Σούπερμαν - Τελική πτήση

Έξι Σημαίες Μεγάλη Περιπέτεια, Νιου Τζέρσεϋ - Αναθεώρηση Πτήσης Πτήσης

Κοίτα! Ψηλά στον αέρα! Είναι ... εσύ, πετάς σαν τον Σούπερμαν. Υπάρχουν παρόμοια κυλιόμενες σκάλες, αλλά το θέμα του Superman είναι ιδανικό για την ιδέα που φέρνει και προσθέτει μια ωραία πινελιά. Η βόλτα δεν είναι κατασκευασμένη για ταχύτητα υψηλότερη από την ταχύτητα σφαίρας (και, ειρωνικά, προσφέρει ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης), αλλά η αίσθηση που φέρνει είναι υπέροχη.

Προηγούμενες πληροφορίες

Καθισμένος στο πίσω μέρος του πάρκου δίπλα στον χώρο στάθμευσης, το Superman-Ultimate Flight κάνει μια εξαιρετική παρουσίαση στο Six Flags Great Adventure midway. Ο εικονικός υπερήρωας, που χτυπά μια από τις θρυλικές του θέσεις, σκαρφαλώνει πάνω από ένα μεγάλο χαλί μπροστά από τη βόλτα. Κάθε λίγα λεπτά, ένα τρένο γεμάτο ουρλιάζοντας επιβάτες πετούν πάνω από το χαλίκι και το Superman. Οι αναβάτες εισέρχονται στην ουρά περνώντας από μια σήραγγα (ίσως το φρούριο της μοναξιάς;) και ρίχνοντας μέσα από μια γραμμή στο σταθμό φόρτωσης στο άκρο μιας μεγάλης ανοιχτής περιοχής.

Το μπλε και το κόκκινο κομμάτι του καράβι κρέμονται πάνω από την ουρά και οι επιβάτες βουτούν μέσα σε λίγα μέτρα από αυτά που βρίσκονται στη γραμμή.

Πάρτε ένα φορτίο από αυτό

Τα αεροσκάφη πρώτης γενιάς, όπως το Batwing στη Six Flags America του Maryland, έχουν μια περίπλοκη διαδικασία φόρτωσης που περιλαμβάνει πολλαπλές ιμάντες και μηχανοκίνητα καθίσματα.

Σε αυτές τις βόλτες, οι επιβάτες προχωρούν προς τα πάνω στον λόφο ανελκυστήρα προς τα πίσω και η τροχιά τους αναδιπλώνει στην κορυφή του λόφου σε θέση πτήσης προς τα εμπρός. Το Superman-Ultimate Flight χρησιμοποιεί ένα απλούστερο σύστημα συγκράτησης και την έννοια της πτήσης. Οι αναβάτες φορτώνουν το τραίνο στραμμένο προς τα εμπρός. Μόλις οι οδηγοί ελέγξουν τα συστήματα συγκράτησης, ένας μηχανισμός κλίνει τα καθίσματα 45 μοίρες προς τα πίσω και οι αναβάτες αφήνουν το σταθμό στραμμένο προς τα εμπρός σε κατάσταση πτήσης. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα αεροσκάφη, τα οποία στρέφονται σε θέση σχεδόν επιρρεπή, τα γόνατα των επιβατών είναι πιο στραμμένα στο Superman. Ωστόσο, η φόρτωση και εκφόρτωση της διαδρομής απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο.

Ακόμα, η διαδικασία φόρτωσης διαρκεί περισσότερο από τα συμβατικά σουβέρ, και οι χρόνοι αναμονής μπορούν να γίνουν δυσάρετοι. (Οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Flash Pass Six Flags για να παραλείψουν τις γραμμές.)

Superhero-in-Κατάρτιση

Υπάρχουν επίσης Superman-Ultimate πτήσης σε Six Flags Great America, κοντά στο Σικάγο και Six Flags Over Georgia, κοντά στην Ατλάντα. Παρόλο που είναι ουσιαστικά παρόμοια, η έκδοση της Γεωργίας χρησιμοποιεί δύο σταθμούς και ένα κομμάτι διακόπτη για να αντισταθμίσει τον επιπλέον χρόνο φόρτωσης / εκφόρτωσης και να διατηρήσει τη γραμμή κινείται. Θα ήταν ωραίο να διαθέτουν δύο σταθμούς στο Νιου Τζέρσεϊ επίσης, αλλά το πάρκο πιθανώς επέλεξε να σώσει κάποια δολάρια εξαλείφοντας το δεύτερο σταθμό.

Αισθάνεται περίεργο να κρέμεται προς το έδαφος, ενώ η αμαξοστοιχία παραμένει στο σταθμό. Αλλά όταν πλοηγείται στην πίστα, είναι μια ζοφερή, θαυμάσια αίσθηση. Δεν είναι αρκετά όπως στην πραγματικότητα που φέρουν (όχι ότι έχω βιώσει αυτό), αλλά είναι άγριο για να πιάσει την πρώτη πτώση και να περάσει μέσα από το γύρο σαν ένα superhero-in-training. Μερικά από τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός βούρτσα για κουλούρια και ενός τιρμπουσού, αποπροσανατολίζουν, καθώς στέλνουν στιγμιαία τους αναβάτες και αγωνίζονται προς τα πίσω. Δεν νομίζω ότι έβλεπα ποτέ να πετάξει κάποιος υπερήρωμος να εκτελέσει αυτούς τους ελιγμούς. Αλλά βοηθούν το ταξίδι να διασκεδάσει.

Με τους συγκρατητήρες πάνω από τον ώμο, οι αναβάτες δεν μπορούν να τεντώσουν τα χέρια τους σαν το Superman, αλλά μπορούν να έρθουν κοντά στην εκπλήρωση μιας παιδικής φαντασίας πτήσης.