Τέξας Τέσσερις Ιουλίου Γιορτές

Πατριωτικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την κατάσταση του μοναχικού αστεριού

Εάν τυχαίνει να πηγαίνετε στο Τέξας πάνω από το τέταρτο του Σαββατοκύριακου Ιουλίου, δεν θα έχετε καμία έλλειψη δραστηριοτήτων της Ημέρας της Ανεξαρτησίας για να διαλέξετε. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι το τέταρτο πέφτει σε μια Δευτέρα φέτος, θα είναι ένα αληθινό «Σαββατοκύριακο του τέταρτου Ιουλίου». Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα του τι συμβαίνει στο Τέξας για το τέταρτο Ιουλίου του 2016.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Ώστιν θα πραγματοποιήσει την ετήσια Πυροτεχνική και Συμφωνική της 4ης Ιουλίου στο Auditorium Shores.

Θα πραγματοποιηθεί μια ολόκληρη μέρα δραστηριοτήτων μέσα και γύρω από το Fredericksburg, ξεκινώντας με μια παρέλαση του τέταρτου Ιουλίου κάτω Main Street στις 10 π.μ. Η ισορροπία της ημέρας θα δει τα γεγονότα σε όλη την πόλη και τη γύρω περιοχή. Η μέρα θα καλύπτεται με έκθεση πυροτεχνημάτων στο δημοτικό πάρκο Lady Bird που ξεκινάει από το "σκοτάδι-τριάντα".

Η γιορτή του Χιούστον, η εορταστικότητα του Freedom Over Τέσσερις Ιουλίου, που παρουσιάστηκε από τα Σχέδια Υγείας των ΗΠΑ στο πάρκο Eleanor Tinsley, περιλαμβάνει μια έκθεση πυροτεχνημάτων και ζωντανή μουσική. Η επίδειξη πυροτεχνημάτων τιμολογείται ως το «μεγαλύτερο χερσαίο πυροτεχνημάτων στο έθνος».

Το Luckenbach θα φιλοξενήσει την ετήσια οικογενειακή πικνίκ του Luckenbach στις 4 Ιουλίου, η οποία περιλαμβάνει ψυχαγωγία, παιχνίδια, φαγητό και πολλά άλλα.

Το South Padre Island , η "Πυροτεχνική Πρωτεύουσα του Τέξας", θα έχει μια τέταρτη Ιουλίου Πυροτεχνήματα Extravaganza πέρα ​​από τον κόλπο Laguna Madre ξεκινώντας στις 9:15 μ.μ.

Στο Σαν Αντόνιο , οι επισκέπτες και οι κάτοικοι θα υποβληθούν σε δωρεάν απεικόνιση πυροτεχνημάτων και γιορτή στο Woodlawn Lake Park.

Αυτή η εκδήλωση γενικά αντλεί ένα μεγάλο πλήθος, έτσι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να εμφανιστούν νωρίς για να εξασφαλίσουν ότι έχουν ένα σημείο για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα.

Και στο Ντάλας, το Fair Park Fourth είναι μια δωρεάν εκδήλωση με φαγητό, παιχνίδια, ζωντανή μουσική και πυροτεχνήματα στο Fair Park. Η εκδήλωση είναι μία από τις μεγαλύτερες τελετές του τέταρτου Ιουλίου στο Τέξας.

Η γιορτή του Granbury στις 4 Ιουλίου αρχίζει την Παρασκευή και συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή. Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση αυτοκινήτων, έλξη τρακτέρ, ράντσο ράντσο, παιδικά παιχνίδια, τέχνες και χειροτεχνία, παρέλαση και πυροτεχνήματα.