Μέσος καιρός στο Fort Lauderdale, Φλόριντα

Δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα του κόμματος που κατέστησε το Fort Lauderdale ένα δημοφιλή προορισμό διακοπών για τους φοιτητές. Το Fort Lauderdale , που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Φλόριντα, έχει σχεδόν τέλεια ατμόσφαιρα για να πάει με τις ζαχαρωμένες παραλίες της με λευκή άμμο.

Τι να Pack

Αν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε για τις διακοπές σας ή την απόδραση σας στο Fort Lauderdale, σορτς και σανδάλια θα σας κρατήσουν άνετα το καλοκαίρι και θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τη θερμότητα της Φλόριντα .

Ένα πουλόβερ συνήθως θα σας κρατήσει αρκετά ζεστό το χειμώνα, εκτός και αν βγείτε έξω στο νερό. Φυσικά, μην ξεχνάτε το μαγιό σας. Αν και ο Ατλαντικός Ωκεανός μπορεί να πάρει λίγο ψυχρός το χειμώνα, η απορρόφηση της ηλιοφάνειας δεν ξεφεύγει από την ερώτηση.

Εποχή τυφώνα

Η εποχή του τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Φλώριδα κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα, κρατήστε την οικογένειά σας ασφαλή και προστατεύστε την επένδυση διακοπών σας με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα . Οι τροπικές καταιγίδες μπορεί να κυμαίνονται από απλές ντουζιέρες μέχρι καταστροφικές δυνάμεις της φύσης, οπότε είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε αν ζείτε στη Φλόριντα ή απλά επισκεπτόμαστε.

Τυπικός μηνιαίος καιρός

Κατά μέσο όρο, οι θερμότεροι μήνες του Fort Lauderdale είναι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ενώ ο Ιανουάριος είναι ο πιο καλός μήνας. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Ιούνιο. Φυσικά, ο καιρός της Φλόριντα είναι απρόβλεπτος, έτσι ώστε να εμφανίσετε υψηλότερες ή χαμηλότερες θερμοκρασίες ή περισσότερες βροχοπτώσεις σε ένα συγκεκριμένο μήνα.

Ωστόσο, η θερμοκρασία του νερού κυματίζει στη δεκαετία του '70 και του '80 καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πάντα ζεστό και άνετο για μια βουτιά.

Εάν προγραμματίζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλόριντα , μπορείτε να ελέγξετε τις επερχόμενες εκδηλώσεις, τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες πλήθους στους οδηγούς μας ανά μήνα .

Ιανουάριος

Πτηνά χιονιού συρρέουν μέχρι το Φορτ Λόντερντεϊλ τον Ιανουάριο για τις θερμές θερμοκρασίες των 70.

Φεβρουάριος

Τον Φεβρουάριο, η θερμοκρασία είναι άνετη και τα πλήθη των διακοπών έχουν διασκορπιστεί, ώστε να έχετε την παραλία στον εαυτό σας.

Μάρτιος

Ελάτε την άνοιξη, ο Φορτ Λόντερντελλντ αιωρείται στις υψηλές δεκαετίες του 70 και στις χαμηλές δεκαετίες του '80.

Απρίλιος

Ο Απρίλιος είναι όλοι οι ηλιόλουστοι ουρανοί και οι όμορφες θερμοκρασίες στη δεκαετία του 80.

Ενδέχεται

Τα ελαφριά ντους τείνουν να ξεκινούν τον Μάιο και να επεκταθούν σε έντονες βροχοπτώσεις τον Ιούνιο. Μπορεί να θέλετε να συσκευάσετε μια ομπρέλα.

Ιούνιος

Ο Ιούνιος βλέπει τη μεγαλύτερη βροχή από το χρόνο, καθώς ο καιρός τείνει να είναι μουντζούρες, ζεστός και υγρός.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος δεν είναι μόνο ο πιο καυτός μήνας, αλλά είναι επίσης ένας από τους πιο πολυσύχναστους όταν πρόκειται για πλήθη του καλοκαιριού.

Αύγουστος

Αν και τα περισσότερα σχολεία ξεκινούν τον Αύγουστο, θα βρείτε ακόμα πολλούς παραθεριστές, ειδικά στο τέλος του μήνα, καθώς η Εργατική Ημέρα πλησιάζει.

Σεπτέμβριος

Το Σεπτέμβριο εξακολουθεί να έχει υψηλές θερμοκρασίες και φέρνει τα πλήθη κατά την Ημέρα της Εργασίας.

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος είναι πιο άνετος καιρός και έχει λιγότερους τουρίστες.

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για να επισκεφθείτε το Fort Lauderdale, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκτός από τους ντόπιους. Απλά φροντίστε να πάτε πριν από τις ευχαριστίες.

Δεκέμβριος

Κατά την περίοδο αιχμής των διακοπών, οι τιμές του ξενοδοχείου μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλές, ώστε να κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα.