Πάρτε μια θεραπεία με χαμάμ στο Trump Soho

Η απολέπιση της ζωής σας στο γευστικό τουρκικό χαμάμ του Trump

Θα ομολογήσω ότι περίμενα κάτι άγευστο πάνω από την κορυφή όταν έφτασα στο The Spa at Trump στο Soho της Νέας Υόρκης. Ίσως ήταν η υπόσχεση ότι θα υπήρχαν "κοσμήματα" στο τραπέζι θεραπείας που αντιστοιχούσε στο "Προσωπικό Μου Πρόθεση" για να ηρεμήσω, να καθαρίσω, να εξισορροπώ .... ή να φτιάξω ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Όμως, το Spa στο Trump στο Soho αποδείχθηκε ένα από τα πιο όμορφα σχεδιασμένα ιαματικά λουτρά που έχω βρεθεί ποτέ.

Χρησιμοποιεί πολυτελή υλικά, ενδιαφέρουσες υφές και λεπτομέρειες όπως τα παλαιά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για να πουν την ιστορία της για την ευημερία της Μέσης Ανατολής. Ακόμα και τα γυάλινα κοσμήματα ήταν όμορφα! Και έχει ένα αυθεντικό hamman , με 45-λεπτό τουρκική Hamman θεραπεία για $ 180 Δευτέρα - Πέμπτη / $ 195 Παρασκευή - Κυριακή, ή 60 λεπτά θεραπεία για $ 220 Δευτέρα - Πέμπτη / 235 $ Παρασκευή - Κυριακή. Είναι ανοιχτό ως σπα ημερήσιας διάρκειας, όχι μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να το δοκιμάσει. Αυτή είναι πραγματικά μια υποχρεωτική εμπειρία για όσους έχουν σοβαρό ενδιαφέρον για τις ιαματικές πηγές.

Το Trump Soho είναι 46-ιστορία πύργος που είναι υπερβολικά μεγάλο για την ιστορική γειτονιά Soho, η οποία πολέμησε το condo-ξενοδοχείο 391 δωματίων. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχει άφθονος ήλιος μέσα στο σπα 11.000 τετραγωνικών ποδιών στον 7ο και 8ο όροφο, γεγονός που αποτελεί πραγματική ευχαρίστηση στη Νέα Υόρκη.

Η είσοδος θέτει τη διάθεση της Μέσης Ανατολής με ένα μαρμάρινο σιντριβάνι και μια πύλη από έβενο. Υπάρχει μια εξωτερική πισίνα (μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, δυστυχώς) και ένα καφέ πριν περάσετε από την πύλη.

Στο γραφείο επιλέγετε την "Προσωπική σας πρόθεση" για τη θεραπεία σας - για να ηρεμήσετε, να εξισορροπήσετε, να καθαρίσετε, να θεραπεύσετε ή να αναζωογονήσετε.

Η πρόθεσή σας θα επηρεάσει τα τσάι που σας προσφέρονται από το "Trump Spa Attache" (είναι βαρύ για την επωνυμία εδώ) και τι "πολύτιμοι λίθοι" βρίσκονται στο τραπέζι σας θεραπείας (μεγάλοι όγκοι χρωματισμένου γυαλιού που μοιάζουν πραγματικά αρκετά).

Το Spa at Trump λέγεται ότι εμπνέεται από τα ταξίδια της Ivanka Trump στην Τουρκία, αλλά το χαμάμ είναι το πραγματικό αστέρι αυτού του spa. Δύο πανέμορφα ψηφιδωτά δωμάτια με θολωτές οροφές - μία για τους άνδρες και μία για τις γυναίκες - έχουν θερμαινόμενες μαρμάρινες πλάκες όπου λαμβάνει χώρα η απολέπιση, καθαρισμός, αποτοξίνωση.

Τι κάνει το αυθεντικό Hammam;

Ένα χαμάμ δεν είναι απλώς μια φανταστική λέξη για ένα ατμόλουτρο, αλλά ένα καθαριστικό τελετουργικό που αποτελεί μέρος της παραδοσιακής κοινοτικής ζωής στην Τουρκία και το Μαρόκο. Αυτό που την καθιστά αυθεντική είναι η θερμαινόμενη μαρμάρινη πέτρα, τα παραδοσιακά υλικά που προέρχονται από την Τουρκία και το Μαρόκο και η ίδια η θεραπεία. Το σώμα σας θερμαίνεται στο σημείο όπου αποπνέετε τις τοξίνες, καθώς ο θεραπευτής απολέσσει και σας πλένει, κρατώντας όλη την ώρα στο νερό για να σας κρατήσει άνετα.

Ο θεραπευτής μου με συναντήθηκε με ένα μαγιό και ένα χειροποίητο περιτύλιγμα που ονομάζεται πεστέλ . Δεν έφερα ένα μαγιό, γι 'αυτό ήμουν τυλιγμένος σε ένα πετστέλ για τη θεραπεία. Πρώτα με "εισήγαγε στο νερό" ρίχνοντας τον στους ώμους μου από ένα όμορφο ασημένιο τηγάνι που ονομάζεται tas . Στη συνέχεια, πέταξε το νερό σε ένα πεστέλ που τοποθετήθηκε πάνω από τη θερμή μαρμάρινη πλάκα. Η πλάκα ήταν πολύ ζεστή - στην πραγματικότητα σύντομα πήρε τόσο ζεστό που έπρεπε να βάλω μια πετσέτα κάτω από πίσω μου!

Η Άννα με απολύτως απολέσισε με ένα kese - ένα χοντρό γάντι από μπαμπού και βαμβάκι. (Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσα έφτασε - μου άφησε να νιώσω τα κοκκώδη κομμάτια του δέρματος που έβγαιναν!)

Στη συνέχεια, βρέθηκε ένα κομμάτι ύφασμα σαν μαξιλαροθήκη σε ένα κουβά με νερό με σαπούνι που παρασκευάστηκε στην Κωνσταντινούπολη από ελαιόλαδο, αργανέλαιο, λάδι jojoba και γάλα κατσίκας, το έριξε στον αέρα για να δημιουργήσει φυσαλίδες και τους έβγαλε πάνω στο σώμα μου, που αισθάνθηκε υπέροχα. Στη συνέχεια έτρεξε την αφρώδη μαξιλαροθήκη πάνω από το σώμα μου για να βεβαιωθώ ότι καθαρίστηκα καλά.

Όλος ο χρόνος έριχνε πάνω μου ζεστό νερό. Καθαρίζετε επίσης από το εσωτερικό, επειδή το σώμα σας θερμαίνεται και αποπνέετε τις τοξίνες. Προς το τέλος της θεραπείας εναλλάσσει με το χτύπημα δροσερό και ζεστό νερό πάνω από το σώμα μου, που διεγείρει τα κυκλοφοριακά και λεμφικά συστήματα και προωθεί επίσης την αποτοξίνωση.

Μιλήστε αν είστε πολύ ζεστός

Μου άρεσε αυτή η θεραπεία, αλλά πήρα λίγο υπερθερμανθεί. Η ιδέα είναι να είναι αρκετά ζεστός για να ιδρώνει, αλλά και άνετα. Τα δύο θεραπείες είναι για τον θεραπευτή να κρυώσει το μάρμαρο με δροσερό νερό και να χρησιμοποιήσει πιο δροσερό νερό για να μου φουσκώσει. Έτσι, φροντίστε να μιλήσετε αν είστε πολύ ζεστός.

Είναι καλό να πάρετε τη θεραπεία με το χαμάμ πριν από ένα μασάζ, έτσι ώστε οι μύες σας να θερμανθούν πραγματικά και να απελευθερωθούν πιο εύκολα. Ήταν λίγο δύσκολο να περπατήσουμε τις σκάλες σε μια ζοφερή, υπερβολικά θερμαινόμενη κατάσταση - δεν υπάρχει εσωτερικός ανελκυστήρας - έτσι ήταν καλό ότι ένα "Trump Spa Attache" ήταν πίσω μου!

Μου άρεσε το μασάζ μου, έχοντας μια επιλογή από πέντε διαφορετικά είδη μουσικής σπα! Στη συνέχεια, το σαλόνι χαλάρωσης ήταν πολύ άνετο ευχάριστο και ηλιόλουστο, με λιχουδιές, ελιές και χαλβά, συν ένα τσάι για να υποστηρίξει την ισορροπία "Trump Personal Intention". Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε εδώ.

Το προσωπικό ήταν υπέροχο σε κάθε βήμα, και σίγουρα θα πάω πίσω. Έχουν επίσης περιποιήσεις προσώπου, όπως θεραπείες οξυγόνου, LED φωτοθεραπεία και HydraFacials . Ποτέ δεν είχα τόσο μεγάλη απολέπιση και ήταν ευτυχής που έπρεπε να πάρω το βρεγμένο σπίτι μου.

Μετακινήστε, τρίβει το σώμα ! Πουλάω με χαμάμ !

Επικοινωνήστε με το Spa At Trump, Trump Soho: 246 Spring Street, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Τηλ. 212-842-5505, www.trumpsohohotel.com.