Ένας οδηγός για το Coconut Bay Resort και spa για οικογένειες

Το Coconut Bay Resort & Spa είναι ένα all-inclusive θέρετρο στην Αγία Λουκία με τρία πλεονεκτήματα για οικογένειες:

  1. τιμολόγηση αξίας
  2. υδάτινο πάρκο, με δύο διαφάνειες σώματος και ένα τεμπέλης ποτάμι
  3. Cocoland παιδικό κλαμπ, με τεράστιους χώρους παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένης μιας ζώνης νερού-παιχνιδιού

Ιστορικό

Η Αγία Λουκία βρίσκεται στην ανατολική Καραϊβική . Οι επισκέπτες των ΗΠΑ ταξιδεύουν συχνά μέσω του Μαϊάμι (περίπου 3 ώρες πτήσης). οι απευθείας πτήσεις αναχωρούν επίσης από διάφορες πόλεις των βορειοανατολικών ΗΠΑ.

Το νησί κυβερνήθηκε από τους Γάλλους και αργότερα από τους Βρετανούς. πολλοί τουρίστες επισκέπτονται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Αγία Λουκία είναι γνωστή για την γραφική ομορφιά και ειδικά για τις δίδυμες κορυφές των Πυθών στα νοτιοδυτικά. Το νησί έχει ζούγκλα και φυτείες. η θάλασσα έχει κοραλλιογενείς υφάλους .

Το Coconut Bay Resort & Spa έχει 85 στρέμματα, μόλις πέντε λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Hewanorra, στα νοτιοανατολικά του νησιού στις ακτές του Ατλαντικού. (Αυτό το αεροδρόμιο έχει λίγες πτήσεις την ημέρα, οπότε ο θόρυβος δεν αποτελεί πρόβλημα.)

Οι μονάδες φιλοξενίας είναι σε 4-ιστορικά κτίρια στις βόρειες και νότιες ζώνες: η βόρεια ζώνη βρίσκεται κοντά στην οικογενειακή κύρια πισίνα και υδάτινο πάρκο. νότια ζώνη βρίσκεται κοντά στην πισίνα των ενηλίκων και το σπα.

CocoLand Kidz Klub
Αυτό το ευρύχωρο κλαμπ παιδιών ξεπερνάει τον τυπικό τύπο "φιλικό μικρό club" που χαρακτηρίζει πολλά all-inclusives . ενώ δεν είναι στο επίπεδο των "mega παιδιά προγράμματα" σε πιο ακριβά θέρετρα, Cocoland είναι μια ξεχωριστή προσπάθεια στην περιοχή τιμών του.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν

Για Teens: περιοχή εφήβων "Da Buzz" έχει βιντεοπαιχνίδια, τραπέζι πινγκ-πονγκ, παρακείμενο σνακ μπαρ.

Περισσότερες δυνατότητες για οικογένειες

Τιμολόγηση αξίας: οι επισκέπτες βρίσκουν ένα ελκυστικό σημείο τιμής. ελέγξτε επίσης για προσφορές που προσφέρουν ολόκληρες διακοπές για μια τετραμελή οικογένεια με ειδική τιμή. (Η εκτός εποχής είναι η καλύτερη στιγμή για να βρεθούν αυτές οι προσφορές και η Καραϊβική εκτός εποχής εκτείνεται από το Μάιο μέχρι το Δεκέμβριο.)

Παραλία : δεν είναι η μεγάλη κλήρωση σε αυτό το θέρετρο. Οι επισκέπτες θα βρουν μια όμορφη αλλά μικρή περιοχή παραλίας που διατηρείται χωρίς θαλάσσια ζιζάνια. κατά μήκος της είναι μια προστατευμένη περιοχή κολύμβησης. Όσοι θέλουν μια καλύτερη παραλία χρειάζονται μόνο 5-10 λεπτά στα δεξιά του θέρετρου. οι περισσότεροι επισκέπτες, ωστόσο, φαίνεται ικανοποιημένοι να απολαύσουν τις εξαιρετικές πισίνες και το υδάτινο πάρκο.

Υδάτινο πάρκο : δύο διαφάνειες σώματος παρέχουν μια βιασύνη αδρεναλίνης. εν τω μεταξύ ο τεμπέλης ποταμός είναι εξαιρετικά ευχάριστος.

Πισίνες : Η μεγάλη κύρια πισίνα είναι ένα χτύπημα με οικογένειες, με ρηχά νερά συν "εισόδου στην ακτή" που είναι ιδιαίτερα καλό για τα μικρά παιδιά. Μια μπάρα κολύμβησης συνδέεται με αυτή την κύρια πισίνα. Εν τω μεταξύ, η πισίνα των ενηλίκων είναι στην πραγματικότητα "μόνο για ενήλικες", σε μια ήσυχη περιοχή.

Υπάρχει και μια αθλητική πισίνα.

Spa : εξαιρετικές υπηρεσίες και σημείο τιμής, και τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ένα υπαίθριο μασάζ. ή να πάρετε ένα δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα για να ακούσετε τα κύματα.

Δραστηριότητες στην ιδιοκτησία: συμπεριλαμβάνεται χώρος paintball (επιπλέον χρέωση, μερικοί δωρεάν γύροι). τάξεις άσκησης δύο ώρες με τα πόδια σε μια κοντινή πόλη, μια καλή ευκαιρία να δούμε μια φέτα της ζωής στην Αγία Λουκία. Τένις με δωρεάν μαθήματα (μπάσκετ), μπάσκετ, πινγκ-πονγκ και υπεράκτια κολύμβηση με αναπνευστήρα. (Όχι πολύς που βλέπεις, αλλά τα παιδιά τους αρέσουν ούτως ή άλλως.) Η νυχτερινή διασκέδαση μπορεί να περιλαμβάνει ζωντανή μουσική: ελέγξτε τα πρόσφατα σχόλια σε μια τοποθεσία όπως το TripAdvisor.

Εκδρομές εκτός ιδιοκτησίας: πολλές διαθέσιμες εκδρομές. Εκδρομές καταμαράν, περιπέτεια με τροπικά δάση με φερμουάρ, "ηφαίστειο", ημερήσια εκδρομή στο κοντινό νησί της Μαρτινίκας - και πολλά άλλα.

Εστιατόρια Fine-Dining : Οι επιλογές της Ιταλίας και της Ασίας και οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν όσο συχνά θέλουν. (Πολλά all-inclusive θέρετρα περιορίζουν τα γεύματα ειδικότητας-εστιατορίου ανά επισκέπτη.) Οι οικογένειες μπορούν να δειπνήσουν μαζί, σε πρώιμη συνεδρίαση. εναλλακτικά, τα παιδιά μπορούν να περάσουν το βράδυ στο Cocoland ενώ οι γονείς γευματίζουν.

Προγραμματίζονται νέα προγράμματα για μεγαλύτερα παιδιά: ελέγξτε τον ιστότοπο Coconut Bay για ενημερώσεις.

Θυμήσου

Ελέγξτε τιμές στο Coconut Bay Resort & Spa

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.