Ο πλήρης οδηγός σας για το Φεστιβάλ Τουλίπα Skagit

Το Skagit Valley της Βορειοδυτικής Ουάσιγκτον ζωντανεύει με λαμπρό χρώμα κάθε άνοιξη. Ακρες και στρέμματα νάρκισσους, τουλίπες και ίριδες προσελκύουν επισκέπτες στις πόλεις La Conner και Mount Vernon. Έρχονται να πάρουν την ποιμενική ομορφιά και να απολαύσουν τις ετήσιες γιορτές. Η περίοδος προβολής λουλουδιών ξεκινά με κίτρινα νάρκισσους στα μέσα του τέλους Μαρτίου, ένα ουράνιο τόξο από τουλίπες παίρνει τη σκηνή τον Απρίλιο, και ακολουθούν οι ίριδες και τα κρίνα, παρέχοντας χρώμα και τον μήνα Μάιο.

Το Skagit Valley Tulip Festival γιορτάζει αυτή την ετήσια έκρηξη του χρώματος της άνοιξης. Η μητέρα φύση αποφασίζει ακριβώς πότε ξεκινά η απεικόνιση του χρώματος, με ειδικά γεγονότα προγραμματισμένα καθόλη τη διάρκεια του μήνα Απρίλη.

Πώς να επισκεφθείτε

Οι επιλογές για την προβολή των ανθισμένων πεδίων λουλουδιών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Skagit Valley Tulip περιλαμβάνουν την οδήγηση, το περπάτημα, την ποδηλασία και τα λεωφορεία ή λεωφορεία. Τα περισσότερα από τα λουλούδια βρίσκονται στη δυτική πλευρά του Interstate 5, μεταξύ του νησιού Fir Island (Exit 221) και του Josh Wilson Road (Έξοδος 231). Κατά τη διάρκεια της αιχμής του χρόνου προβολής, οι δρόμοι μέσα από τα ανθισμένα πεδία μπορούν να καταστούν συμφόρηση, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα.

Ξεναγήσεις

Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του Skagit Valley Tulip Festival για τον πιο πρόσφατο κατάλογο περιηγήσεων και διαθέσιμων μετακινήσεων.

Εκδηλώσεις

Τα επίσημα γεγονότα του Skagit Valley Tulip Festival περιλαμβάνουν:

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για τον πλήρη κατάλογο των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει καλλιτεχνικές εκθέσεις σε διάφορους χώρους, γευσιγνωσίες σε τοπικά οινοποιεία και ζυθοποιίες και πολλά άλλα.

Κήπους και κέντρα κήπου

Τα πεδία των λουλουδιών καλλιεργούνται για να παράγουν βολβούς, μια σημαντική βιομηχανία στην κοιλάδα Skagit. Εκτός από την περιπλάνηση και τη φωτογράφηση των πεδίων, οι επισκέπτες του Skagit Valley Tulip Festival μπορούν να απολαύσουν την εξερεύνηση πολλών διαφορετικών εκθεσιακών κήπων και κέντρων κήπου για να μάθουν για την κηπουρική των βολβών και να αγοράσουν τους βολβούς τους. Αυτά περιλαμβάνουν:

Κοιλάδα Skagit έξω από το Φεστιβάλ

Ενώ η άνοιξη είναι σαφώς μια δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε, η κοιλάδα Skagit είναι μια εξαιρετική απόδραση όλο το χρόνο . Η εύφορη κοιλάδα και η θέα του νερού εμπνέουν πολλούς καλλιτέχνες, δημιουργώντας πολλά καταστήματα και γκαλερί. Μόλις μια ώρα βόρεια του Σηάτλ, τα πανοράματα της υπαίθρου παρέχουν μια βολική και χαλαρωτική απόδραση από τη ζωή της πόλης.

Επιπλέον πληροφορίες