Γειτονιά Sobro του Νάσβιλ

Μέρος της κοινότητας Νάσβιλ στο κέντρο της πόλης

Η γειτονιά Sobro είναι μια από τις οκτώ συνοικίες Νάσβιλ στο κέντρο της πόλης.
Το Sobro συνορεύει στα βόρεια με τη γέφυρα πεζών Shelby Street (Shelby Avenue) και τον πυρήνα του κέντρου του Νάσβιλ, δυτικά με το Gulch, στα νότια με το I-40 και ανατολικά με τον ποταμό Cumberland καθώς και μέρη από τις γειτονιές Hill Rolling Mill Hill και Rutledge Hill.

Το Sobro περιλαμβάνει οκτώ μπλοκ της πόλης και είναι μια από τις ταχύτερα μεταβαλλόμενες γειτονιές του Nashville.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί το συνεδριακό κέντρο Music City Center και υπάρχουν ακόμα πιο αστικές εξελίξεις στα έργα.

Το κέντρο της πόλης είναι το πάρκο Hall of Fame και γύρω από το πάρκο θα δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια του Νάσβιλ, όπως το εκπληκτικό Symphony Center του Schemerhorn, το Music City Centre, το Country Music Hall of Fame & Museum και το Nashville Arena το Κέντρο Επισκεπτών του Νάσβιλ. Ένα τετράγωνο προς τα βόρεια είναι το Lower Broadway, όπου θα βρείτε την περιοχή Honky-Tonk του Νάσβιλ .

Το νότιο άκρο του Sobro εξακολουθεί να είναι κυρίως μια παλιά υποανάπτυκτη επιχειρηματική περιοχή, αλλά όπως κάθε χρόνο περνάει η γειτονιά Sobro, γίνονται όλο και περισσότεροι κάτοικοι, ανακαίνιση και ανακαίνιση που κυμαίνονται από το βορρά μέχρι το νότιο άκρο του Sobro.

Ένας ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης στη γειτονιά Sobro είπε κάποτε ότι η επιχειρηματική Sobro ήταν σαν να έχεις ένα μπαρ της γειτονιάς και να περιμένεις τη γειτονιά να φτάσει.

Πιστεύουμε ότι ο Sobro είναι σε καλό δρόμο για να γίνει μία από τις πιο καυτές κοινότητες του Νάσβιλ στο κέντρο της πόλης.

Εξερευνώ:
Συμφωνικό κέντρο Schermerhorn (φωτογραφίες)
Χώρα της μουσικής χώρας (φωτογραφίες)

Στη γειτονιά:
Διασκέδαση - Αίθουσα Bridgestone, Συμφωνικό Κέντρο Schermerhorn, 3η και Lindsley, Πάρκο Howell, Πάρκο Skate του Sixth Avenue, Rocketown
Δείπνο - Sobro Grill, Παρελθόν τέλεια, Hot Diggity σκυλιά, Flyte World Dining & κρασί, Sole Mio, το φοίνικα
Λιανική & Επιχειρήσεις - TomKats, Bass Berry & Sims, Downtown Hilton, Drury Hotel, Frugel McDougals Οίνος & Λικέρ, Nashville Rescue Mission,
Condos & Rentals - Το Encore, Αγορά Street Apartments
Κλαμπ - Ασφάλεια, Η Μούσα, Αφιερώματα, Βέλος, Φιλί μετά από ώρες, Christies
Ιστορική - Αθλητική αίθουσα της φήμης του Τενεσί, Αίθουσα της φήμης μουσικής, Αίθουσα της φήμης και του μουσείου της χώρας μουσικής, Γέφυρα πεζών της Shelby Street, Gateway Bridge (Κορεάτικοι Βετεράνοι)
Εκκλησίες - Αγία Τριάδα, Εκκλησία Ame, Πρώτος Βαπτιστής

Πλησίον:
Κάτω Broadway
Ο Γκουλς
Ποταμός Cumberland
Το Rutledge

Τοπικές πληροφορίες:
Downtown Νάσβιλ Γειτονιές