Οι οικογένειες θα αγαπήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο Azul Sensatori Resort

Το Azul Hotels and Beach Resorts είναι το εμπορικό σήμα της Karisma Hotels. Το Karisma χρεώνει τις ιδιότητές του ως "θέρετρα Gourmet Inclusive", τα οποία είναι ιδανικά για οικογένειες που θέλουν λίγη περιποίηση μαζί με την περιπέτεια τους. Αυτά τα καταλύματα διατίθενται σε επτά φανταστικούς και ποικίλους προορισμούς όπως το Μεξικό, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Τζαμάικα, η Κολομβία, η Κροατία, το Μαυροβούνιο και η Σερβία.

Μια γεύση από ξενοδοχεία Azul

Το Azul Beach Hotel και το Azul Sensatori βρίσκονται κοντά στην μικρή πόλη Puerto Morelos στην Riviera Maya, που βρίσκεται περίπου 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του Κανκούν.

Αυτή είναι μια όμορφη τοποθεσία στην ακτογραμμή της Καραϊβικής γνωστή για τις μεγάλες παραλίες της. Το Azul Fives βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη τουριστική πόλη της Playa del Carmen προς νότο. Και τα τρία έχουν εξαιρετικές τοποθεσίες για να εξερευνήσετε τη Ριβιέρα των Μάγια, συμπεριλαμβανομένων των αναπνευστικών και καταδύσεων, των πάρκων οικολογικής θέας και πολλά άλλα. Ο δημοφιλής προορισμός Tulum, που περιλαμβάνει ερείπια αρχαίας πόλης λιμανιού των Μάγια, είναι επίσης κοντά.

Αυτά τα ξενοδοχεία μοιράζονται εξαιρετικές δυνατότητες όπως πολλά εστιατόρια a la carte, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και υπηρεσία μπάτλερ στην παραλία. Τα ξενοδοχεία Azul συνεργάζονται επίσης με την εταιρεία παιχνιδιών Fisher-Price για προγράμματα για παιδιά κάτω των τεσσάρων και συνοδεύονται από γονείς. Ιδανικά για οικογένειες και για ζευγάρια, αυτά τα θέρετρα είναι ευτυχείς να γιορτάσουν ειδικές εκδηλώσεις, όπως γάμους, με οφέλη όπως τα ποτά υψηλής ποιότητας και τις περιοχές μόνο για ενήλικες και τα εστιατόρια που διατίθενται σε επιλεγμένα θέρετρα.

Το Azul Sensatori Hotel διαθέτει

Το Azul Sensatori Hotel βρίσκεται στο Bahia Petempich, 20 λεπτά νότια του αεροδρομίου του Κανκούν.

Είναι επίσης 35 λεπτά βόρεια από το hotspot τουριστικές αγορές Playa del Carmen, 30 λεπτά από δύο γήπεδα γκολφ, και μόλις 10 λεπτά βόρεια της μικρής πόλης του Puerto Morelos . Αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες που θέλουν λίγο χρόνο στο γήπεδο του γκολφ αργότερα και τις οικογένειες που θέλουν ένα μείγμα περιηγήσεων και διακοπών.

Το Sensatori μπορεί να φιλοξενήσει έως και 438 δωμάτια, τα οποία διαθέτουν τζακούζι, ενότητα μόνο για ενήλικες και οικογενειακό τμήμα, καθώς και ορισμένες σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως οκτώ άτομα. Τα άτομα που έχουν εμμονή με το νερό θα αγαπήσουν αυτό το δροσερό, μοναδικό χαρακτηριστικό με σουίτες με κολύμβηση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βγουν από το δωμάτιό τους σε ένα ποτάμι που πηγαίνει στην κύρια πισίνα. Στην πραγματικότητα, οι τρεις ομάδες περιλαμβάνουν ένα μόνο για ενήλικες και ένα για παιδιά μόνο. Αφήστε έναν όμορφο μπάτλερ να παρακολουθήσει όλες σας τις ανάγκες, από το να χνουδάρετε τα μαξιλάρια σας, να σας ταΐζετε σταφύλια (και άλλα γκουρμέ σνακ) και να χτυπάτε το αντηλιακό σας. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν εξατμιστήρες νερού και ακόμη και ένα πλήρες πικνίκ στην παραλία. Πρόβλημα στον παράδεισο? Δεν νομίζουμε.

Οι σκιασμένες καμπάνες και τα κρεβάτια παραλίας προσφέρονται επίσης στην παραλία, ενώ θαλάσσια αθλήματα όπως τα καγιάκ και οι γάτες Hobie διατίθενται για όσους αναζητούν περιπέτεια στο νερό. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε δραστηριότητες διασκέδασης όπως beach parties, ισπανικά μαθήματα, γιόγκα και ζωντανή ψυχαγωγία. Υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο και σαλόνι μόνο για ενήλικες και ένα σπα. Με αυτά τα ξενοδοχεία, φροντίζετε.

Παιδικά Προγράμματα

Αυτό το θέρετρο διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά για οικογένειες και μερικά ωραία extras για μωρά και μικρά παιδιά.

Τα μωρά θα είναι εφοδιασμένα με περιπατητές, παιδικά κρεβάτια, playpen και ψυγεία. Οι μητέρες θα μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι το θέρετρο διαθέτει οθόνες μωρών, θερμαντήρες μπουκαλιών και αποστειρωτές μπουκαλιών, βρεφικά ενδύματα μεγέθους μωρού και παιδικές τροφές.

Για παιδιά κάτω των πέντε ετών, τα ξενοδοχεία Azul και η Fisher-Price συμμετέχουν στο πρόγραμμα παιδιών του Azulitos. Τα μωρά έξι έως 18 μήνες μπορούν να απολαύσουν συνθέσεις παιχνιδιών όπως το Ritmo de la Manana (μουσικό παιχνίδι Fisher-Price), ενώ τα παιδιά των 18-36 μηνών μπορούν να παίξουν μαζί με το "Mundos Maravillosos" ") με παιχνίδια Little People. Τέλος, τα παιδιά τριών έως πέντε ετών μπορούν να συμμετάσχουν σε περιπέτειες Planet Heroes, ενώ εκείνα κάτω των τεσσάρων ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα. Με αυτές τις δραστηριότητες, οι οικογένειες θα αισθάνονται άνετα γνωρίζοντας ότι τα μικρά παιδιά τους διασκεδάζουν.

Οι γονείς μπορούν επίσης να πάρουν τους αγαπημένους τους για να εξερευνήσουν τη βιβλιοθήκη δανεισμού παιχνιδιών, γνωστή ως Jugueteca, η οποία αποτελεί μέρος του προγράμματος Azulitos. Υπάρχει επίσης ένα Kids Club για ηλικίες 4 έως 12 ετών με foosball, ένα υγιεινό σνακ μπαρ και άλλες δραστηριότητες και παιχνίδια για να απολαύσουν τα παιδιά. Τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως δώδεκα μπορούν επίσης να αναπηδήσουν και να αναπηδήσουν και να πηδήξουν στο περιεχόμενο της καρδιάς τους σε μια πορεία σχοινιού, τραπέζι, τραμπολίνο, εφαλτήριο και μαγική ταλάντευση χαλιών. Φυσικά, οι έφηβοι δεν έχουν μείνει έξω με το δωμάτιο Teen's Club για τις ηλικίες 13 έως 17 ετών, εξοπλισμένο με βιντεοπαιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του Wii, καθημερινές δραστηριότητες, ένα μη αλκοολούχο μπαρ, ακόμη και ένα δάπεδο χορού έφηβος.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά για οικογένειες

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για την οικογένεια, είναι διαθέσιμες δραστηριότητες όπως η αεροπορική πτήση, το φρυγανιές, τα μπάρμπεκιου και μια βιβλιοθήκη DVD με δωρεάν ποπ κορν, αν και ορισμένες δραστηριότητες ενδέχεται να χρεωθούν. Οι οικογένειες μπορούν να προσθέσουν στη διαμονή τους απολαμβάνοντας εγγυημένα δωμάτια και σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον δύο ενήλικες και τρία παιδιά, παιδική χαρά και υπηρεσίες νταντά. Υπάρχουν επίσης παιδικά μενού σε εστιατόρια, παιδικά μπουρνούζια και δωρεάν καροτσάκια για τζόκινγκ / γιόγκα "Mom's Morning". Η μαμά θα λατρέψει αυτό το πρόγραμμα που σχεδιάζεται μόνο για εκείνη και το μωρό της, καθώς και ένα δωρεάν, υγιεινό πρωινό.

Οι οικογένειες πρέπει να λάβουν υπόψη κάποιες από αυτές τις συμβουλές όταν σχεδιάζουν το ταξίδι τους: