Γιορτάζοντας το Φεστιβάλ Gay Pride της Αλαμπάμα

Μια πόλη της οποίας η κομψή αρχιτεκτονική και το κτίριο στο κέντρο της πόλης αποκαλύπτουν την ισπανική, κρητική, αφρικανική-αμερικανική και γαλλική κληρονομιά της, η Mobile είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αλαμπάμα και μία από τις πιο γοητευτικές κοινότητες στον Νότιο Κόλπο. Θα βρείτε πολλά αξιόλογα αξιοθέατα εδώ, όπως το αστρικό Mobile Museum of Art, το USS Alabama στο Battleship Memorial Park (ένα εύκολα αναγνωρίσιμο ορόσημο καθώς πλησιάζετε στην πόλη από τα ανατολικά, οδηγώντας κατά μήκος της γέφυρας I-10 πάνω από το Mobile Bay ) και τους καταπράσινους και εντυπωσιακούς κήπους και το σπίτι του Bellingrath, που βρίσκονται νότια της πόλης στη μικρή πόλη Theodore.

Παρόλο που αυτή η πόλη με περίπου 195.000 έχει μια συντηρητική φήμη που είναι σύμφωνη με αυτό το μέρος της χώρας, το Mobile έχει μια αρκετά μεγάλη και αρκετά ορατή κοινότητα GLBT, η οποία συγκαλείται για το Φεστιβάλ Mobile Gay Pride και Parade στα μέσα του τέλους Απριλίου - και το φεστιβάλ πραγματοποιείται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της πόλης στην πλατεία Bienville, 150 Dauphin Street. Αυτό είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αξιοθέατα της πόλης, μια φυλλώδη πλατεία που ιδρύθηκε το 1824 και τώρα σκιάζεται από ταλαντευόμενες ζωντανές βελανιδιές και διασχίζεται από πλακόστρωτα μονοπάτια γεμάτα με παγκάκια πάρκου.

Σημειώστε ότι η επιτροπή Mobile Gay Pride έχει πολλά άλλα γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, από μέρη που συμμετέχουν σε προγραμματικές συναντήσεις. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα επερχόμενα γεγονότα, επιλέγοντας τη σελίδα του Mobile Pride Facebook.

Το κινητό εξυπηρετείται από ένα μεσαίου μεγέθους περιφερειακό αεροδρόμιο που πραγματοποιεί πτήσεις στους τρεις μεγαλύτερους αερομεταφορείς από την Ατλάντα, το Ντάλας, το Χιούστον, το Σικάγο και το Σαρλότ.

Είναι επίσης στη συμβολή των διασταυρώσεων 10 και 65, λίγο περισσότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τη Νέα Ορλεάνη, μια ώρα από την Pensacola, λίγο λιγότερο από τέσσερις ώρες νότια του Μπέρμιγχαμ και λίγο λιγότερο από πέντε ώρες με το αυτοκίνητο από την Ατλάντα.

Mobile AL Ξενοδοχεία φιλικά προς το περιβάλλον

Κατά τη διάρκεια του Pride, Mardi Gras ή οποιασδήποτε άλλης επίσκεψης σε αυτή τη γοητευτική νότια πόλη, αξίζει να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στην κεντρική περιοχή που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία Bienville (η οποία σας φέρνει κοντά σε πολλά αξιόλογα εστιατόρια και λίγα γκέι μπαρ ) .

Με θέα στην πλατεία είναι το Hilton Garden Inn Mobile Downtown, μια ολοκαίνουργια ιδιοκτησία με άνετα και ευρύχωρα δωμάτια. Οι φίλοι της τοπικής ιστορίας θα επιθυμούσαν να σκεφτούν το κομψό και φιλόξενο Renaissance Mobile Hotel & Spa Battle House, το οποίο στεγάζεται σε μια μεγάλη πατρίδα που χτίστηκε το 1908 και ανακαινίστηκε προσεκτικά και τώρα περιλαμβάνει ένα πλήρες σπα - είναι λίγα τετράγωνα από την πλατεία Bienville .

Οι επιπλέον ευκολίες περιλαμβάνουν αυτόνομο κλιματισμό, μίνι μπαρ και συνδρομητική / δορυφορική τηλεόραση. Προσφέρεται υπηρεσία οροφοκομίας. Υπάρχουν κούνιες (παιδικά κρεβατάκια) και πτυσσόμενα κρεβάτια. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου Hampton Inn & Το Hilton, ένα κτίριο της δεκαετίας του '40 με ένα κομψό εσωτερικό art deco που έχει υποβληθεί σε ένα κομψό makeover και είναι πλέον μια από τις πιο μοντέρνες διευθύνσεις στην πόλη.

Κινητό AL Gay Gay Resources

Τα κινητά γκέι μπαρ, καθώς και τα γκέι δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα, έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Pride. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό ταξιδιωτικό site που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Mobile Bay Convention και το Visitors Bureau.