Οδηγός για φιλικά προς το ξενοδοχείο Ξενοδοχεία σε San Luis Obispo

Η εκλεκτική και γραφική περιοχή San Luis Obispo καταλαμβάνει μια μαγευτική έκταση της ακτής της Κεντρικής Καλιφόρνιας, στο μέσο της διαδρομής - περίπου τριών έως τριών και μισής ώρας - από το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες, και βόρεια της ομοίως εκπληκτικής Santa Barbara Κομητεία . Είναι μια διαφορετική περιοχή που προσφέρεται για μια ποικιλία προσεγγίσεων ταξιδιού. Επισκεφθείτε εδώ για να συμμετάσχετε στις χώρες του κρασιού San Luis Obispo και Paso Robles που αναπτύσσονται - και αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο. Απολαύστε το ζωντανό λιανικό εμπόριο και το φαγητό στο κέντρο της SLO, το οποίο είναι επίσης το σπίτι του Cal Poly (Καλιφόρνια Πολυτεχνείου Κρατικό Πανεπιστήμιο), καθώς και τα εκλεπτυσμένα καφέ και τα εστιατόρια αγρόκτημα-τραπέζι στο κέντρο της πόλης Paso Robles.

Και τότε υπάρχει η ακτή. Στο βόρειο άκρο της παράκτιας κομητείας SLO, η Cambria και το San Simeon (σπίτι στο παγκοσμίως διάσημο πάρκο Hearst Castle State Park ) σηματοδοτούν την αρχή της πιο δραματικής έκτασης στην κατάσταση της εθνικής οδού 1. Θα βρείτε ένα ωραίο μείγμα από προσιτά παραλιακά μοτέλ και γραφικά B & B σε αυτές τις πόλεις, καθώς και, λίγο πιο κάτω από την ακτή, κοινότητες όπως ο Cayucos και ο κόλπος Morro. Συνεχίζοντας νότια προς την ακτή, θα έρθετε στις παραθαλάσσιες πόλεις όπως η παραλία Avila και η ευχάριστη περιήγηση στην πόλη Pismo Beach.

Σε σύγκριση με την περιοχή του κόλπου του μετρό LA, ο San Luis Obispo αισθάνεται τόσο μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία και σχετικά απρόσβλητος ως προορισμό LGBT. Υπάρχει ένας καλά παρευρισκόμενος εορτασμός Pride Coast Central στο San Luis Obispo κάθε Ιούλιο, και η περιοχή έχει πολλούς λεσβίες και ομοφυλόφιλους κατοίκους, αλλά αυτό είναι περισσότερο ένας τόπος για χαμηλού κλειδιού, ρομαντικές αποδράσεις. Σίγουρα, δεν πρέπει να έρχεστε εδώ να περιμένετε πολλά για την ομορφιά της νυχτερινής ζωής των ομοφυλόφιλων . Αλλά αν είναι μια χαλαρωτική διακοπές που αναμιγνύεται με πεζοπορία, περιοδεία κρασιού, και ίσως μια περιήγηση στο μυθικό Hearst Castle, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Και θα βρείτε ένα καλό μίγμα των LGBT-υποδοχής καταλύματα σε όλη την κομητεία, σε όλες τις τιμές. Ας δούμε μερικά από τα αγαπημένα μας, με αλφαβητική σειρά.