Οδηγός αγορών του πολυκαταστήματος του Macy

Πλοηγηθείτε στο Κατάστημα Flagship Square Herald Like a Pro

Το κατάστημα Flagship της Macy στο Herald Square είναι από καιρό δημοφιλής προορισμός αγορών για τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης. Το εικονικό κατάστημα έχει κερδίσει παγκοσμίως φήμη για την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών, τις παραστάσεις των παραθεριστικών παραστάσεων και τις επισκέψεις με τον Σάντα - στην πραγματικότητα, η παρέλαση και ο Σάντα εμφανίστηκαν εμφανώς στην κλασική ταινία "Miracle on 34th Street".

Το κατάστημα είναι τόσο απέραντο και διαθέτει τόσες πολλές υπηρεσίες, θα μπορούσατε εύκολα να χαθείτε.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε και να αναζητήσετε καθώς φτάνετε στο δρόμο σας από το ένα πάτωμα στο άλλο, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών για τους αγοραστές που μπορεί να μην γνωρίζετε.

Συμβουλές για αγοραστές εσωτερικών συναλλαγών

Μπορεί να ξέρετε πώς να ξεγελάσετε μια συμφωνία, αλλά ίσως να μην ξέρετε για κάποια από τα οφέλη και τα κόλπα για ψώνια στο Macy's Herald Square.

Υπηρεσίες επισκεπτών

Βρίσκεται στο επίπεδο Mezzanine της πλατείας Herald Square του Macy, το Κέντρο Πληροφοριών Επισκεπτών μπορεί όχι μόνο να κάνει το ταξίδι αγορών σας ευκολότερο, αλλά και την παραμονή σας στη Νέα Υόρκη πιο ευχάριστη. Το κέντρο προσφέρει εκπτωτικά εισιτήρια έλξης, φυλλάδια και χάρτες, ενώ διαθέτει επίσης κιόσκια Google Maps για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη.

Επιλογές δείπνου

Από casual, εστιατόρια fast-food μέχρι πιο εκλεπτυσμένες επιλογές, υπάρχει πάντα ένας χώρος για ανεφοδιασμό καυσίμων και κανένας λόγος να πεινάτε ενώ ψωνίζεστε στα Macy's.

Ειδικά καταστήματα και υπηρεσίες

Εκτός από τα τμήματα σχεδιαστή, το κέντρο επισκεπτών και τα καταστήματα τροφίμων, η Herald Square του Macy's στεγάζει επίσης μερικά "καταστήματα σε ένα κατάστημα" καθώς και ειδικές υπηρεσίες για να κάνουν την εμπειρία αγορών σας ακόμα καλύτερη.

Διάταξη καταστήματος

Με 10 ορόφους ψώνια, πολλές κυλιόμενες σκάλες και ανελκυστήρες και ακόμη και ένα ημι-όροφο εδώ και εκεί, θα σας ωφελήσει να πάρετε έναν οδηγό επισκεπτών της Macy στην είσοδο του καταστήματος. Αυτό το χρήσιμο φυλλάδιο παραθέτει ποιά τμήματα (και οι σχεδιαστές) βρίσκονται σε ποιο πάτωμα, όπου βρίσκονται οι τουαλέτες, και όπου μπορείτε να σταματήσετε να τραβάτε κάτι για φαγητό ή ποτό, ενώ εσείς επιχειρήσετε μέσα από αυτό το τεράστιο πολυκατάστημα. Εδώ είναι μια ανάλυση των όσων θα βρείτε σε κάθε όροφο:

Χαμηλότερο επίπεδο

Κάποιος κάτω

1ος όροφος

1 1/2 Όροφος

Ημιώροφος

2 ο Όροφο

3ος όροφος

4ος όροφος

5ος όροφος

6ος όροφος

7ος όροφος

8ος όροφος

9ος όροφος

Μοναδικές εμπειρίες

Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν περισσότερα από απλά ψώνια που προσφέρονται στο Macy's Herald Square. Είτε ψάχνετε κάτι διαφορετικό μετά από μια μέρα για ψώνια είτε επιλέγετε την τοποθεσία του πολυκαταστήματος ως προορισμό σας, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το ορόσημο της Νέας Υόρκης.

Λεπτομέρειες του πολυκαταστήματος του Macy

Η πλατεία Herald Square του Macy βρίσκεται στην πλατεία Herald, μεταξύ του 34ου και του 35ου στο Broadway. Οι εισόδους είναι επίσης διαθέσιμες στην 7η Λεωφόρο και την 34η Οδό, καθώς και στην 34η οδό μεταξύ της 7ης Λεωφόρου και του Broadway. Οι πλησιέστεροι υπόγειοι δρόμοι είναι:

Οι ώρες των πολυκαταστημάτων του Macy ποικίλλουν εποχιακά, οπότε τηλεφωνήστε στο 212-695-4400 για να επιβεβαιώσετε, αλλά γενικά το κατάστημα είναι ανοιχτό από 10 π.μ. έως 10 μ.μ. εκτός από την Κυριακή όταν κλείνει στις 9 μ.μ.