Πώς να επισκεφθείτε το Hearst Castle στην ακτή της Καλιφόρνιας

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Το κάστρο Hearst είναι μια κατοικία 165 ορόφων, 165 ορόφων, στην ακτή της Καλιφόρνιας. Είναι το είδος του τόπου που θα μπορούσε να έχει χτίσει μόνο ένας εξωφρενικά πλούσιος άνθρωπος στις αρχές του εικοστού αιώνα, σχεδόν τόσο μεγάλος όσο ο σύγχρονος δισεκατομμυριούχος Bill Gates 'Xanadu 2.0 στη Μεντίνα της Ουάσινγκτον.

Το Hearst Castle έχει επίσης 127 στρέμματα κήπων, βεράντες, πισίνες και πεζόδρομους. Είναι γεμάτη από ισπανικές και ιταλικές αντίκες και τέχνη.

Το κύριο σπίτι συνορεύει με τρεις μεγάλους ξενώνες. Κατά την ακμή της, το Hearst Castle είχε ιδιωτικό κινηματογράφο, ζωολογικό κήπο, γήπεδα τένις και δύο υπέροχες πισίνες. Πολλά μέρη ήταν κοινά στο Hearst Castle και οι αστέρες κινηματογράφου ήταν συχνές καλεσμένοι.

Το κάστρο Hearst είναι επίσης το είδος του τόπου που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα μπορούσαν ποτέ να φτάσουν στο πόδι. Δυστυχώς για τον αρχικό ιδιοκτήτη του, ο εκδότης εφημερίδας William Randolph Hearst - αλλά ευτυχώς για τους υπόλοιπους από εμάς που θέλουν να δουν πώς ζει το ένα τοις εκατό, είναι τώρα ένα ιστορικό μνημείο της πολιτείας της Καλιφόρνια. Αν πάρετε μια περιοδεία, μπορείτε όλοι να πάρετε μια ματιά στο πλούσιο τρόπο ζωής του Hearst.

Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι μοιάζει με τη λήψη αυτής Hearst Castle Photo Tour

Τι πρέπει να γνωρίζετε για να πάτε στο Κάστρο του Hearst

Το Hearst Castle προσφέρει πολλές εκδρομές και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε το καλύτερο για εσάς και να μάθετε πώς να αγοράσετε εισιτήρια μπροστά από το χρόνο, ώστε να μην είστε απογοητευμένοι.

Η παράσταση 40 λεπτών του θεάτρου του Hearst Castle αναφέρει την ιστορία του Hearst Castle. Δεν απαιτούνται κρατήσεις.

Η εφαρμογή Hearst Castle σας δίνει μια σε βάθος ιστορία και σας ειδοποιεί όταν βρίσκονται σημαντικά ή ενδιαφέροντα πράγματα. Σας βοηθά επίσης να αποφασίσετε τι πρέπει να "βλέπει" στο κάστρο για να βάλει στη λίστα σας πριν φτάσετε εκεί.

Το WiFi είναι αργό στο κέντρο επισκεπτών, οπότε είναι καλύτερο να το κατεβάσετε πριν πάτε.

Το κάστρο δεν είναι το πιο ενδιαφέρον σημείο για να επισκεφτούν τα παιδιά. Δεν επιτρέπονται περιπατητές στην περιοδεία και υπάρχουν πολλά πράγματα που το μικρό χέρι δεν πρέπει να αγγίξει.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στις εκδρομές και τα ρείθρα δεν είναι διαθέσιμα.

Το καλοκαίρι, η θερμοκρασία στην κορυφή του λόφου μπορεί να είναι έως και 30 μοίρες πιο ζεστή από ό, τι στο κέντρο επισκεπτών. Φορέστε αντηλιακό και καπέλο και πάρτε ένα μπουκάλι νερό.

Οι καλύτεροι τρόποι να δεις το Κάστρο του Χαρς

Εάν ήσασταν στο Κάστρο του Hearst πολλές φορές που έχω την τελευταία δεκαετία και μισό, είναι εύκολο να πάρετε λίγο jaded. Ωστόσο, η εμπειρία μου επέτρεψε επίσης να βρω τους καλύτερους, πιο ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους να δω τη θέση. Απαιτούν κάποιο προγραμματισμό και είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια ενός τμήματος του έτους:

Πρώτη επίσκεψη στο βράδυ του Κάστρου: Το μεγάλο σπίτι είναι ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια κανονικών ημερών περιηγήσεις, αλλά μπορεί να αισθάνεται περισσότερο σαν ένα μουσείο από το σπίτι κάποιου. Κατά τη διάρκεια των βραδινών περιηγήσεων, οι κοστούμιοι παίκτες κατοικούν στον τόπο σαν τον κ. Hearst και τους φίλους του, δίνοντάς του μια ζωντανή αίσθηση.

Hearst Castle στα Χριστούγεννα : Παρόλο που δεν υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών, το σπίτι είναι διακοσμημένο σε εποχιακό στιλ, δίνοντάς του μια ωραία εμφάνιση.

Είναι επίσης γενικά λιγότερο απασχολημένος από ό, τι το καλοκαίρι.

Λεπτομέρειες σχετικά με το Κάστρο Hearst

Το κάστρο είναι ανοιχτό καθημερινά, εκτός από μερικές διακοπές. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για εκδρομές Hearst Castle στο κέντρο επισκεπτών του κάστρου ή να κάνετε κράτηση online στο Reserve California. Το κέντρο επισκεπτών είναι στο κάτω μέρος του λόφου και το κάστρο βρίσκεται στην κορυφή. Ο μόνος τρόπος για να πάρετε περισσότερο από μια φευγαλέα ματιά του είναι σε μια ξενάγηση, η οποία διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Τα πλήθη είναι χειρότερα το καλοκαίρι και η κορυφή του λόφου γίνεται πολύ ζεστή. Ειδικές νυχτερινές εκδρομές στο Hearst Castle προσέφεραν άνοιξη και πτώση. Το σπίτι είναι ειδικά διακοσμημένο για τα Χριστούγεννα.

Η διεύθυνση είναι 750 Hearst Castle Road. San Simeon, CA που βρίσκεται στην Καλιφόρνια 1, στο μέσο του δρόμου μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες.

Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάστρο Hearst από το βορρά στην CA 1, ελέγξτε με την CalTrans για κλείσιμο δρόμων.

Οι χειμερινές βροχοπτώσεις και οι λάσπες μερικές φορές κλείνουν τη γραφική οδό μέχρι το καλοκαίρι. Μπορείτε να τους καλέσετε χωρίς χρέωση από οπουδήποτε στην Καλιφόρνια στο 1-800-427-7623 ή να ελέγξετε την κατάσταση στην ιστοσελίδα τους στο hdot.ca.gov ή στην εφαρμογή τους.

Εάν σκοπεύετε να οδηγήσετε βόρεια μετά την περιήγησή σας, χρειάζονται τρεις ώρες για να οδηγήσετε τα 95 μίλια στο Monterey. Αφήστε χρόνο για να τελειώσετε τη μονάδα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην χάσετε ούτε μια ίντσα του θεαματικού παράκτιου τοπίου.

Χρειάζονται 6 ώρες για να φτάσετε στο Κάστρο Hearst από το Σαν Φρανσίσκο στην εθνική οδό US 101, στην εθνική οδό US 46 και στην εθνική οδό των ΗΠΑ. Για να μετακινηθείτε σε όλο το δρόμο από το Σαν Φρανσίσκο προς το κάστρο της US Highway 1 θα διαρκέσει περίπου 8 ώρες.

Από το Λος Άντζελες, είναι περίπου 6 ώρες οδικώς από τον αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ 101 και την εθνική οδό των ΗΠΑ 1. Από το Σαν Ντιέγκο, η διαδρομή για τη διασταύρωση με τον αυτοκινητόδρομο 5 North to Interstate Highway 405 και με την US Highway 101 προσθέτει περίπου 2 ώρες, ταξίδι.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισδοχή για να αναθεωρήσει αυτή την έλξη. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.