Ένας οδηγός για τον καιρό της Βαρκελώνης τον Μάρτιο

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε κατά τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στην Ισπανία στις αρχές της άνοιξης είναι ίσως ο καιρός. Ενώ οι θερμοκρασίες είναι γενικά ήπιες αυτήν την εποχή του χρόνου, δεν είναι ασυνήθιστο οι ταξιδιώτες να βιώσουν μια εξαιρετικά κρύα ή ζεστή μέρα μέσα στο μήνα.

Παρακάτω θα βρείτε όχι μόνο τις μέσες θερμοκρασίες για τη Βαρκελώνη τον Μάρτιο, αλλά και τα ρεκόρ και τα χαμηλά επίπεδα και ποιες ήταν οι πραγματικές καιρικές συνθήκες τα τελευταία χρόνια σε αυτή την καταλανική πρωτεύουσα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να δείτε το πλήρες φάσμα των καιρικών συνθηκών που θα μπορούσατε να συναντήσετε κατά την επίσκεψή σας.

Μια επισκόπηση του καιρού στη Βαρκελώνη τον Μάρτιο

Αν και η άνοιξη είναι εδώ, οι θερμοκρασίες για τα πρώτα δύο τρίτα του μήνα στη Βαρκελώνη δεν είναι πολύ καλύτερες από ό, τι ήταν τον Φεβρουάριο. Η εγγύτητα της Βαρκελώνης προς τη θάλασσα σημαίνει ότι το νερό έχει ψυκτικό αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ αργότερα τον μήνα.

Μια πολύ δημοφιλής έρευνα οι ταξιδιώτες έχουν είναι ότι μπορούν να περιμένουν να κάνουν ηλιοθεραπεία τον Μάρτιο. Πρόκειται για μια περίπλοκη ερώτηση, επειδή οι θερμοκρασίες στη Βαρκελώνη μπορούν να φτάσουν ψηλά στα υψηλά επίπεδα του 60 το Μάρτιο, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο προς το τέλος του μήνα. Εάν προγραμματίζετε το ταξίδι σας προς το τέλος του μήνα ή φτάνει σε αυτήν τη θερμοκρασία νωρίτερα, μπορείτε να απολαύσετε μια μέρα στην παραλία ηλιοθεραπεία. Ωστόσο, δεν πρέπει να υπολογίζετε σε αυτό, καθώς ο Απρίλιος είναι η πραγματική έναρξη της περιόδου ηλιοθεραπείας στη Βαρκελώνη, και αν αυτό είναι αυτό που σκοπεύετε να κάνετε, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας για τα μέσα Απριλίου.

Βαρκελώνη στις αρχές Μαρτίου: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Σύμφωνα με το Ημερολόγιο Υπόγειων Υπόγειων, μπορείτε να περιμένετε τις αρχές Μαρτίου στις Βαρκελώνες να κυμανθούν γύρω από τους μεσαίους έως υψηλόβαθμους (14 ° C-18 ° C ή 57 ° F-64 °). Οι θερμοκρασίες τη νύχτα πέφτουν αρκετά - είναι σίγουρα ακόμα σακάκι καιρός!

Ο καιρός στη Βαρκελώνη στα μέσα Μαρτίου: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Ο καιρός μέσα στο Μάρτιο δεν είναι τόσο διαφορετικός από τον προηγούμενο μήνα. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δει μια μικρή βουτιά αυτή τη στιγμή του μήνα. Θα πρέπει ακόμα να φέρετε ένα σακάκι για τα βράδια.

Ο Καιρός στη Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Τον Αύγουστο οι θερμοκρασίες της Βαρκελώνης αυξάνονται κατά δύο μοίρες. Αν και τα βράδια είναι ακόμα λίγο ψυχρά, δεν θα ήταν αδιανόητο να κάνετε ηλιοθεραπεία σε μερικές από τις θερμότερες μέρες στο τέλος του μήνα.