Μπαρμπάντος ταξιδιωτικός οδηγός

Σε αντίθεση με πολλά άλλα νησιά της Καραϊβικής, ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσατε τη λέξη "υπνηλία" για να περιγράψετε τα Μπαρμπάντος. Ο ζωντανός πολιτισμός και η πλούσια ιστορία του νησιού ζωντανεύουν στα ζωντανά φεστιβάλ Bajan, τη νυχτερινή ζωή και τους φιλικούς ανθρώπους. Τα διάσημα πολυτελή θέρετρα είναι μια μεγάλη κλήρωση, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε διασκέδαση σε ένα τοπικό ρουμ μπαρ. Και δεν μπορείτε να νικήσετε τα εστιατόρια εδώ, φημισμένα ως μερικά από τα καλύτερα στην Καραϊβική.

Δείτε τιμές και κριτικές στο Μπαρμπάντος στο TripAdvisor

Μπαρμπάντος Βασικές Πληροφορίες Ταξιδιού

Μπαρμπάντος Αξιοθέατα

Οι περιηγήσεις στις σπηλιές, οι αναπαλαιωμένες σπιτικές φυτείες, τα κονσέρβες άγριας φύσης, οι κήποι και οι περιηγήσεις εργοστασίων ρούμι ή ρούμι είναι απλώς μια δειγματοληψία των πολλών και ποικίλων αξιοθέατων του Μπαρμπάντος. Το Bridgetown είναι μια μεγάλη πόλη για περιπλάνηση και τα πολλά μουσεία του νησιού αποτελούν μαρτυρία για την περήφανη ιστορία και την αίσθηση της ταυτότητας του Bajans.

Το γκολφ και τα θαλάσσια σπορ είναι δημοφιλείς, όπως και οι περιηγήσεις με άλογο με τα πόδια, με τα πόδια ή με ATV ή 4x4.

Παραλίες του Μπαρμπάντος

Οι Surfers συρρέουν στην Ανατολική Ακτή των Μπαρμπάντος για δράση μεγάλων κυμάτων, όπως στην παραλία Crane , ενώ οι οικογένειες προτιμούν τα πιο ήρεμα νερά της Δυτικής Ακτής. οι παραλίες εδώ είναι συνήθως γεμάτες με θέρετρα. Πολλές από τις παραλίες της Νότιας ακτής έχουν υφάλους που προσκαλούν τους αναπνευστήρες.

Για τη μοναξιά, δοκιμάστε το Bottom Bay κοντά στο Κάστρο του Sam Lord. Όλες οι παραλίες στο Μπαρμπάντος είναι ελεύθερες και ανοιχτές στο κοινό, αλλά δεν υπάρχει γυμνιστική ηλιοθεραπεία.

Μπαρμπάντος Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Το Μπαρμπάντος έχει φήμη ως πολυτελές προορισμό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μεγάλα ξενοδοχεία βρίσκουν θέρετρα από μάρκες όπως το Fairmont και το Hilton. Η Sandy Lane είναι ίσως η πιο διάσημη: ο Tiger Woods παντρεύτηκε εκεί (Κάντε κράτηση τώρα). Όμως, ενώ η πολυτέλεια κυριαρχεί στη δυτική ακτή, ξενοδοχεία, πανδοχεία και ξενώνες μέτριας αξίας βρίσκονται στη νότια ακτή και αλλού. Το Μπαρμπάντος διαθέτει επίσης πολλές πολυτελείς βίλες - ιδιωτικές κατοικίες που μπορούν να ενοικιαστούν, ακόμη και πλήρως στελεχωμένες.

Μπαρμπάντος Εστιατόρια

Casual από την ημέρα, νησί-εκλεπτυσμένη τη νύχτα, σκηνή εστιατόριο Μπαρμπάντος είναι συνήθως αναμειγνύεται. Μια ωραία πτυχή: μπορείτε να βρείτε πραγματικά ένα φθηνό γεύμα, όπως τα περίπτερα που πωλούν "roti" - αρτοσκευάσματα γεμιστά με πικάντικες πατάτες και κρέας. Τα ιπτάμενα ψάρια και οι ψαρομεζέδες (καλαμπόκι και καρότα) είναι τα εθνικά πιάτα που βρίσκονται στο μενού των πολλών τοπικών εστιατορίων του Μπαρμπάντος. το νησί έχει επίσης μια πληθώρα κομψών εστιατορίων που σερβίρουν κουζίνα από όλο τον κόσμο στους διακριτικούς επισκέπτες του Μπαρμπάντος - μερικοί από τους οποίους οδηγούνται από τον μοναδικό οδηγό Zagat στην Καραϊβική.

Πολιτισμός και ιστορία των Μπαρμπάντος

Το Μπαρμπάντος διευθετήθηκε από τους Βρετανούς το 1627 και υπέμεινε για 200 χρόνια μια οικονομία με φυτεία σακχάρων. Η ζάχαρη, η μελάσα και το ρούμι εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της οικονομίας, αλλά ο τουρισμός ανέλαβε τη θέση της στη δεκαετία του 1990. Το Μπαρμπάντος κέρδισε την ανεξαρτησία του το 1966, αν και παραμένει μέρος της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Ένα μείγμα βρετανικού στωικισμού και αφρικανικής γεύσης joie de vivre αντιπροσωπεύει το σημερινό Μπαρμπάντος: η διάλεκτος Bajan που θα ακούσετε τα αγγλικά που μιλιούνται είναι ένα τέλειο παράδειγμα του μίγματος.

Μπαρμπάντος εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Η ετήσια συγκομιδή ζαχαροκάλαμου ήταν η αρχική καλλιέργεια . σήμερα, το μεγαλύτερο φεστιβάλ των Μπαρμπάντος διαρκεί τρεις εβδομάδες από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, κορυφώνοντας με την ετήσια παρέλαση του Kadooment. Το ετήσιο Φεστιβάλ Holetown σηματοδοτεί τον πρώτο βρετανικό οικισμό με μια εκδήλωση δρόμου και παρέλαση.

Η Μπαρμπουξιανή πολυπλοκότητα είναι εμφανής στη Σεζόν Κατόχων Μάρτιος, η οποία φέρνει την όπερα, τον Σαίξπηρ και άλλες τέχνες.

Νυχτερινή ζωή Μπαρμπάντος

Το Bridgetown είναι γνωστό ως ένα από τα πρωτεύοντα της νυχτερινής ζωής της Καραϊβικής. Θα βρείτε τα πάντα από δίσκους μεγέθους μεγάλου μεγέθους έως υπαίθριους χορευτικούς συλλόγους και μπαρ με τοπικά συγκροτήματα που χτυπάνε reggae, calypso, soca και πολλά άλλα. Οι κρουαζιέρες στο δείπνο είναι επίσης δημοφιλείς και ένα παρατεταμένο δείπνο σε ένα από τα υπέροχα εστιατόρια του νησιού είναι πάντα μια ρομαντική επιλογή. Ο St. Lawrence Gap στην Χριστιανική Εκκλησία διοργάνωσε δείπνα δείπνου, πάρτι δρόμου και μια ποικιλία νυχτερινών κέντρων με ζωντανή μουσική.