Ποια νησιά της Καραϊβικής προσφέρουν όλα τα αποκλειστικά θέρετρα;

Οι οικογένειες αγαπούν τη χαλαρή φύση των all-inclusive θέρετρα. Πληρώνετε μια σταθερή τιμή για όλα όσα μπορείτε να φάτε και όλη τη διασκέδαση που μπορείτε να χωρέσετε, και ποτέ δεν πρέπει να τραβήξετε το πορτοφόλι σας όλη την ώρα που βρίσκεστε εκεί.

Ψάχνετε για ένα all-inclusive θέρετρο που προσφέρει υπέροχες διακοπές στην οικογένεια; Υπάρχουν πολλές επιλογές στην Καραϊβική, αν και πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι όλα τα νησιά όλα-inclusives.

Ορισμένα νησιά είναι γεμάτα από all-inclusive θέρετρα, ενώ άλλα διαθέτουν θέρετρα που προσφέρουν ημι-περιεκτικά σχέδια που συνδυάζουν καταλύματα, μερικά γεύματα και μερικές δραστηριότητες.

Νησιά της Καραϊβικής γνωστή για όλα τα θέρετρα

Αντίγκουα
Αυτό το νησί (προφέρεται An-TEE-ga) προσφέρει πολλά all-inclusive ιδιότητες, μερικά από τα οποία είναι μόνο για ενήλικες ή για ζευγάρια, και άλλα που καλωσορίζουν τις οικογένειες. Οι φιλικές προς το παιδί επιλογές περιλαμβάνουν το πολυτελές St. James Club and Villas και το Jolly Beach Resort.

Αρούμπα
Ένα από τα ολλανδικά ABCs που βρίσκονται έξω από τη ζώνη τυφώνων , η Αρούμπα προσφέρει φιλικά προς το περιβάλλον all-inclusive ιδιότητες, όπως το Divi Aruba All-Inclusive Resort και το Tamarijn Aruba All-Inclusive Resort.

Μπαχάμες
Αυτό το αρχιπέλαγος είναι εύκολο να φτάσετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα φιλικά προς το περιβάλλον all-inclusive θέρετρα περιλαμβάνουν το Viva Wynham Fortuna Beach Resort, το Club Med Columbus Isle και το Melia Nassau Beach Resort.

Μπαρμπάντος
Το Barbados προσφέρει πολλά φιλικά προς τα παιδιά ιδιότητες με all-inclusive τιμές, όπως το Almond Village Resort, το Almond Casuarina Beach Resort και το Barbados Beach Club Resort.

Δομινικανή Δημοκρατία
Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι αγκυροβολημένη με θέρετρα all-inclusive.

Οι ανέσεις για οικογένειες στο DR περιλαμβάνουν το Club Med Punta Cana, τα Dreams Punta Cana και το Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana.

Ιαμαϊκή
Υπάρχουν πολλά παιδικά φιλικά all-inclusives στη Τζαμάικα , όπως το Iberostar Rose Hall Beach Resort, τις παραλίες Negril και τις παραλίες Ocho Rios. Για οικογένειες με μικρά παιδιά, το Franklyn D. Resort παρέχει σε κάθε οικογένεια τη δική του νταντά για διακοπές.

Αγία Λουκία
Οι φιλικές προς το παιδί επιλογές all-inclusive σε αυτό το γραφικό νησί περιλαμβάνουν το Almond Smugglers Cove , το Almond Morgan Bay Beach Resort και το Coconut Bay Resort & Spa ,

Τούρκοι & Κάικος
Αυτό το αρχιπέλαγος φιλοξενεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα οικογενειακά σουίτες, τις παραλίες Τέρκς & Κάικος.

Νησιά της Καραϊβικής δεν είναι γνωστή για όλα τα θέρετρα

Ανγκουίλα
Αυτό το μικρότερο, πιο ήσυχο νησί δεν προσφέρει πολλά all-inclusive θέρετρα, αν και μπορείτε να περάσετε σε κάποια ακίνητα που προσφέρουν πακέτα χωρίς αποκλεισμούς.

Βερμούδα
Το μοναδικό θέρετρο all-inclusive της Βερμούδας είναι το Grotto Bay Beach Resort, το οποίο προσφέρει καλοκαίρι ένα παιδικό πρόγραμμα.

Bonaire
Αυτό το νησί στα ολλανδικά ABCs δεν προσφέρει ένα ενιαίο all-inclusive θέρετρο.

Βρετανικά Παρθένα νησιά
Δεν υπάρχουν πολλά all-inclusive θέρετρα στο BVI, αλλά μια πολυτελής, φιλική προς τα παιδιά εξαίρεση στη Virgin Gorda είναι Rosewood Little Dix Bay.

Νήσοι Καίυμαν
Τα όμορφα νησιά του Καίυμαν προσφέρουν πολλά για τις οικογένειες που αγαπούν, αλλά δεν υπάρχουν αληθινά all-inclusive θέρετρα. Ορισμένα ακίνητα μπορεί να προσφέρουν πακέτα που συνδυάζονται σε καταλύματα, μερικά γεύματα και δραστηριότητες.

Κουράσω
Αυτό το νησί στα ολλανδικά ABC δεν είναι γνωστό για all-inclusive θέρετρα, αλλά μια εξαίρεση είναι το Renaissance Curacao Resort & Casino.

Δομινίκα
Για να μην συγχέεται με τη Δομινικανή Δημοκρατία (βλ. Παραπάνω), το νησί της Δομίνικα δεν προσφέρει all-inclusive θέρετρα.

Άγιος Χριστόφορος & Νέβις
Αυτά τα μικροσκοπικά νησιά δεν προσφέρουν all-inclusive θέρετρα, αν και μπορείτε να περάσετε σε κάποια ακίνητα που προσφέρουν πακέτα χωρίς αποκλεισμούς.

ΗΠΑ Παρθένοι Νήσοι :
Ενώ τα all-inclusive θέρετρα είναι σπανιότατα στο USVI, μια εξαίρετη παιδική εξαίρεση είναι το Divi Carina Bay Beach Resort στο St. Croix.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher