Φόρτωση χάρτη - Φόρτωση χάρτη ... Επαναφορά χάρτη Fort Lauderdale εστιατόρια σε μεγαλύτερο χάρτη Δωρεάν οδηγός για Fort Lauderdale

Τι να δείτε και να κάνετε στο Fort Lauderdale και στο Wilton Manors

Με μια ηλιόλουστη και εκπληκτική τοποθεσία στη Νότια Φλόριντα που πλαισιώνεται από αμμώδεις παραλίες, το Fort Lauderdale και η γειτονική ενδοχώρα της Wilton Manors κατατάσσονται στους πιο επιθυμητούς προορισμούς διακοπών σε τροπικούς γκέι του κόσμου. Αυτή η μεγαλύτερη πόλη στην περιφέρεια Broward, μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια του Μαϊάμι και την ίδια απόσταση νότια του Palm Beach , εξελίχθηκε σταθερά από μια σχετικά λιγότερο γνωστή gay απόδραση στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε ένα αγαπημένο μέρος μεταξύ ομοφυλόφιλων και λεσβιών γρήγορες χειμερινές αποδράσεις και μεγαλύτερες εποχιακές διαμονές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αρκετοί επισκέπτες του LGBT έχουν γίνει τόσο φιλικοί και προοδευτικοί που έχουν μετακομίσει εδώ με πλήρη απασχόληση.

Δεδομένου ότι η αφθονία του χαλαρωτικού ρουχισμού της Fort Lauderdale - προαιρετικά γκέι θέρετρα και ξενοδοχεία ισχίου - μπορεί να σας δελεάσει απλά να κάνετε check in στο κατάλυμά σας και να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα όλη την ημέρα, υπάρχουν όμως αρκετές απολαυστικές εκδρομές στην περιοχή από τις ζωντανές γειτονιές για να περπατήσετε σε μια από τις πιο δημοφιλείς γκέι παραλίες της Φλόριντα σε αρκετό δρόμο με τα μουσεία και τις αίθουσες τέχνης για να κρατήσετε ευτυχισμένους τους γύπες του πολιτισμού. Φυσικά, αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο gay κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, και θα βρείτε πολλά υπέροχα γκέι μπαρ και κλαμπ στο Fort Lauderdale και το Wilton Manors επίσης .

Εδώ είναι μια ματιά σε πέντε αξιοθέατα και δραστηριότητες που οι ομοφυλόφιλοι επισκέπτες στο Fort Lauderdale θα πρέπει να κάνουν ένα σημείο να δει.