Καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Λος Άντζελες - Πόσο καιρό για να μείνετε

Σχεδιάζοντας διακοπές στο Λος Άντζελες

Είναι δύσκολο να πούμε πότε είναι η καλύτερη επίσκεψη στο Λος Άντζελες. Όπως κάθε τόπος, έχει καλά και κακά σημεία για κάθε εποχή, αλλά υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να κάνετε εκεί. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε εξαρτάται από το τι σας αρέσει. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό για σας, αλλά μπορούμε να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Καιρός

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Λος Άντζελες είναι ζεστό και ηλιόλουστο 365 ημέρες το χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα:

Ελέγξτε τη μέση θερμοκρασία, την ηλιοφάνεια και τις βροχοπτώσεις στον οδηγό καιρού για το LA για να επισκεφθείτε για να πάρετε μια ιδέα για το τι είναι όπως σε κάθε εποχή.

Πλήθη

Μια μεγάλη πόλη όπως το LA αισθάνεται πάντα σαν να είναι γεμάτη άνθρωποι, αλλά έτσι αλλάζουν τα πλήθη τουριστών:

Ετήσια γεγονότα

Μερικά μεγάλα ετήσια γεγονότα στο Λος Άντζελες προσελκύουν τόσους πολλούς ανθρώπους που μπορούν να διαταράξουν τα σχέδιά σας. Το Pasadena παίρνει απασχολημένος για την ετήσια Rose Bowl Parade , που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιανουαρίου.

Ο Μαραθώνιος LA τον Φεβρουάριο κλείνει επίσης πολλούς δρόμους της πόλης το Μάρτιο.

Είτε ψάχνετε για μια ειδική εκδήλωση ή απλά προσπαθείτε να αποφύγετε τα πλήθη που συγκεντρώνουν για κάποιες από τις άλλες δημοφιλείς, αυτός ο ετήσιος οδηγός εκδηλώσεων θα σας δώσει μια περίληψη των γεγονότων που συμβαίνουν κάθε χρόνο.

Πόσο παραμονή

Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να δείτε τα πάντα. Προσθέστε λίγες διασκεδαστικές εκδρομές, περάστε μια μέρα στην παραλία και προχωρήστε σε μερικές ημερήσιες εκδρομές και θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα για να τα κάνετε όλα. ΛΑ. Μετά από πολλά χρόνια που επισκέφτηκα και έγραψα για αυτό, εξακολουθώ να έχω μια λίστα κάδων LA που είναι όσο το αριστερό μου χέρι.

Δυστυχώς, ο μέσος επισκέπτης παραμένει λιγότερο από μία εβδομάδα. Μπορεί να έχετε ακόμα λιγότερο χρόνο από αυτό, έτσι κάποια προτεραιότητα είναι απαραίτητη.

Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία:

Εάν έχετε μόνο μια μέρα , χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να κάνετε το μέγιστο εάν το κάνετε . Δεν θα πιστέψετε πόσα μπορείτε να επισκεφθείτε εάν ξέρετε πώς να τα αντιμετωπίσετε ξεκινώντας από το Χόλιγουντ και καταλήγοντας στην παραλία της Βενετίας εγκαίρως για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα.

Εάν έχετε ένα Σαββατοκύριακο , μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο μία περιοχή ή να επιλέξετε ένα θέμα για το ταξίδι σας, όπως να επισκεφθείτε τις παραλιακές πόλεις , να επισκεφθείτε μουσεία ή να περάσετε λίγες μέρες για να αφιερώσετε φόρο τιμής στις ταινίες . Θα μπορούσατε να περάσετε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στο κέντρο του Λος Άντζελες και να έχετε τα στοιχεία που απομένουν στη λίστα των υποχρεώσεών σας. Θα μπορούσατε επίσης να επικεντρωθείτε στις τέχνες και να έχετε περισσότερο από αρκετό για να σας κρατήσετε απασχολημένους.

Εάν έχετε 3 έως 4 ημέρες , προσθέστε ένα παράλληλο ταξίδι. Αν θέλετε να χαλαρώσετε, κατευθυνθείτε προς το νησί Catalina . Θα βρείτε πολλές ιδέες για μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε στα ημερήσια ταξίδια γύρω από τον οδηγό του Λος Άντζελες . Θα έχετε επίσης χρόνο να επισκεφθείτε ένα μουσείο ή να πάρετε σε κάποια ποιοτικά άτομα που παρακολουθούν στην παραλία της Βενετίας.

Εάν έχετε 5 έως 6 ημέρες , Πάρτε ένα άλλο ταξίδι πλευρά - ή δύο. Πάρε μια μέρα άδεια. Πηγαίνετε στο κέντρο της μόδας . Πάρτε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ ή ένα αγώνα μπάσκετ. Απολαύστε μια βραδιά στο θέατρο, ή απλά να βρεθείτε σε μια ενδιαφέρουσα γωνιά του δρόμου και να παρακολουθήσετε όλα τα πράγματα.