Μαρίνα της Ωκεανίας Κρουαζιέρες - Προφίλ και Photo Tour

Η κομψή μαρίνα διαθέτει υπέροχα εστιατόρια και είναι μεγάλη προσθήκη στις κρουαζιέρες της Ωκεανίας

Η μαρίνα Oceania Cruises 'Marina είναι ένα πλοίο 1250 επισκεπτών που ξεκίνησε στις αρχές του 2011. Το πλοίο είναι απόλυτα πανέμορφο, με κομψή, πλούσια έπιπλα και ενδιαφέρουσα διακόσμηση και έργα τέχνης. Η Μαρίνα είναι ιδανική για την πρωτογενή αγορά της Ωκεανίας από ταξιδιώτες άνω των 50 που επιθυμούν διακοπές σε κρουαζιέρες σε τοπικό στιλ σε συναρπαστικούς προορισμούς, με καλό φαγητό και σε καλή τιμή. Το αδελφό πλοίο της Μαρίνας, το Riviera είναι παρόμοιο σε μέγεθος και σχέδιο.

Δεδομένου ότι η Μαρίνα είναι περίπου διπλάσια από τα τρία μικρότερα πλοία της Oceania, έχει περισσότερες αίθουσες για φαγητό, σαλόνια, δημόσιους χώρους και κατηγορίες καμπίνας / σουίτας. Ωστόσο, δεδομένου ότι η μαρίνα εξακολουθεί να είναι ένα μεσαίου μεγέθους πλοίο, μπορεί εύκολα να πλεύσει σε πολλά μικρότερα, πιο εξωτικά λιμάνια, τα οποία θα είναι πολύ ελκυστικά για την πετυχημένη πελατεία της.

Παρακολούθησα το βαρίδι της Μαρίνας και ταξίδευα για τρεις νύχτες σε μια προεπισκόπηση της κρουαζιέρας του νέου πλοίου. Επιτρέψτε μου να σας ταξιδέψω στη Μαρίνα.