Το νέο Finder του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πιο εύκολο στη χρήση από ποτέ

Το ηλεκτρονικό εργαλείο της Royal Mail βοηθά στη μηδενισμό των ζωτικών πληροφοριών

Ο ενημερωμένος ανιχνευτής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Βασιλικού ταχυδρομείου του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πλέον ευκολότερος στη χρήση και πιο γρήγορος από ποτέ.

Είναι επίσης δωρεάν για μέχρι 50 αναζητήσεις διεύθυνσης ημερησίως και λειτουργεί σε δύο κατευθύνσεις - εισάγετε έναν πλήρη ή μερικό ταχυδρομικό κώδικα για να βρείτε μια πλήρη διεύθυνση ή εισάγετε μια μερική διεύθυνση για να βρείτε έναν ταχυδρομικό κώδικα. Ο εντοπιστής ταχυδρομικού κώδικα είναι διαδραστικός έτσι εάν είστε δεν είστε σίγουροι για οποιαδήποτε πληροφορία, παρέχει προτάσεις καθώς πληκτρολογείτε.Υπάρχουν επίσης συμβουλές και δείκτες για να σας βοηθήσουν να κάνετε αναζήτηση.

Δοκιμάστε το Finder ταχυδρομικός κώδικας Royal Mail.

Αυτό είναι ένα ανεκτίμητο gadget εάν μεταφέρετε δώρα διακοπών, κάρτες και επιστολές σε φίλους και οικογένειες γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχοντας τον σωστό ταχυδρομικό κώδικα επιταχύνει την ασφαλή παράδοση για τα πακέτα, τις κάρτες και τα γράμματα. Αλλά αυτές τις μέρες ένας ταχυδρομικός κώδικας είναι το κλειδί για πολύ περισσότερο τις υπηρεσίες ταχυδρομείου.

Γιατί χρειάζεστε έναν ταχυδρομικό κώδικα;

Πριν από λίγο καιρό, ένας επισκέπτης φίλος έφτασε στο Λονδίνο από τις ΗΠΑ. Είπε ότι έμενε στο Rose Cottage B & B στην West Street. Κάναμε σχέδια να συναντηθούμε και ρώτησα: "Ποιος είναι ο ταχυδρομικός κώδικας;" έτσι θα μπορούσα να επιλέξω τον καλύτερο τρόπο να φτάσω σε αυτήν.

"Τι σημαίνουν όλοι αυτοί οι αριθμοί μετά τη διεύθυνση;

Ένα μεγάλο λάθος - ειδικά όταν έρχεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ταχυδρομικοί κώδικες του Ηνωμένου Βασιλείου είναι απολύτως καθοριστικοί για να βρεθείτε στον χάρτη. Εδώ γιατί -

Συλλογές χωριών

Οι μεγάλες πόλεις της Βρετανίας και οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες πόλεις της αναπτύχθηκαν με την ενσωμάτωση μικρότερων χωριών και πόλεων για εκατοντάδες χρόνια.

Κάθε δήμος σε μια πόλη όπως το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ ή το Μάντσεστερ ήταν κάποτε χωριό ή πόλη από μόνη της. Ως αποτέλεσμα, θα υπάρχουν πολλά διπλά ονόματα οδών.

Το Λονδίνο, για παράδειγμα, έχει 18 High Roads και τουλάχιστον 50 High Streets - ίσως περισσότερο. Υπάρχουν δώδεκα Δυτικές Οδούς στο Λονδίνο, καθώς και δεκάδες ακόμα δυτικές λεωφόρους και Δυτικές οδοί.

Εκατοντάδες ονόματα οδών είναι πιθανό να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά σε οποιαδήποτε πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου ..

Η μετάβαση εξαρτάται από τη γνώση του ταχυδρομικού κώδικα που διαφοροποιεί μια West Street από την άλλη. Μια διεύθυνση χωρίς αυτήν, στα περισσότερα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι ακατανόητη.

Περισσότερο από μια τοποθεσία

Αφού γνωρίσετε τους ταχυδρομικούς κώδικες ενός προορισμού, θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τοποθεσία από ό, τι απλά πού να στείλετε μια επιστολή. Το πρώτο μέρος του ταχυδρομικού κώδικα, πριν από το διάστημα (ένα ή δύο κεφαλαία γράμματα και ένας ή δύο αριθμοί), είναι γεμάτο πληροφορίες. Θα είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά τα ξενοδοχεία εκεί; Τα ενοίκια διακοπών θα είναι διαμερίσματα ή μικρές πόλεις; Θα είναι τα καταστήματα άνετα; Ενδιαφέρων? Όλες αυτές οι πληροφορίες και περισσότερες αποκαλύπτονται μόλις γνωρίσετε τον ταχυδρομικό κώδικα.

Μεταξύ άλλων, οι ταχυδρομικοί κώδικες χρησιμοποιούνται για:

Και οι ντόπιοι θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσουν για το χαρακτήρα μιας περιοχής που βασίζεται στον ταχυδρομικό κώδικα. Ποιοι ταχυδρομικοί κώδικες έχουν έφεση σνομπ; Και που μπορεί να είναι λίγο λιγότερο φανταχτερό (οι Βρετανοί λένε "κάτω αγορά"), αλλά ακόμα ασφαλή και διασκεδαστικό για τους επισκέπτες.

Σωστή μορφή για μια βρετανική ταχυδρομική διεύθυνση

Οι ταχυδρομικοί κώδικες αναπτύσσονται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που ξεκίνησαν ως απλοί κώδικες κατευθυντήριων γραμμάτων στο Λονδίνο το 1857. Το σύστημα που χρησιμοποιείται σήμερα, ένας συνδυασμός από έξι έως οκτώ γράμματα και αριθμούς, χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960 και του 1970 - περίπου την ίδια ώρα με το zip οι κώδικες άρχισαν στις ΗΠΑ.

Κάθε μέρος του ταχυδρομικού κώδικα σημαίνει κάτι για ταξιθέτες ταχυδρομικών υπηρεσιών, ταχυδρομείων και διάφορους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κανένα από αυτά. Απλά θυμηθείτε, όταν στέλνετε ένα πακέτο, ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να γράψετε ένα σε μια διεύθυνση.

Ο ταχυδρομικός κώδικας πρέπει να τοποθετηθεί στην τελευταία γραμμή γραπτής διεύθυνσης. Αποτελείται από δύο ομάδες κεφαλαίων και αριθμών με ένα κενό μεταξύ τους.

Ακολουθεί ένα δείγμα (ολοκληρωμένο) για το πώς να το κάνετε. Ο ταχυδρομικός κώδικας δηλώνεται με έντονους πλάγιους χαρακτήρες .

Εάν έχετε την πόλη, τον νομό και τον ταχυδρομικό κώδικα στις σωστές θέσεις, δεν χρειάζεται να αναφέρετε την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία ή τη Βόρεια Ιρλανδία. Ακριβώς η χρήση του " Ηνωμένου Βασιλείου " είναι επαρκής για την απόσπαση από το εξωτερικό. Για τις μεγάλες πόλεις - όπως το Λονδίνο, το Λίβερπουλ, τη Γλασκώβη ή το Εδιμβούργο - δεν χρειάζεται καν να συμπεριλάβετε τον νομό, βάλτε τον ταχυδρομικό κώδικα μετά το όνομα της πόλης, χωρίς κόμματα. Έτσι πηγαίνει εδώ:

Jane Doe
12 Oak Street
Μικρό φθηνέςχτμπτοντ-ντι-μεγάλο πυθμένα
Kent
XY5 12UZ
Ηνωμένο Βασίλειο

Και αυτό είναι.

Και απλά θυμηθείτε ...

Αν ταξιδεύετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για διακοπές ή αφήνοντας το ξενοδοχείο του Ηνωμένου Βασιλείου για εκδρομή ή νυχτερινή έξοδο, σημειώστε τον ταχυδρομικό κώδικα για το σημείο όπου πηγαίνετε και πού θα επιστρέψετε αργότερα. Εάν δεν το κάνετε, κανείς δεν θα μπορεί να σας πει πώς να φτάσετε εκεί - ή πώς να επιστρέψετε.