Απόδραση στον κόλπο Morro

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στον κόλπο Morro

Μην παραβλέπετε τον κόλπο Morro στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε βιασύνη για να φτάσετε στο Κάστρο Hearst. Είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους στην κοντινή Cambria, με μια όμορφη τοποθεσία ακριβώς πάνω στο νερό.

Ο κόλπος Morro είναι δημοφιλής στις οικογένειες, στα πουλιά (ειδικά το χειμώνα) και με τους ψαράδες, τους καγιάκους, τους surfers και άλλους που απολαμβάνουν υπαίθρια αναψυχή. Είναι επίσης ένα από τα πιο προσιτά σημεία στην ακτή της Καλιφόρνιας.

Ενημερώσαμε πάνω από 200 αναγνώστες ιστότοπων για να μάθετε τι σκέφτονται για τον κόλπο Morro. Οι περισσότεροι από αυτούς (82%) λένε ότι είναι "καλό" ή "φοβερό". Αυτό το καθιστά έναν από τους καλύτερους προορισμούς για αποδράσεις Σαββατοκύριακου στην Καλιφόρνια.

Το Morro Bay's Don't-Miss Attraction

Το "μεγαλύτερο θέαμα" του Morro Bay είναι δύσκολο να παραβλεφθεί. Ο μονολιθικός βράχος στο λιμάνι είναι ένα από τα επτά φθαρμένα αρχαία ηφαίστεια που εκτείνονται σε μια γραμμή από εδώ μέχρι τον San Luis Obispo.

Μερικές φορές ονομάζεται "Γιβραλτάρ του Ειρηνικού", ο βράχος είναι κλειστός για πρόσβαση στο κοινό, αλλά μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή να τραβήξετε τα κιάλια και να παρακολουθήσετε τα ταχύτερα ζώα στον πλανήτη, τα γεράκια που τα φωλιάζουν. Κοιτάξτε γρήγορα: μπορούν να φτάσουν ταχύτητες έως και 200 ​​mph κατά τη διάρκεια της κατάδυσης.

Ίσως να χτυπάει το βράχο είναι γιατί οι περισσότεροι επισκέπτες είναι τόσο επικεντρωμένοι στην προκυμαία ότι δεν καταφέρνουν να εξερευνήσουν την υπόλοιπη πόλη. Μόλις μερικά τετράγωνα στην ανηφόρα, θα βρείτε μια πιο τοπική ατμόσφαιρα, με γοητευτικά καφενεία, κινηματογράφο και ενδιαφέροντα καταστήματα για εξερεύνηση.

Περισσότερα Μεγάλα πράγματα να κάνετε στον κόλπο Morro

Πραγματοποιήστε μια περιοδεία κάτω από τη θάλασσα: Εάν έχετε παιδιά μαζί σας, αυτή είναι η κρουαζιέρα λιμανιού για εσάς. Αυτό το χαρούμενο κίτρινο σκάφος προσφέρει θέα στην υποβρύχια ζωή μέσω παραθύρων στο κύτος κάτω από την ίσαλο γραμμή και τα παιδιά αγαπούν να ταΐσουν τα ψάρια και να τα παρακολουθήσουν να τρώνε.

Πηγαίνετε σε μια κρουαζιέρα λιμανιού: Για μια πιο εντυπωσιακή ξενάγηση στο λιμάνι των ενηλίκων, οι κρουαζιέρες Chablis προσφέρουν κρουαζιέρες το βράδυ της Παρασκευής το καλοκαίρι και τις Κυριακές κρουαζιέρες brunch καθ '

Πηγαίνετε στην παραλία: Μια από τις καλύτερες παραλίες στην περιοχή βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Morro Rock, όπου θα βρείτε ένα ευρύ, αμμώδες μέρος για να παίξετε και πολλοί surfers να παρακολουθήσουν. Ακριβώς απέναντι από το δρόμο, οι ψαράδες κινούνται από τα βράχια και οι νύμφες της θάλασσας αγαπούν να κοιμούνται στη φύση.

Το Montana de Oro State Park, βόρεια της πόλης, είναι γνωστό για τους τραχιά βράχους, απομονωμένες αμμώδεις παραλίες, παράκτιες πεδιάδες, ρυάκια, φαράγγια και λόφους.

Ελέγξτε τις σφραγίδες των ελέφαντων : Η ερυθρά σφραγίδα των ελεφάντων, ακριβώς πάνω στην Καλιφόρνια Highway One περίπου 4,5 μίλια βόρεια του Hearst Castle είναι πολύ ενδιαφέρουσα κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου, από το Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο, όταν σχεδόν 4.000 νεογνά γεννιούνται μέσα σε λίγες εβδομάδες. Είναι εύκολο να τις δεις από ένα ανυψωμένο πεζόδρομο και οι docents είναι συχνά παρόντες για να εξηγήσουν τι συμβαίνει.

Επισκεφθείτε το Hearst Castle : Μια μισή ώρα οδήγησης βόρεια του κόλπου Morro, Hearst Castle είναι το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής.

Καλύτερος χρόνος να πάτε στον κόλπο Morro

Παρόλο που είναι πιο πολυσύχναστο το καλοκαίρι, ο κόλπος Morro, όπως και μεγάλο μέρος της ακτής της Καλιφόρνιας, είναι πιθανό να συννεφιά όλη την ημέρα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Μετά το τέλος του καλοκαιριού, ο ουρανός ξεκαθαρίζει. Οι τιμές του ξενοδοχείου μειώνονται και παραμένουν χαμηλές μέχρι την άνοιξη όταν τα αγριολούλουδα μπορεί μερικές φορές να είναι θεαματικά.

Το χειμώνα, οι ντόπιοι λένε ότι μερικές φορές παίρνουν μια εβδομάδα καλοκαιρινής περιόδου τον Φεβρουάριο, αλλά θα βρείτε εκατοντάδες είδη πουλιών που χειμώνα κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Συμβουλές για την επίσκεψη Morro Bay

Που να μείνω

Ο κόλπος Morro είναι το λιγότερο ακριβό μέρος για να παραμείνετε κατά μήκος αυτής της ακτής. Για να βρείτε το τέλειο μέρος για να μείνετε:

  1. Μάθετε τι χρειάζεται να ξέρετε για την εύρεση ενός ξενοδοχείου στην περιοχή Morro Bay .
  2. Διαβάστε τις κριτικές πελατών και συγκρίνετε τις τιμές για Tripadvisor.
  3. Εάν ταξιδεύετε σε ένα RV ή τροχόσπιτο - ή ακόμα και σε μια σκηνή - ελέγξτε αυτά τα campgrounds Morro Bay .

Πως θα φτάσετε στον κόλπο Morro

Ο κόλπος Morro βρίσκεται ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, 292 μίλια από το Σακραμέντο, 125 μίλια από το Monterey και 424 μίλια από το Λας Βέγκας. Βρίσκεται στην Καλιφόρνια 1, 35 μίλια νότια από το Κάστρο Hearst.

Εάν πάρετε Amtrak στο San Luis Obispo, μπορείτε να πάρετε την υπηρεσία Ride-On που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στο Morro Bay.