Λευκό Οίκο Κήπος Περιηγήσεις το 2018

Δύο ευκαιρίες για να περιηγηθείτε στα αποκλειστικά αυτά αξιοθέατα

Το White House Garden Tours είναι μια παράδοση από το 1972, όταν ο Pat Nixon άνοιξε για πρώτη φορά τους κήπους στο κοινό και λαμβάνει χώρα δύο φορές ετησίως (άνοιξη και φθινόπωρο) στους χώρους του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, DC

Ο κήπος φιλοξενεί αρχαίες βελανιδιές, ψωμάκια, μανόλια, κουτσομπολιά και λουλούδια όπως τουλίπες, υάκινθους και χρυσάνθεμα. Κατά τη διάρκεια των εκδρομών, οι επισκέπτες καλούνται να επισκεφθούν τον κήπο Jacqueline Kennedy, το Rose Garden , τον Κήπο των Παιδιών και το Νότιο Χλοοτάπητα του Λευκού Οίκου.

Επιπλέον, ο Λευκός Οίκος Kitchen Garden - ο πρώτος κήπος με λαχανικά στο Λευκό Οίκο από το Victory Garden του Eleanor Roosevelt - είναι επίσης προσβάσιμος από τους επισκέπτες. Η περιήγηση στον κήπο περιλαμβάνει ένα μάθημα για την ιστορία των κήπων, συμπεριλαμβανομένης της ανασκόπησης του κινήματος του πολεμικού κήπου και των κήπων Victory του Α 'και Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το White House Garden Tour είναι μια από τις δημοφιλέστερες εκδρομές στον κήπο στην περιοχή της Ουάσινγκτον, αλλά θα πρέπει να δράσετε γρήγορα, εάν θέλετε να πάρετε εισιτήρια σε αυτή την αποκλειστική διετή εκδήλωση, καθώς τα εισιτήρια είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Γενικές πληροφορίες για την περιήγηση στον κήπο

Η επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου κυκλοφορεί ημερομηνίες για τις εξαμηνιαίες Εκδρομές Κήπου δύο εβδομάδες πριν από την εκδήλωση. Ωστόσο, η ξενάγηση πραγματοποιείται συνήθως στα μέσα του τέλους Απριλίου και η εκδήλωση πτώσης πραγματοποιείται στα τέλη Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Ωστόσο, απαιτείται εισιτήριο για όλους τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών.

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου θα διανείμει δωρεάν εισιτήρια με χρονοδιάγραμμα (ένα όριο ανά άτομο) στο περίπτερο επισκεπτών Ellipse κατά τις περιόδους των ξεναγών που ξεκινούν στις 9 π.μ. με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Η είσοδος για τις εκδρομές Garden θα ξεκινήσει στο Sherman Park, που βρίσκεται νότια του Υπουργείου Οικονομικών. Λαμβάνοντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς συνιστάται, καθώς η στάθμευση θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη ή ακριβή κοντά στο Λευκό Οίκο ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου που επισκέπτεστε.

Τα είδη μεταφοράς θα είναι περιορισμένα, αλλά επιτρέπονται καροτσάκια, αναπηρικές καρέκλες και κάμερες. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι Περιηγήσεις Κήπου θα ακυρωθούν και μπορείτε να καλέσετε την 24ωρη γραμμή πληροφοριών στην ιστοσελίδα του White House Garden Tours για να ελέγξετε την κατάσταση της εκδήλωσης.

Ιστορία των κήπων του Λευκού Οίκου

Για γενιές, οι κήποι του Λευκού Οίκου αποτέλεσαν τη σκηνή τόσο ιστορικών γεγονότων όσο και ανεπίσημων συγκεντρώσεων. Σήμερα, το South Lawn χρησιμοποιείται για το ετήσιο πασχαλινό αυγό και για άλλες μεγάλες εκδηλώσεις, και το Rose Garden χρησιμοποιείται για την ετήσια χάρη της γαλοπούλας και άλλων προεδρικών τελετών και ομιλιών.

Ο πρώτος κήπος φυτεύτηκε στην ιδιοκτησία το 1800 από τον πρόεδρο John Adams και την πρώτη κυρία Abigail Adams, και το Rose Garden ιδρύθηκε αρχικά κοντά στο γραφείο ωοειδών στις αρχές του 1900. Ωστόσο, το 1935, ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt ανέθεσε στον Frederick Law Olmsted, νεώτερο να ανασχεδιάσει τους κήπους, και σήμερα, το σχέδιο αυτό εξακολουθεί να χρησιμεύει ως βάση για τη διάταξη του κήπου.

Το 1961, ο John F. Kennedy επανασχεδίασε το Rose Garden για να το χρησιμοποιήσει ως υπαίθριο χώρο συνάντησης που φιλοξενεί χιλιάδες θεατές. Ο Ανατολικός Κήπος ξανασχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Kennedy για να παρουσιάσει τόσο εποχιακά λουλούδια όσο και φράκτες, και λίγα χρόνια αργότερα, το 1969, η Lady Bird Johnson δημιούργησε τον πρώτο παιδικό κήπο στο Λευκό Οίκο.