Μανχάταν σαν ένα τοπικό: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη

Mike Todd, Εκδότης του Get Out! Περιοδικό, πιάτα στη σκηνή LGBT της Νέας Υόρκης

Πού είναι οι καλύτερες γκέι περιφέρειες στη Νέα Υόρκη; Manhattanite Mike Todd, εκδότης του Get Out! Magazine - Ο κορυφαίος οδηγός της Νέας Υόρκης για τη νυχτερινή ζωή και την ψυχαγωγία του LGBT (μαζί με κομμάτια προσωπικοτήτων και προσωπικοτήτων) - δίνει τις συμβουλές του σχετικά με το φιλικό προς τα γκέι ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Best Gay Bars και Clubs στο Μανχάταν

Το NYC είναι ένα λιωμένο δοχείο στον κόσμο του γκέι μπαρ, όπου κάθε γειτονιά έχει τη δική του όψη, τη διάκριση και την ατμόσφαιρα.

Υπάρχει μια γειτονιά για οποιονδήποτε να ερωτευτεί, όπως η Κουζίνα της Hell, όπου έχετε τη σύγχρονη ανανεωμένη βιομηχανική εμφάνιση και επίσης τα πιο γκέι μπαρ κάθε γειτονιάς στη Νέα Υόρκη. Μερικές από τις πιο αριστοκρατικές επιλογές είναι η Θεραπεία και η Βιομηχανία και είναι καλό να ξεκινήσετε τη νύχτα με μερικά ποτά ενώ τα πιο έμπειρα φαγητά θα είναι τα Posh, Barrage και The Ritz.

Αν ψάχνετε για αυτό το West Village vibe, τότε επισκεφθείτε το Saloon 9th Ave, το Atlas Social Club και το DBL / Dive Bar Lounge. Στη συνέχεια, υπάρχουν νεότερα κέντρα Hell's Kitchen όπως Hardware, Fairytail Lounge, Boxers NYC και Shadow Boxers (τα τελευταία δύο είναι gay sports bars), καθώς και ένα up-coming trendy bar για τους λάτρεις της country music και τους θαυμαστές τους: Flaming Saddles . Το δωμάτιο 53 είναι μια μπύρα και ένα wine bar με πιάνο και φαγητό. Επίσης, φροντίστε να δείτε τα νεώτερα κλαμπ χορού, το στάδιο 48 και το XL. Όλοι αυτοί οι χώροι έχουν ισχυρή διαμονή.

Το West Village και η Τσέλσι

Έξω από την κουζίνα της κόλασης, το West Village φιλοξενεί μερικά από τα παλαιότερα γκέι μπαρ στο Μανχάταν , πόσο μάλλον τη χώρα, όλα σε κοντινή απόσταση. Έχετε το The Monster, το παγκοσμίου φήμης Stonewall Inn με μπαρ και κλαμπ στο εσωτερικό, καθώς και μερικούς μικρότερους χώρους όπως ο χώρος Levi / leather / bear του Ty's Bar στην Christopher Street.

Το Boots & Saddle είναι ένας νεότερος χώρος στο West Village με περισσότερες από 21 εμφανίσεις ανά εβδομάδα. Σερβίρονται επίσης brunch τα σαββατοκύριακα και τα μουντς όλη την εβδομάδα. Άλλα μπαρ με δυνατότητα διαμονής στο West Village περιλαμβάνουν Pieces, Julius, RockBar, Hangar, Cubbyhole, Crisis της Μαρίας και The Duplex.

Η Τσέλσι , η οποία δεν ήταν πολύ καιρό πριν, ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς "gayborhoods" της πόλης, έχει χτυπήσει με τεράστιες αυξήσεις ενοικίου, αλλά υπάρχουν μερικοί τόποι για να αγαπήσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει λαϊκά αγαπημένα, όπως το Eagle NYC, το GYM Sportsbar και το Barracuda.

Στην East Side έχετε μερικά δημοφιλή μπαρ, όπως το πιάνο μπαρ του Uncle Charlie, το Evolve Bar, το Toolbox και το εξαιρετικά δημοφιλές Bar Townhouse.

Οι καυτές τάσεις στη νυχτερινή ζωή LGBT στη Νέα Υόρκη

Μια τάση είναι η μεθοδολογία. Οι Trendsetters ψάχνουν ολοένα και πιο σύνθετα κοκτέιλ και θέλουν νέες γεύσεις, ενώ τα παλαιότερα κλασικά και τα προκατασκευασμένα κατεψυγμένα ποτά κρατούν λιγότερη γοητεία από ό, τι κάποτε.

Τα κοινωνικά μέσα διαδραματίζουν επίσης βασικό παράγοντα στη βιομηχανία νυχτερινής διασκέδασης καθώς οι πιο διαδραστικές οθόνες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης τοποθετούνται γύρω από τους χώρους, ώστε οι πελάτες να μπορούν να παραμείνουν περισσότερο χωρίς να χάσουν τα τελευταία νέα και τα κουτσομπολιά. Οι συνδέσεις USB και οι πρίζες φόρτισης για προσωπικά ηλεκτρονικά είναι εγκατεστημένες σε χώρους γύρω από την πόλη, οπότε κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τις νεκρές μπαταρίες πια.

Τα μουσικά βίντεο επιστρέφουν καθώς παίζουν σε μεγάλες οθόνες και ακόμη και αθλητικές εκδηλώσεις γίνονται συνηθισμένα στα μπαρ της πόλης.

Ο άντρας go-go χορός τείνει περισσότερο τώρα από ποτέ. Περισσότεροι από τους μισούς χώρους που διοργανώνονται στην πόλη έχουν χορευτικό χορό σε νυχτερινή βάση. Νομίζω ότι η ταινία Magic Mike επηρέασε τη σκηνή της νυχτερινής ζωής με τους άνδρες και τις γυναίκες να βγαίνουν σε επαφή με την εμπειρία και να δώσουν προσοχή στον άνδρα χορό στο καλύτερό της.

Συνιστώμενα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης

Η σκηνή νυχτερινών κέντρων που ξέραμε κάποτε δεν είναι πλέον. Τώρα η τάση είναι να έχετε εβδομαδιαία πάρτι ή εκδηλώσεις σε χώρους γύρω από την πόλη. Οι σύλλογοι δυσκολεύονται να λειτουργήσουν σε επταήμερο πρόγραμμα με τα συνεχώς αυξανόμενα ενοίκια, τα λειτουργικά έξοδα και τους μισθούς για το προσωπικό και την ασφάλεια, ειδικά στους μεγαλύτερους χώρους. Η πόλη έχει καταστήσει ακόμη πιο δύσκολη από πολλές απόψεις, καθιστώντας δύσκολο τον ανταγωνισμό, παρέχοντας μια σταθερή ροή υψηλών τιμολογίων σε πολλούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης, καθώς και σημάδια "χωρίς στάθμευση" μέσω των διανυκτερεύσεων σε περιοχές όπως όπως η Τσέλσι.

Ενώ η NYC ήταν ανέκαθεν γνωστή για τον 24ωρο τρόπο ζωής ως "πόλη του κόμματος του κόσμου", η φήμη αυτή εξασθενεί κάπως και έχει επιβραδύνει σιγά σιγά τον τουριστικό μας κλάδο. Για τους λόγους αυτούς, όλο και περισσότεροι τουρίστες κατευθύνονται προς άλλες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσουν τη βιομηχανία νυχτερινής διασκέδασης με πολλές επιλογές κόμματος, για τις οποίες η NYC ήταν πάντα γνωστή. Αλλά η Νέα Υόρκη είναι ανθεκτική και εξακολουθούμε να έχουμε μια ακμάζουσα σκηνή νυχτερινής διασκέδασης LGBT , παρά τα μερικά εμπόδια για μερικούς. Υπάρχουν δεκάδες και δεκάδες μπαρ, κλαμπ, ιαματικά λουτρά και άλλοι χώροι φιλικοί προς τις LGBT στη Νέα Υόρκη που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους ανθρώπων.

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο OUT NYC στο 510 42nd Street (κοντά στην Times Square στην κουζίνα της κόλασης) θα είναι το ξενοδοχείο της επιλογής του ομοφυλόφιλου ταξιδιώτη. Πρόκειται για γκέι συγκρότημα με ξενοδοχείο, σαλόνι, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, σπα και KTCHN, ένα εστιατόριο για περιστασιακά και ωραία δείπνα.