Οκτώ τρόποι για να βρείτε την αγάπη στο Τζάκσονβιλ

Μην κάνετε κανένα λάθος - το Τζάκσονβιλ δεν είναι ακριβώς η Νέα Υόρκη όταν πρόκειται για μαζικές ποσότητες ζευγαριών που ενδιαφέρονται για τη σχέση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια σχέση αγάπης στην πόλη του ποταμού είναι αδύνατη. Απλώς θα μπορούσε να ζητήσει μια πιο στοχοθετημένη προσέγγιση. Έτσι, εάν είστε μοναχικός και ψάχνετε, υπάρχουν οκτώ τρόποι να βρείτε αγάπη στο Τζάκσονβιλ.

Εγγραφείτε στο Club

Δεκάδες συλλόγων και οργανισμών γύρω από το Τζάκσονβιλ είναι γεμάτοι με singles που αναζητούν να συναντήσουν άλλους με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Νέο στο Τζάκσονβιλ ή κοιτάζοντας με άλλους νέους επαγγελματίες; Το ImpactJax, τμήμα του Περιφερειακού Εμπορικού Επιμελητηρίου του Τζάκσονβιλ, διοργανώνει τακτικές συναντήσεις και εκδηλώσεις με σκοπό να σας φέρει σε επαφή με ευκαιρίες καριέρας και εθελοντισμού καθώς και νέους φίλους. Περιβαλλοντολογικά; Ο Όμιλος Sierra Club της Βορειοανατολικής Φλόριντα συγκεντρώνει τους συναδέλφους τους για τις υπαίθριες περιπέτειες, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και ακόμη και τις ευκαιρίες για να βοηθήσουν την άσκηση πίεσης υπέρ της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Υπάρχουν πολυάριθμες λέσχες αποφοίτων κολλεγίων, αθλητικές και υπαίθριες λέσχες, κλαμπ για σκύλους, γκρουπ, λάτρεις άλογο και ερπετό, quilters, συλλέκτες κελύφους, ενθουσιώδες Ford Mustang - το ονομάζεις, υπάρχει ένας άντρας ή ένας άντρας που μοιράζεται το ενδιαφέρον σου.

Μάθε κάτι καινούργιο

Πάρτε ένα βήμα από τη ζώνη άνεσής σας και μάθετε μια νέα δεξιότητα. Έχεις μια καλλιτεχνική φαγούρα; Ρίξτε λίγο πηλό, χτυπήστε λίγο γυαλί ή βάλτε λίγο χρώμα με το πρόγραμμα τέχνης Art of Sake του Πανεπιστημίου του Τζάκσονβιλ, ένα μη πιστωτικό πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης για όλες τις ηλικίες και επίπεδα εμπειρίας. Θέλετε να επεκτείνετε τους πολιτιστικούς σας ορίζοντες; Μάθετε μια νέα γλώσσα με το Florida Community College στο πρόγραμμα Open Campus Continuous Education του Jacksonville.

Ισπανικά, γαλλικά και ιταλικά μαθήματα είναι αγαπημένα - και μπορείτε απλά να βρεθείτε μιλώντας τη γλώσσα της αγάπης με έναν ελκυστικό συμμαθητή. Θέλετε να μαγειρέψετε μερικά ρομαντισμό και νόστιμο grub επίσης; Η Σχολή Μαγειρικής του Publix Apron προσφέρει μαθήματα σε δεκάδες τεχνικές μαγειρέματος, καθώς και ζευγάρια κρασιών και τροφίμων και ειδικά μαθήματα με επίσκεψη σεφ διασημοτήτων. Μετά από όλα, η γιαγιά πάντα είπε ότι ο δρόμος προς την καρδιά είναι μέσω του στομάχου. Ένα καλύτερο στοίχημα για σύνδεση; Πάρτε χορό. Ο Isaiah Meders, ιδιοκτήτης του Κέντρου Χορού Pharcyde στη συνοικία Arlington του Τζάκσονβιλ, λέει ότι πολλοί από τους συμμαθητές του έχουν συσσωρευτεί μετά από συνάντηση στις τάξεις του. Κάτι για αυτό το κτύπημα σάλια επιταχύνει τον καρδιακό παλμό, προφανώς.

Πήγαινε πίσω στο σχολείο

Πολλοί ευτυχισμένοι ζευγάρι που συνδέονται ενώ στο κολέγιο. Και υπάρχουν πολλά δημόσια, ιδιωτικά και εξειδικευμένα κολέγια και πανεπιστήμια στη βορειοανατολική Φλόριντα για να διαλέξετε. Αλλά το κολλέγιο δεν είναι μόνο για το σετ έξω του γυμνασίου.

Οι μαθητές όλων των ηλικιών επιστρέφουν στο σχολείο για διάφορους λόγους: για να τελειώσουν αυτό το πτυχίο ξεκίνησαν και αποφυλακίστηκαν. να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα σταδιοδρομίας τους · ή απλώς να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Τα τοπικά κολέγια προσφέρουν εκατοντάδες πιστωτικά και μη πιστωτικά προγράμματα σπουδών από την ποίηση έως την πολιτική. Επιπλέον, εάν βρείτε έναν αγώνα γάμου στη Χημεία 101, υπάρχουν καλά νέα.

Τα ποσοστά επιτυχίας του γάμου μεταξύ των ζευγαριών που φοιτούν στο κολέγιο είναι υψηλότερα από εκείνα των γάμων όπου ο ένας ή και οι δύο σύζυγοι δεν φοίτησαν στο κολλέγιο.

Δίκτυο

Βρείτε ένα ρομαντισμό "μετά από πέντε" μέσω μιας από τις δεκάδες ομάδες επιχειρηματικών δικτύων και εκδηλώσεων που προσφέρονται κάθε εβδομάδα σε όλο το Τζάκσονβιλ. Το Περιφερειακό Εμπορικό Επιμελητήριο του Τζάκσονβιλ προσφέρει μηνιαίες μίξεις σε διάφορα μέρη της πόλης, καθώς και μια τριμηνιαία εκδήλωση Business After Hours. Το τμήμα ImpactJax επικεντρώνεται σε νέους επαγγελματίες, παρόλο που όλες οι ηλικίες είναι ευπρόσδεκτες. , ένα τμήμα του τμήματος ειδικών εκδηλώσεων του City of Jacksonville προσφέρει εκδηλώσεις δικτύωσης σε διάφορους χώρους του Downtown σχεδόν εβδομαδιαίως. Τα μέρη του Downtown On Tap της ομάδας, που περιλαμβάνουν πολυάριθμα μπαρ στο Downtown που προσφέρουν ζωντανή διασκέδαση και ποτά, είναι αγαπημένα.

Το Downtown Vision, Inc. παράγει και προωθεί κάθε είδους εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του, ενός από τα πιο καλά παρακολουθούμενα τακτικά γεγονότα της περιοχής. Και αν θέλετε να κάνετε λίγο καλό ενώ ψάχνετε για αγάπη, αρκετές τακτικές εκδηλώσεις δικτύωσης, όπως το Club Night Drinking Club της Πέμπτης, ωφελούν τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Εθελοντής

Μιλώντας για καλές αιτίες, επιλέξτε το αγαπημένο σας και δώστε το χέρι. Είστε υποχρεωμένοι να χτυπήσετε σε ένα cutie που μοιράζεται το φιλανθρωπικό πάθος σας. Και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες ευκαιρίες εθελοντισμού που συμβαίνουν σε οποιαδήποτε στιγμή - απλά ρωτήστε τους ανθρώπους στο HandsOn Jacksonville (πρώην Volunteer Jacksonville). Περιβαλλοντικές εκκαθαρίσεις, φροντίδα παιδιών σε κίνδυνο, παροχή συμβουλών στα θύματα της υγείας ή των περιστασιακών κρίσεων, ανακούφιση από καταστροφές, έργα ανασυγκρότησης γειτονιάς - εάν υπάρχει ένας καλός λόγος, υπάρχει μια ευκαιρία για εσάς να βοηθήσετε και στη συνέχεια να βρει κάποιον ειδικό που μοιράζεται το γενναιόδωρο σας πνεύμα.

Μίσθωση ενός επαγγελματία Matchmaker

Από τη μέρα που ο Θεός συνέδεσε τον Αδάμ και την Εύα, οι προξενιστές έχουν προχωρήσει στην αγάπη (ή τουλάχιστον στην οικονομική ασφάλεια στις μη απομακρυσμένες ημέρες των προίκων). Παρά τη συμβατική σκέψη ότι η έλευση της σε απευθείας σύνδεση χρονολόγησης θα καθιστούσε την επιχείρηση του έμπορο αγάπης απαρχαιωμένη, επαγγελματίες προξενητές αντί να είναι πιο απασχολημένοι από ποτέ. Αυτό συμβαίνει επειδή χιλιάδες singles έχουν έρθει να συνειδητοποιήσουν τις μερικές φορές απογοητευτικές αδυναμίες αυτοδιαχειριζόμενων αναζητήσεων αγάπης.

Στατιστικά δείχνουν ότι ένα εντυπωσιακό 93 τοις εκατό των online daters παρερμηνεύουν κάτι για τους εαυτούς τους, υπερβαίνοντας τα καλά τους σημεία, κρύβοντας τα κακά τους, ακόμα και Photoshopping τα προφίλ τους φωτογραφίες. Παρόλο που θα σας κοστίσει λίγα δολάρια, οι επαγγελματίες προξενητές, όπως οι Εισαγωγές του Τζάκσονβιλ και το Just Lunch-Jacksonville, μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε έναν πιθανό αγώνα χωρίς την αρετή. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο πιθανός σας αγώνας βάζει και κάποια μετρητά σημαίνει ότι αυτός ή αυτή είναι πιο σοβαρός για την εύρεση μιας σχέσης από τον μέσο όρο του online δαντέλου σας, ακόμα και των ειλικρινών. Επίσης, αξιόπιστοι προξενητές διενεργούν ποινικές ελέγχους ιστορικού για τους πελάτες, βοηθώντας έτσι να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας. Παρόλο που δεν υπάρχουν ποτέ εγγυήσεις εγγύησης, η διαφορά ανάμεσα σε έναν επαγγελματία προξενητή και τη μέση αναζήτηση online dating σας μοιάζει με τη διαφορά ανάμεσα σε μια εκπαιδευμένη εικασία και ένα crapshoot.

Κάνω πάρτυ

Ένας καλός τρόπος για να προσελκύσετε έναν αγώνα είναι να γιορτάσετε την μοναδικότητα κάποιου. Αφήστε τον κόσμο (ή τουλάχιστον τη γενική γειτονιά σας) να γνωρίζει ότι είστε μοναδικοί και υπέροχοι, ρίχνοντας ένα πάρτι και ζητώντας από όλους τους φίλους σας να προσκαλέσουν τους φίλους τους. Τώρα, λάβετε υπόψη ότι οι στατιστικές δείχνουν τις πιθανότητες να αγαπάτε κάποιον με τον οποίο ένας φίλος σας δημιουργεί είναι μόλις 17 τοις εκατό - όχι μια ελπιδοφόρα προοπτική.

Αλλά ένα πάρτι λίγο διαφορετικό. Σκεφτείτε το ως μια μαζική εγκατάσταση χωρίς την πίεση της αμήχανης, one-on-one τυφλή ημερομηνία. Εάν δεν αισθάνεστε τη σχέση με τον φίλο του γείτονά σας, δεν έχετε καμία ανησυχία - η επόμενη προοπτική είναι ακριβώς απέναντι στο σαλόνι σας με ένα κοκτέιλ με τον φίλο σας στο κολέγιο.

Πάρτε στο παιχνίδι

Εάν είστε ο ενεργός τύπος, έχετε τύχη. Το μεγαλύτερο μέρος του ήπιου κλίματος του Τζάκσονβιλ το καλοκαίρι προσφέρεται όμορφα σε υπαίθρια αθλήματα. Και υπάρχουν πολλές εσωτερικές επιλογές επίσης. Πολλοί τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι και το αθλητικό πρόγραμμα για ενήλικες του Τζάκσονβιλ προσφέρει coed softball, μπέιζμπολ, kickball, ποδόσφαιρο, τένις, ακόμα και απόλυτο frisbee. Αρκετοί αθλητικοί οργανισμοί συνδυάζουν τον αθλητισμό με φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το First Coast Surfrider και οι Αδελφές της Θάλασσας διοργανώνουν τακτικές εκκαθαρίσεις παραλιών και προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Αθλητικός ανεμιστήρας αλλά όχι παίκτης; Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 74 τοις εκατό των γυναικών μιας γυναίκας λέει ότι ένα παιχνίδι μπέιζμπολ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντηθούν οι άνδρες. ¶Έτσι πάρτε στο παιχνίδι, ή απλά να πάρετε ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι, και βρείτε τον αγώνα σας.