Σαν Φρανσίσκο Εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο

Σεπτέμβριος 2014 - Φεστιβάλ, οδικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις στην περιοχή Bay Bay

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με το πλήθος των υπαίθριων παραστάσεων και φεστιβάλ, το Σεπτέμβριο του 2014 εξακολουθεί να φαίνεται σαν καλοκαίρι στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Είναι ένας μεγάλος μήνας για την κινεζική κουλτούρα, τόσο με το φεγγάρι φεγγάρι Φεστιβάλ και το Διεθνές Σαν Φρανσίσκο Φεστιβάλ Δράκος Boat. Δείτε τον ξεχωριστό οδηγό μας για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας για εκδηλώσεις από τις 29 Αυγούστου-Σεπ 1.

Φεστιβάλ Fringe του Σαν Φρανσίσκο
5-20 Σεπτεμβρίου 2014
Δείτε 35 πρωτότυπες, indie θεατρικές παραστάσεις, ως επί το πλείστον από την περιοχή Bay, σε τιμές προϋπολογισμού.

Όλα τα box office πηγαίνουν στους εκτελεστές.
Στο συγκρότημα EXIT Theatre, 156 Eddy St., Σαν Φρανσίσκο 94102. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Φεγγάρι φεγγάρι Φεστιβάλ
Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ.-6 μ.μ.
Οι ομάδες χορού λιονταριών, συγκροτήματα, τραγουδιστές και κινέζικα χορευτικά και πολεμικές τέχνες διασκεδάζουν. Οι προμηθευτές τροφοδοτούν τα τρόφιμα, τα κέικ φεγγαριών, τα βότανα και τις κινεζικές τέχνες και χειροτεχνίες. Το Σάββατο ξεκινάει με μια παρέλαση 11 πμ στην Καλιφόρνια και Grant Ave. και η Κυριακή διαθέτει ένα διαγωνισμό κοστουμιού σκύλου στις 2:30 μ.μ. Παρόμοια με την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, το φεστιβάλ της κινεζικής Σελήνης είναι μια εποχή για να εκτιμήσουμε τη συγκομιδή και την πανσέληνο.
Στη Grant Ave. μεταξύ των οδών Καλιφόρνιας και Broadway και στον Ειρηνικό μεταξύ των δρόμων Stockton και Kearny. Ελεύθερος.

Όπερα του Σαν Φρανσίσκο στο πάρκο
7 Σεπτεμβρίου, στις 1:30 μ.μ.
Τα αστέρια της εποχής πτώσης της όπερας του 2014 τραγουδούν αρέες και άλλα αποσπάσματα στην ύπαιθρο, συνοδευόμενα από τον Nicola Luisotti που διοργανώνει την Ορχήστρα Όπερας του Σαν Φρανσίσκο.


Στο Sharon Meadow, στο Golden Gate Park, στο Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Δημοπρασία Τέχνης '14
11 Σεπτεμβρίου, στις 5: 30-10 μ.μ.
Ζωντανές και αθόρυβες δημοπρασίες έργων 100 καλλιτεχνών της περιοχής Bay, μουσική στις 6:30 - 7:30 μ.μ. από τον Quinn DeVeaux και το Blue Beat Review, επιτόπια εκτύπωση τυρτύλας από το Great Tortilla Conspiracy, τα τρόφιμα, το κρασί και τα βραβεία εραστών , όλα προς όφελος του Συνασπισμού για την έλλειψη στέγης.


Στο SOMArts, 934 Brannan St., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 35.

Φεστιβάλ Τεχνολογίας & Μουσικής C2SV
11-14 Σεπτεμβρίου
Μια τεχνολογική διάσκεψη μαζί με το φεστιβάλ δρόμου και μουσικής, το C2SV ("Creative Convergence Silicon Valley") περιλαμβάνει παραστάσεις της Fishbone, αναπνοής, δείπνα και μια σειρά από άλλες indie μπάντες. Οι ομιλητές συμπεριλαμβάνουν τον Yasha Levine για την παρακολούθηση και τη συλλογή ιδιωτικών δεδομένων, τον Adam Rogers στο νέο του βιβλίο για το μπούζ και τον Vivek Wadhwa για το σεξισμό της βιομηχανίας τεχνολογίας.
Στο South First Street μεταξύ Σαν Κάρλος και Reed δρόμους και άλλους χώρους στο κέντρο του Σαν Χοσέ, 95113. 14 Σεπτεμβρίου δίκαιη δίκαιη δωρεάν? οι τιμές των εισιτηρίων για άλλες εκδηλώσεις ποικίλλουν.

Το Passport του Macy παρουσιάζει το Glamorama
12 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ.
Η ταινία "Fashion Rocks" είναι ο τίτλος της φετινής ετήσιας συλλογής χρημάτων, με τις εμφανίσεις του Jason Derulo και της μπάντας των αδελφών Before You Exit και πέφτοντας από μόδες όπως οι Calvin Klein, Diesel και Max Mara. Το όφελος για το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για το AIDS, το ίδρυμα Glide και το Project Open Hand, τώρα στο 32ο έτος του, προηγήθηκε της συμπροεδρίας της Elizabeth Taylor.
Στο Θέατρο Golden Gate, 1 Taylor St, με μετέπειτα πάρτι στο Warfield, 982 Market St., Σαν Φρανσίσκο. Εισιτήρια $ 89-1000.

Φεστιβάλ σοκολάτας Ghirardelli
Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, στις 12-5 μ.μ.
Οι διαδηλώσεις σεφ, μια ομιλία για το πώς γίνεται η σοκολάτα, οι διαγωνισμοί φαγητού παγωτού, οι γευστικές δοκιμές, η σιωπηρή δημοπρασία και φυσικά πολλά σοκολατάκια από σοκολάτες, αρτοποιεία και εστιατόρια.

Όλα τα κέρδη ωφελούνται από το Project Open Hand.
Στην πλατεία Ghirardelli, 900 North Point St., Σαν Φρανσίσκο 94109. Γευσιγνωσία εισιτηρίων $ 20-50.

Ημέρα κωμωδίας
14 Σεπτεμβρίου, στις 12-5 μ.μ.
Το Nato Green, ο Marga Gomez, ο Will Durst, ο Tom Ammiano, ο Brian Copeland και περίπου 40 άλλοι από το επαγγελματικό κύκμνο κωμωδίας του Σαν Φρανσίσκο σάς κρατούν σφοδρή και αηδιαστικό όλο το απόγευμα με αστεία και ιστορίες αξιολόγησης PG-13. Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον Robin Williams, ο οποίος ήταν συχνά εκπληκτικός καλλιτέχνης. Τρόφιμα και ποτά διαθέσιμα για αγορά.
Στο Sharon Meadow, στο Golden Gate Park, στο Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος. Τα παιδιά και τα κουμπιά είναι ευπρόσδεκτα. οι καρέκλες δεν είναι.

Σαν Φρανσίσκο Περπατήστε στο τέλος του Αλτσχάιμερ
20 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ.
Περίπου 500.000 Καλιφόρνιοι έχουν διαταραχή Alzheimer ή σχετική διαταραχή. Περάστε 3 μίλια (ή κάντε μια συντόμευση 1,5 μιλίων) για να συγκεντρώσετε κεφάλαια για την έρευνα και τις υπηρεσίες της Ένωσης Αλτσχάιμερ.

Κάθε εγγεγραμμένος συμμετέχων που φέρνει τουλάχιστον $ 100 λαμβάνει ένα μπλουζάκι.
Στο Mission Creek Park, 290 Channel St., Σαν Φρανσίσκο 94158. Δωρεάν εγγραφή (online ή επί τόπου στις 8 π.μ.), αλλά οι περιπατητές καλούνται να κάνουν μια προσωπική δωρεά και να δεσμευτούν για τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Διεθνές Φεστιβάλ Σκαφών Δράκου στο Σαν Φρανσίσκο
20 και 21 Σεπτεμβρίου
Το φεστιβάλ έχει 130 ομάδες από όλες τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τις Κάτω Χώρες που ανταγωνίζονται σε αυτό το γρήγορο, μανιώδες και τρελό άθλημα. Στην ξηρά υπάρχουν τυροκομίες, παραστάσεις πολεμικών τεχνών και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά, πληροφορίες για την υγεία, τρόφιμα και πωλητές για όλα, από χειροποίητα χειροτεχνήματα έως αθλητικά εργαλεία.
Στην Καλιφόρνια Avenue & Avenue D, Treasure Island, Σαν Φρανσίσκο 94130. Δωρεάν. Από τις 9:30 π.μ. - 4:30 μμ, δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από το Cyril Magnin και τους δρόμους Eddy (εκτός Parc55 Wyndham) και από το Kearny κοντά στο Sacramento St.

Folsom Street Fair
21 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ.-6:30 μ.μ.
Δέρμα και πολλά από αυτά (και δεν μιλάμε για παπούτσια). Καλλιτέχνες indie, χορευτική μουσική, δημόσιοι σταθμοί αναπαραγωγής, περιοχή ερωτικών καλλιτεχνών με "άρρωστο και στριμμένο στάδιο απόδοσης" και πληθώρα πωλητών και εκθετών όλων των σχετικών με το δέρμα και το φετίχ.
Στο Folsom μεταξύ 8ου και 13ου δρόμου. Προτεινόμενη δωρεά $ 10 (περιλαμβάνει έκπτωση 2 $ σε κάθε αγορά ποτών). οι δωρεές απευθύνονται σε φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας και υγείας, σε κοινοτικά κέντρα και σε άλλους τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Επαναπροσπαθούμε την Ινδία
23 Σεπτεμβρίου, στις 6-7:30 μ.μ.
Το Ινδικό Κόμμα Bharatiya Janata (BJP) κέρδισε τις μεγαλύτερες δημοκρατικές εκλογές στην ιστορία τον Μάιο του 2014. Πώς θα επιτύχει τη μεταρρύθμιση και την οικονομική ανάπτυξη, για να μην αναφέρουμε την ευημερία και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα; Μια ομάδα οικονομολόγων και ερευνητών που παρουσιάστηκε από την κοινωνία της Ασίας ζυγίζει μέσα. Οι ομιλητές περιλαμβάνουν τους συντελεστές της επισήμανσης της Ινδίας: Ξεκλείδοντας το δυναμικό της επόμενης υπερδύναμης της Ασίας , ένα βιβλίο που δημοσιεύεται από τον McKinsey και το οποίο περιλαμβάνει επίσης δοκίμια των CEOs (π.χ. πώς οι πολυεθνικές μπορούν να πετύχουν στην Ινδία.
Στο συνεδριακό κέντρο Bechtel, 500 Washington St., San Francisco. Εισιτήρια $ 10, 15.

Μεγάλη Πώληση Βιβλίων
Στις 24-28 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ.-6 μ.μ.
Χρεώθηκε ως η μεγαλύτερη πώληση βιβλίων στη Δυτική Ακτή, με μισό εκατομμύριο βιβλία, DVD, CD, βιβλία σε κασέτα και άλλα μέσα ενημέρωσης. Τα πάντα είναι $ 3 ή λιγότερο, και την Κυριακή, οτιδήποτε παραμένει είναι $ 1. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν προς τα προγράμματα γραμματισμού της δημόσιας βιβλιοθήκης του Σαν Φρανσίσκο.
Στο Fort Mason Center, Pavilion Festival, Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Νέον Τόκιο: ΤΑΜΑΛΑ 2010: Μια πανκ γάτα στο διάστημα
25 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ.
Η Tamala, η αντι-Hello-Kitty, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της γέννησής της σε αυτή την ιαπωνική κινούμενη ταινία. Οι προβολές Anime Tokyo του Anime αποτελούν μέρος των Nippon Nights της Roxie, μια νέα μηνιαία σειρά που προβάλλει τον ιαπωνικό κινηματογράφο.
Στο θέατρο Roxie, 3117 16th St., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 7.50, 10.

Lenora Lee Dance 7η επέτειος της σεζόν
26-28 Σεπτεμβρίου & 3-5 Οκτωβρίου
Η ταινία αυτή, με επικεφαλής τον εγγενή Lenora Lee του Σαν Φρανσίσκο, παράγει κομμάτια πολυμέσων που συνδυάζουν χορό, πολεμικές τέχνες, βίντεο, κείμενο και μουσική για να σχολιάσουν τον πολιτισμό, την ιστορία και τα κοινωνικά ζητήματα. Τα δύο Σαββατοκύριακα των παραστάσεων περιλαμβάνουν νέα έργα και συνεργασίες με τις Kei Lun Martial Arts & Enshin Karate και τον San Mateo Dojo.
Στο θέατρο Dance Mission, 3316 24th St., Σαν Φρανσίσκο 94110. Εισιτήρια $ 12-20.

Bay Area Blues Festival
Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ.-6 μ.μ.
Ζωντανή μουσική σε δύο στάδια, μια αγορά με τέχνες και βιοτεχνίες και προϊόντα των αγροτών, δραστηριότητες για παιδιά, γκουρμέ φαγητό και ποτό και καλλιτέχνες που δημιουργούν σχέδια κιμωλίας στο δρόμο. Το νέο fest είναι συγχώνευση του ετήσιου Φεστιβάλ Polk Street Blues και του Ιταλικού Φεστιβάλ Ζωγραφικής Δρόμου Martinez στο Downtown.
Στο Main St. μεταξύ Δικαστηρίου και Αλάμπρα, στο κέντρο της πόλης Martinez. Ελεύθερος.