Πώς να κάνετε ένα γύρο Lake Tahoe σε μια βάρκα

Να πάρει κοντά στη λίμνη Tahoe

Η λίμνη Tahoe είναι ένα τεράστιο σώμα νερού. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο μεγάλο που είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Μπορείτε να το δείτε από την ακτή. Μπορείτε να το δείτε από την κορυφή της διαδρομής με γόνδολα στο Heavenly. Μπορείτε να το οδηγήσετε όλος ο τρόπος γύρω του.

Είναι όλοι ωραίοι τρόποι να δεις τη λίμνη Tahoe, αλλά τίποτα δεν είναι σαν να βρισκόσασταν σε μια βάρκα στη μέση όλου αυτού του πανέμορφου, βαθύ, κοβαλτίου μπλε ύδατος, κοιτάζοντας γύρω στα βουνά.

Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε στη λίμνη Tahoe είναι να βγείτε στη μέση του.

Αν δεν έχετε σκάφος ή δεν θέλετε να ενοικιάσετε ένα, ο καλύτερος τρόπος να κάνετε αυτό είναι να κάνετε μια κρουαζιέρα Lake Tahoe. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Λόγοι για να επισκεφθείτε τη λίμνη Tahoe σε μια κρουαζιέρα με βάρκα

Σε περίπτωση που δεν είναι προφανές, αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που θα θελήσετε να κάνετε μια βόλτα με σκάφος Lake Tahoe:

Η θέα της λίμνης δεν είναι η ίδια όπως είναι όταν οδηγείτε γύρω από αυτήν ή περπατάτε στην ακτή. Ο τρόπος που βιώνεις είναι διαφορετικός. Δεν μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση του μεγέθους της λίμνης ή της γύρω περιοχής μέχρι να είστε στη μέση.

Αν παραμείνετε στην ακτή, ποτέ δεν θα δείτε την αλλαγή χρώματος του νερού της λίμνης από το ακουαμαρίνο στο κοβάλτιο, καθώς μεγαλώνει βαθύτερα κάτω από σας.

Μια κρουαζιέρα Lake Tahoe είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για να δείτε το Emerald Bay , όπου το κάστρο του Βίκινγκσολμ στέλνει μια σκηνή σαν φιορδ. Στο μικρό νησί Fannette του κόλπου, ο εγκαταλελειμμένος χώρος τσαγιού του ιδιοκτήτη του Vikingsholm, Lora Knight, ξεπερνά τα 300χρονου, φυσικά σχηματισμένα δέντρα μπονσάι.

Σε μια κρουαζιέρα στη λίμνη Tahoe, μπορείτε να δείτε το ορεινό τοπίο σε σχήμα μπολ που περιβάλλει τη λίμνη.

Λίμνη Tahoe Κρουαζιέρες πρακτικές

Lake Tahoe εταιρείες σκαφών αναψυχής

Το Tahoe Gal είναι ένα καραβάκι που αναχωρεί από την πόλη Tahoe στη βόρεια πλευρά της λίμνης. Μοιάζει με ένα από εκείνα τα σκάφη που ίσως έχετε δει στον ποταμό Μισισιπή στον Χουκ Φιν. Προσφέρουν κρουαζιέρες μεσημεριανού και brunch, μαζί με περιηγήσεις στην ευχάριστη ώρα και το ηλιοβασίλεμα.

Το Tahoe Bleu Wave είναι ένα πολυτελές σκάφος που αναχωρεί από την παραλία Round Hill Pine, λίγο νότια του Zephyr Cove στη νοτιοανατολική ακτή. Προσφέρουν εκδρομές στον κόλπο Emerald, κρουαζιέρες με γεύμα και βραδινές εκδρομές το καλοκαίρι.

Το Tahoe Cruises σας ταξιδεύει σε ένα κομψό, κλασικό κρουαζιερόπλοιο του 1950. Οι περιηγήσεις τους περιλαμβάνουν γεύμα μπάρμπεκιου στον κόλπο Emerald, μαζί με χαρούμενα ταξίδια ώρας και ηλιοβασιλέματος. Αναχωρούν από το Round Hill Pines Resort στη νοτιοανατολική πλευρά της λίμνης. Το δωρεάν λεωφορείο θα σας παραλάβει σε πολλές περιοχές γύρω από τη λίμνη.

Το Zephyr Cove Marina προσφέρει ημερήσιες και βραδινές κρουαζιέρες Lake Tahoe Tour από το θέρετρο τους στη νοτιοανατολική πλευρά της λίμνης. Ο στόλος τους περιλαμβάνει τα κομψά σκούτερς μαχητές MS

Dixie II και Tahoe Queen, τα οποία είναι και τα δύο paddlewheelers όπως η Tahoe Gal. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος στάθμευσης εκτός από το εισιτήριο σας.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν κρουαζιέρα στο Dixie II για να το αναθεωρήσει. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.