Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για τη Forte dei Marmi της Ιταλίας

Τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν την παραλία της Τοσκάνης

Το Forte dei Marmi στην Ιταλία είναι ένας δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός κυρίως λόγω των καθαρών, αμμώδεις παραλίες του. Η πόλη του θερέτρου βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας ακτής της Τοσκάνης μεταξύ των Marinas του Ronci και του Pietrasanta σε μια περιοχή γνωστή ως Versilia . Εάν σκέφτεστε να επισκεφθείτε το Forte dei Marmi ή έχετε ήδη κάνει ταξιδιωτικά σχέδια, χρησιμοποιήστε αυτόν τον γρήγορο οδηγό για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα όχι μόνο για το τι να δείτε και να κάνετε εκεί αλλά και πού να μείνετε.

Πού να μείνετε στο Forte dei Marmi

Τα περισσότερα ξενοδοχεία στο Forte dei Marmi είναι κατά μήκος της παραλίας ή πολύ κοντά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πού μένετε, θα πρέπει να έχετε μια καταπληκτική θέα. Ορισμένα ξενοδοχεία έχουν ιδιωτικές παραλίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έχουν τη θάλασσα μόνο για τον εαυτό τους. Αλλά αυτό μπορεί να μην σας απευθύνει έκκληση εάν η ιδέα σας για καλές διακοπές περιλαμβάνει να γνωρίσετε τους κατοίκους της περιοχής και τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, και όχι μόνο εκείνους που μπορούν να καταφύγουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Επειδή το Forte dei Marmi είναι παραθεριστική πόλη, πολλά ξενοδοχεία λειτουργούν εποχιακά. Είναι συνήθως κλειστά κατά το τέλος του φθινοπώρου και του χειμώνα. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού να μείνετε εκεί, μπορείτε να δείτε και τις δύο φωτογραφίες των ξενοδοχείων και τις κριτικές τους σε ιστοσελίδες ταξιδιωτικών πρακτορείων όπως η Venere, η οποία είναι τώρα η Hotels.com.

Η διάσημη εβδομαδιαία αγορά του Forte dei Marmi

Η Forte dei Marmi προσφέρει στους πλούσιους κατοίκους της βίλας μια αγορά την Τετάρτη που διαθέτει ιματισμό σχεδιαστών, ποικιλία δερμάτινων ειδών, κασμίρ και άλλα είδη πολυτελείας.

Η αγορά είναι γνωστή για την προσφορά απότομες ευκαιρίες, ειδικά για τις αναπαραγωγές ακριβών ενδυμάτων. Η πόλη Forte dei Marmi επικεντρώνεται γύρω από την αγορά και το μαρμάρινο φρούριο εκεί χτισμένο το 1788. Από εκεί προέρχεται το όνομά της.

Παραλίες Forte dei Marmi

Πάνω απ 'όλα, το Forte dei Marmi είναι ένα θέρετρο που απευθύνεται σε πλούσιους Ιταλούς.

Στην πραγματικότητα, η παραλιακή πόλη ήταν ένα από τα πρώτα τέτοια θέρετρα στην Ιταλία. Ξεκίνησε στις αρχές του αιώνα, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές με δικαιώματα ιδιαίτερα και οι άνθρωποι έχουν προνόμια αρκετά για να συρρέουν σε βίλες στα πεύκα. Οι ποδοσφαιριστές είναι γνωστό ότι απολαμβάνουν και την πόλη της παραλίας.

Ο αριθμός των εγκαταστάσεων κολύμβησης είναι τεράστιος και ορισμένες παραλίες της Forte dei Marmi, όπως η παραλία Santa Maria, έχουν χαρακτηριστεί ως οι καλύτερες παραλίες στην ακτή του κόσμου. Σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλές ευρωπαϊκές παραλίες επιτρέπουν γυμνό. Ενώ δεν είναι υποχρεωτικό για τους επισκέπτες στις παραλίες να χωρίσουν με τις μπικίνι κορυφές τους ή κολυμπά κορμούς, μην ανησυχείτε αν δείτε άλλους που το κάνουν.

Η σύνδεση Puccini

Το Forte dei Marmi βρίσκεται κοντά στο Torre del Lago (μερικές φορές ονομάζεται Torre del Lago Puccini), όπου ο Giacomo Puccini έζησε και έγραψε τις όπερες του. Σήμερα υπάρχει ένα υπαίθριο θέατρο δίπλα στη λίμνη, όπου μπορείτε να απολαύσετε όπερες του Puccini κάτω από τα αστέρια. Ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ πραγματοποιείται και εκεί προς τιμήν του. Ονομάζεται Fondazione Φεστιβάλ Pucciniano.