Αποδράστε Σαββατοκύριακου στο Λος Άντζελες για τον Έρωτα Πολιτισμού

Προγραμματίζοντας μια απόδραση εστιασμένη στην τέχνη στο Λος Άντζελες

Αν η μόνη εικόνα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε το Λος Άντζελες είναι η σμίξιμο, η κυκλοφορία ή τα στούντιο κινηματογράφου του Χόλιγουντ, σκεφτείτε και πάλι. Γνωρίζατε ότι το Λος Άντζελες έχει περισσότερα από 80 θέατρα σκηνικών και 300 μουσεία, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη των ΗΠΑ; Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες μπορεί να ανταμείψει πολιτιστικά. Επισκεφθείτε μουσεία παγκόσμιας κλάσης, πηγαίνετε στο θέατρο, απολαύστε τις καλύτερες επιλογές για φαγητό και απολαύστε την ηλιοφάνεια της Καλιφόρνιας στην πορεία.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει;

Όσο απολαμβάνετε τις τέχνες, θα βρείτε κάτι στο Λος Άντζελες, το οποίο ταιριάζει στο ιδιαίτερο γούστο σας, είτε είναι υπερσύγχρονο είτε υπερ-παραδοσιακό.

Καλύτερος χρόνος να πάει

Ο καιρός δεν είναι τόσο σπουδαίος αν πρόκειται για μουσείο ή εσωτερική συναυλία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χώροι απόδοσης εξωτερικού χώρου των οποίων οι εποχές λειτουργούν το καλοκαίρι.

Μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Δεν υπάρχει τίποτα που μας αρέσει περισσότερο από την παρακολούθηση μιας εξαιρετικής απόδοσης σε ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ. Δοκιμάστε αυτά τα αγαπημένα:

Συμβουλές

Εάν είστε fan της κλασικής μουσικής, συντονίστε το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας στους σταθμούς FM KCSN 88.5 ή KKGO 105.1

Που να μείνω

Το πιο βολικό μέρος για να μείνετε θα εξαρτηθεί από το δρομολόγιό σας. Το Downtown είναι βολικό για το Κέντρο Performing Arts και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Beverly Hills και το Hollywood για μεγάλα μουσεία στο Wilshire Blvd και μεγάλα θέατρα και μπορείτε να μείνετε στο Westside για τα μουσεία Getty και τις δραστηριότητες στο UCLA. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό για το πού να μείνετε στο Λος Άντζελες για να βρείτε το καλύτερο μέρος για το ταξίδι σας.