Επιλέξτε το Edinburgh Fringe - Κωμωδία για το 2016

Χιλιάδες ερμηνευτές της κωμωδίας για να ορίσουν το Εδιμβούργο με το γέλιο.

Η κωμωδία έπαιζε πάντα ένα μεγάλο και αυξανόμενο ρόλο στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου. Η σύνθεση κωμωδίας για το 2016 δεν αποτελεί εξαίρεση. Δείτε μερικά από τα κυριώτερα σημεία

Για άλλη μια φορά, η κωμωδία αποτελεί περίπου το 34% του προγράμματος Fringe Festival, φορτώνει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης. Έρχονται στο πλευρό μας, παρουσιάζουν σκίτσο, συνεργάτες κωμωδίας, παρουσιάζουν improv και σατιρικά σχόλια συν την επιστροφή ορισμένων θρυλικών παλαιών αγαπημένων.

Με χιλιάδες καλλιτέχνες και ατομικές παραστάσεις, η επιλογή των κορυφαίων πράξεων πρέπει να είναι ένα τυχαίο παιχνίδι.

Γι 'αυτό προτείνω μια λίστα με κωμικούς που έχω δει και απολαύσει, καθώς και μερικούς που φθάνουν στα χείμαρχοι και τα βλέμματα των νικητών. Προσπάθησα επίσης να επισημάνω αρκετές γυναικείες κόμικς που μου αρέσει σε αυτή την πολύ αρσενική κυριαρχία ψυχαγωγίας. Αλλά αν πάρετε ένα buzz ενώ βρίσκεστε στο Εδιμβούργο, για χάρη του Θεού να πάει με κάποιον νέο. Ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να ανακαλύψετε τον επόμενο μεγάλο κωμικό της δεκαετίας. Ή μπορείτε να καθίσετε σε μια γαλοπούλα μιας παράστασης. Το στοίχημα είναι η μισή διασκέδαση του Εδιμβούργου.

Οι επιλογές μου για το Comedy για το Εδιμβούργο το 2016

Gilded Balloon - Οι κορυφαίοι παραγωγοί κωμωδιών του φεστιβάλ θα γεμίσουν χώρους σε όλη την πόλη. Η πλήρης σεζόν τους είναι γεμάτη με καθιερωμένα αστέρια καθώς και φορτία νεοφερμένων. Ανάμεσα τους:

Η Stand Κωμωδία Club - The Stand παράγει μια νέα σειρά νέων προσώπων, απελευθερωμένη με παλιά αγαπημένα αμέτρητες αστείες κυρίες. Οι παραγωγοί τους έχουν πολύ καλή γεύση και ένα υπέροχο funnybone, οπότε είναι αυτός ο τόπος να διακινδυνεύσετε τα χρήματά σας σε μια δοκιμασμένη πράξη κωμωδίας. Αυτά που θα ήθελα να πιάσω περιλαμβάνουν:

Και γύρω από την πόλη

Συναυλίες σύνταξης

Υπάρχουν αρκετές αναθεωρήσεις που σας δίνουν δοκιμαστές αρκετών διαφορετικών εκτελεστών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Το Fringe διαθέτει επίσης μερικές διάσημες, οικείες βραδινές κωμωδίες όπου δεν γνωρίζετε ποτέ ποιος θα μπορούσε να κάνει μια στάση. Δοκιμάστε ένα από αυτά: