Βαρκελώνη προς Τουλούζη με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Το τρένο υψηλής ταχύτητας κάνει αυτό ένα εύκολο ταξίδι

Η Τουλούζη είναι μια δημοφιλής στάση για τους επισκέπτες στην Ισπανία που κατευθύνονται βόρεια στη νότια Γαλλία, ιδιαίτερα για εκείνους που κατευθύνονται δυτικά προς το Μπορντό. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από τη Βαρκελώνη στην Ισπανία στην Τουλούζη στη Γαλλία με διάφορες μορφές μεταφοράς.

Δείτε επίσης:

Προτεινόμενη διαδρομή από Βαρκελώνη προς Τουλούζη

Κάντε μερικές στάσεις στη βόρεια Καταλονία στο δρόμο σας προς τη Γαλλία. Οι πιο διάσημες στάσεις είναι η Girona (που πρόσφατα αποθανατίστηκε σε σκηνές στο Game of Thrones) καθώς και στο Figueres, το οποίο στεγάζει το μουσείο του Salvador Dali.

Δημιουργήστε το δρομολόγιό σας χρησιμοποιώντας αυτό: είναι ένας εύχρηστος τρόπος να βλέπετε όλους τους χρόνους αναχώρησης, τη διάρκεια ταξιδιού και τις τιμές των εισιτηρίων σε ένα μέρος.

Δείτε επίσης:

Βαρκελώνη προς Τουλούζη με τρένο και λεωφορείο

Υπάρχει ένα απευθείας τρένο AVE από τη Βαρκελώνη στην Τουλούζη. Το ταξίδι διαρκεί τρεις ώρες με εισιτήρια που ξεκινούν από 40 ευρώ. Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή από το λεωφορείο.

Εισιτήρια Κλειστών Σιδηροδρόμων στην Ισπανία με την Rail Europe

Υπάρχει ένα λεωφορείο την ημέρα από τη Βαρκελώνη στην Τουλούζη. Το ταξίδι διαρκεί επτά ώρες και κοστίζει περίπου 35 ευρώ.

Τα λεωφορεία από τη Βαρκελώνη προς την Τουλούζη αναχωρούν από τους σταθμούς λεωφορείων Sants και Nord.

Περισσότερο:

Βαρκελώνη προς Τουλούζη με αυτοκίνητο

Η διαδρομή 400 χλμ. Από τη Βαρκελώνη προς την Τουλούζη διαρκεί περίπου 3 ώρες και 45 λεπτά, ταξιδεύοντας κυρίως στους δρόμους AP-7, A9, A61. Σημείωση - Οι δρόμοι AP είναι διόδια.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την οδήγηση στην Ισπανία ή συγκρίνετε τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ισπανία.

Αεροπορικά εισιτήρια από Βαρκελώνη προς Τουλούζη

Δεν υπάρχουν πτήσεις από Βαρκελώνη προς Τουλούζη.

Δείτε επίσης: Ποιοι αερολιμένες βρίσκονται στη Βαρκελώνη;