Δραστηριότητες διακοπών Ιουλίου στο Τέξας

Ο Ιούλιος είναι ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Τέξας δεν είναι διαφορετικό. Για πολλές οικογένειες, ο Ιούλιος είναι ο τελικός πλήρης μήνας του καλοκαιριού, καθώς τα παιδιά του σχολείου γενικά επιστρέφουν στην τάξη κάποια στιγμή τον Αύγουστο. Χάρη στον συνεχή καιρό, όλες οι παραδοσιακές καλοκαιρινές δραστηριότητες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους τον Ιούλιο. Και, φυσικά, έχετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας και όλους τους εορτασμούς που συμβαίνουν μαζί της.

Εν ολίγοις, ο Ιούλιος είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε καλοκαιρινές διακοπές. Εάν τυχαίνει να πηγαίνετε στις διακοπές τον Ιούλιο, θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στο Τέξας καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Όπως συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα, το τέταρτο του Ιουλίου θέτει τον τόνο για τα μέσα του καλοκαιριού στο Τέξας. Υπάρχουν διάφορα γεγονότα του τέταρτου Ιουλίου στο Τέξας κάθε χρόνο. Όλες οι μεγάλες πόλεις του Τέξας - το Ώστιν, το Ντάλας, το Χιούστον και το Σαν Αντόνιο - πραγματοποιούν τελετές τέταρτου Ιουλίου με εντυπωσιακές επιδείξεις πυροτεχνημάτων. Η "Πυροτεχνική Πρωτεύουσα του Τέξας," South Padre Island, φιλοξενεί επίσης ένα τεράστιο τέταρτο του Ιουλίου δείχνουν πυροτεχνήματα. Πιθανώς η πιο μοναδική και διάσημη παράδοση του τέταρτου Ιουλίου στο Τέξας είναι η ετήσια οικογενειακή πικνίκ τέταρτου Ιουλίου στο Λουκένμπαχ . Αρχικά διοργανώθηκε από τον Willie Nelson και τους κοόρτες, η παράδοση της ζωντανής μουσικής, η καλή διατροφή και η φιλική προς την οικογένεια διασκέδαση κάθε χρόνο στο τέταρτο συνέχισε στο Luckenbach.

Πέρα από τις εκδηλώσεις και τα πυροτεχνήματα, πολλοί επισκέπτες κατευθύνονται προς την παραλία, όχι μόνο για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, αλλά καθ 'όλη τη διάρκεια του Ιουλίου.

Το Τέξας φιλοξενεί πολλές υπέροχες παραλίες και χάρη στον συνήθως ευνοϊκό καιρό του Ιουλίου, υπάρχει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για τους παραθεριστές. Κολύμβηση, σέρφινγκ, ιστιοσανίδα, kiteboarding, ηλιοθεραπεία, ψάρεμα και άλλα είναι όλα πρωταρχικές δραστηριότητες για όσους κατευθύνονται προς την παραλία στο Τέξας. Η μόνη πραγματική ανησυχία για όσους ελπίζουν να έχουν παράκτιες διακοπές στο Τέξας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου είναι η πιθανότητα μιας τροπικής καταιγίδας ή τυφώνα.

Ο Ιούλιος, μετά από όλα, βρίσκεται στη μέση της εποχής τυφώνα. Ωστόσο, ενώ οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν τη δυνατότητα μιας καταιγίδας κατά την επίσκεψή τους στο Τέξας κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων , τέτοια γεγονότα είναι σχετικά σπάνια και ο Ιούλιος είναι γενικά ένας από τους πιο σταθερούς μήνες του Μεξικού στο Τέξας.

Φυσικά, δεν συμπεριλαμβάνονται όλες οι θερινές υπαίθριες δραστηριότητες στην παραλία. Το Τέξας διαθέτει αρκετούς ποταμούς και λίμνες, οι οποίες προσφέρουν επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ. Το κολύμπι, το σκι, η βαρκάδα και το ψάρεμα είναι δημοφιλείς δραστηριότητες όλο το καλοκαίρι. Σε πολλούς ποταμούς, ειδικά στη Χιλή του Τέξας, οι "σωληνώσεις" - ή παρασύρεται κάτω από το ποτάμι σε ένα διογκωμένο εσωτερικό σωλήνα - είναι ένα δημοφιλές καλοκαιρινό χόμπι. Το Τέξας φιλοξενεί επίσης μια σειρά από μεγάλες "τρύπες κολύμβησης" , όπως το Barton Springs, το Perdernales Falls, το Hamilton Pool Preserve και το Krause Springs.

Σε όλες τις περιοχές της Χιλής και του Δυτικού Τέξας, η αναρρίχηση είναι επίσης δημοφιλής αυτήν την εποχή του χρόνου. Και, κάθε περιοχή του κράτους προσφέρει ευκαιρίες για πεζοπορία, κατασκήνωση, ορεινή ποδηλασία, πτηνοτροφία και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Εκείνοι που αναζητούν υπαίθρια αναψυχή, πρέπει να σχεδιάζουν να επισκεφθούν ένα από τα πολλά κρατικά πάρκα του Τέξας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Πάρκα όπως το Garner State Park στο Concan προσφέρουν μια ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων τόσο για τους επισκέπτες της ημέρας όσο και για τις ολονύκτιες εκδρομές.

Ενώ όλοι γνωρίζουν για τις πολυάριθμες τελετές του τέταρτου Ιουλίου που πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Τέξας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, υπάρχουν και πολλά άλλα ετήσια φεστιβάλ αυτό το μήνα επίσης. Στην πραγματικότητα, υπάρχει αρκετή ποικιλομορφία στο ημερολόγιο γεγονότων του Τέξας για τον Ιούλιο - αθλητικά γεγονότα, τουρνουά αλιείας και μια σειρά από μοναδικά φεστιβάλ γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου στο Τέξας. Στο Clute, το ετήσιο μεγάλο Φεστιβάλ κουνουπιών είναι πάντα δημοφιλές, όπως και το Φεστιβάλ Ροδάκισης County Parker County. Στις μέσες ακτές, το ετήσιο Deep Sea Roundup του Port Aransas συγκεντρώνει πάντα ένα πλήθος. Εκείνοι που αναζητούν αθλητικά γεγονότα θα ενδιαφέρονται για τους θερινούς αγώνες TAAF, έναν διαγωνισμό ολυμπιακού στιλ για τους ερασιτέχνες αθλητές στο Τέξας ή τον αγώνα Bike Race του Cleburne's Goatneck, που αντλεί περισσότερους από 1.500 ποδηλάτες κάθε χρόνο.