Ταρπόν Σπρινγκς Καιρός

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στο Tarpon Springs, Φλόριντα

Ικανοποιήστε τη μεγάλη λιπαρή ελληνική όρεξή σας και παρακολουθήστε τα σφουγγαράκια να φέρουν τη γενναιοδωρία τους πίσω στην ακτή στο Tarpon Springs. Ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός για μια ημέρα βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κεντρικής Φλόριντα, κατά μήκος του ποταμού Anclote και σε μικρή απόσταση από τα νερά του Κόλπου του Μεξικού.

Βρίσκεται λίγο βόρεια από τις βραβευμένες παραλίες Pinellas County, το Tarpon Springs έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και μέση χαμηλή τιμή 63 °.

Φυσικά, το Tarpon Springs έχει τη δική του θαυμάσια παραλία - το πάρκο Fred H. Howard - αν και είναι ένα μικρό αυτοκίνητο από τις αποβάθρες σφουγγαριών που είναι τόσο δημοφιλείς στους τουρίστες.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Tarpon Springs είναι ο Αύγουστος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο. Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο Tarpon Springs ήταν 102 ° το 1997 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ 19 ° το 1981.

Εάν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε για την ημέρα σας στο Tarpon Springs, σορτς και σανδάλια είναι ο κώδικας φόρεμα στους θερμότερους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Φυσικά, η θέση του στο νερό σημαίνει ότι θα θέλετε να φορέσετε παντελόνια και να προσθέσετε ένα πουλόβερ ή ένα ελαφρύ σακάκι για τους πιο δροσερούς μήνες.

Εάν επισκέπτεστε τους καλοκαιρινούς μήνες ή τον Σεπτέμβριο, μπορεί να σας πιάσουν μια καταιγίδα το απόγευμα. Αυτές οι καταιγίδες είναι συνήθως μικρής διάρκειας, οπότε πάπια στο Εστιατόριο και το Αρτοποιείο Hellas για μεσημεριανό γεύμα ή ένα σνακ ή παύλα σε ένα από τα καταστήματα για περιήγηση.

Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχόπτωση για Tarpon Springs:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .