Κάνοντας μια επίδειξη στο Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τη συμμετοχή σε μια παράσταση στο Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου; Εδώ είναι τι χρειάζεται.

Φυσικά, μάλλον παίρνει αυτοπεποίθηση και αρκετά μετρητά για να φτάσει εκεί, αλλά στην πραγματικότητα, αν νομίζεις ότι έχει ταλέντο, κανείς άλλος δεν πρέπει να συμφωνήσει να κάνεις μια επίδειξη στο Fringe.

Δεν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση και, τεχνικά, δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε στους διοργανωτές, όμως, όπως θα δούμε, είναι δύσκολο να προσελκύσετε οποιοδήποτε κοινό εάν δεν το κάνετε.

Ο καθένας μπορεί να βάλει σε μια επίδειξη

Όποιος θέλει να παρουσιάσει μια παράσταση στο Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου μπορεί, αλλά πρέπει να είναι καλά οργανωμένη και πρόθυμη να καταβάλει πολλές προσπάθειες. Το Φεστιβάλ Fringe δεν παράγει ή χρηματοδοτεί εκπομπές. Δεν προσκαλούν κανέναν να εκτελέσει ή να πληρώσει τους καλλιτέχνες.

Ωστόσο, παρέχουν μεγάλο αριθμό πόρων. Πολλοί είναι ελεύθεροι, αλλά αν εγγραφείτε, μπορούν να είναι ακόμα πιο χρήσιμοι.

Τι πρέπει να κάνετε μόνοι σας

Τι κάνει το Φεστιβάλ Fringe Society

Άλλες υπηρεσίες Φεστιβάλ για καλλιτέχνες και παραστάσεις

Το Γραφείο Τύπου εκδίδει δελτία και συμβουλές, δημιουργεί δημοσιότητα για το φεστιβάλ και παρουσιάζει και παρέχει ευκαιρίες σύνδεσης / προβολής για εκπομπές που ελπίζουν να περιοδεύσουν μετά το The Fringe.

Το Box Office εισάγει εισιτήρια δύο μήνες πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ και πουλάει τουλάχιστον το 25% των εισιτηρίων για όλες τις εκπομπές του προγράμματος. Το box office διοργανώνει επίσης προωθητικές ενέργειες όπως η σκηνή των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και η Half-Price Hut και παρέχει στις εταιρείες που εκτελούν εκθέσεις σχετικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων τους.

Το Fringe Central διαθέτει εγκαταστάσεις συνάντησης και επικοινωνίας για δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, παραγωγούς, μέλη της εταιρείας και χώρους διεξαγωγής. Στο Fringe Central, οι συμμετέχοντες μπορούν:

Σημαντικές πηγές πληροφοριών

Πόσο κοστίζει το κόστος εγγραφής και τι περιλαμβάνεται;

Εάν καταχωρήσετε την εκπομπή σας, θα συμπεριληφθείτε στα προγράμματα εκτύπωσης και σε απευθείας σύνδεση και στην εφαρμογή Fringe - αυτά είναι οι bibles Fringe-goers και αν θέλετε ένα κοινό, πρέπει να είστε μέσα τους. Η εγγραφή περιλαμβάνει επίσης:

Τα έξοδα για το 2016 παγώθηκαν σε προηγούμενα επίπεδα. Θα μπορούσαν να αυξηθούν το 2017, οπότε οι αριθμοί που παρουσιάζονται εδώ είναι μόνο για γενικές πληροφορίες.