Εστιατόριο του Daphne, Μπαρμπάντος

Η κατώτατη γραμμή

Το Daphne's είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Μπαρμπάντος , με εξαιρετικό φαγητό, εξαιρετική εξυπηρέτηση και εκλεπτυσμένη αλλά φιλόξενη ατμόσφαιρα. Είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά. Ακόμα, αυτό δεν πρέπει να σας κρατήσει από τουλάχιστον να χαλαρώσετε στο μπαρ ή πίνοντας μερικά κοκτέιλ από τη θάλασσα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - εστιατόριο του Daphne, Μπαρμπάντος

Χρυσά κουρτίνες φουσκώνουν ελεύθερα μέσα από τα ξύλινα κουφώματα που χωρίζουν τις τραπεζαρίες του Daphne, δίνοντας έμφαση στη χαλαρή αίσθηση του καλύτερου πολυτελούς φαγητού στο Μπαρμπάντος. Με ένα δροσερό σχεδιασμό μεσογειακής διακόσμησης, ωκεάνιες όψεις και προσεκτική χρήση του φυσικού φωτισμού, η Daphne σχεδιάζει μια αύρα κομψότητας, άνεσης και αυτοπεποίθησης. Αυτό είναι ένα εστιατόριο που δεν έχει να αποδείξει τίποτα.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού, το Daphne's έχει κερδίσει τη φήμη του: Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή, η εξυπηρέτηση είναι άψογη, και το φαγητό είναι nonpareil - ένα κομψά καρυκεύματα, νόστιμα μαγειρεμένα και όμορφα παρουσιαζόμενα μείγμα ιταλικών και καραϊβικών ναύλων .

Οι γεύσεις κυμαίνονται από καπνιστό ραβιόλι σολομού και ριζότο μανιταριών μέχρι τυπικά νησιωτικά φαγητά όπως το mahi mahi και το ριγωτό μπάσο. Είχα την αστακομακαρονάδα στη σχάρα, μια γιγαντιαία, ευαίσθητη ουρά που ήταν η πιο φρέσκια και πιο χυμώδης αστακός που έφαγα ποτέ. Και είμαι από τη Νέα Αγγλία.

Το Daphne διαθέτει επίσης έναν εκτεταμένο κατάλογο μαρτίνι, που περιλαμβάνει ένα ισχυρό μαρκάρι μάνγκο με ζάχαρη που είναι τόσο νόστιμο ότι είναι επικίνδυνο.

Όλη αυτή η πολυτέλεια και η φινέτσα θα σας κοστίσει, ωστόσο. Με τα κύρια μαθήματα κατά μέσο όρο 45 δολάρια ένα πιάτο (τα ζυμαρικά είναι λιγότερα, στην περιοχή των $ 25- $ 35), το Daphne δεν είναι για το αχνό του πορτοφολιού. Όμως, το εστιατόριο είναι ένας από τους πολύτιμους λίθους του Μπαρμπάντος - μια απόλαυση των επιχριστιανών - και μια άξια φιγούρα.

Δείτε τιμές και κριτικές στο Μπαρμπάντος στο TripAdvisor