Διασκέδαση αποκριές εκδηλώσεις για παιδιά στο Ντένβερ

Ψάχνετε να διασκεδάσετε τα μικρό σας τέρατα κατά τη διάρκεια του Απόκριες; Από το Maze Corn Maze στο Boo στο ζωολογικό κήπο, ελέγξτε τα διασκεδαστικά γεγονότα για τα παιδιά και όλη την οικογένεια στην Mile High City.

Boo στο ζωολογικό κήπο

Ζωολογικός κήπος Ντένβερ
2300 Steele St.

Φέρτε τα παιδιά σας στο κοστούμι για την ετήσια εκδήλωση Boo At The Zoo στο ζωολογικό κήπο του Ντένβερ. Αυτή η εκδήλωση προσφέρει σταθμούς με τέχνασμα ή θεραπευτική αγωγή, ανατριχιαστικές ζωηρές επιδείξεις ζώων και φορτώνει πιο φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία, όλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισόδου του ζωολογικού κήπου.

Chatfield Corn Maze

Βοτανικοί Κήποι του Ντένβερ στο Chatfield
8500 Deer Creek Canyon Rd. (Littleton)

Χαθείτε σε ένα λαβύρινθο αραβοσίτου 7 στρεμμάτων που κατασκευάστηκε από το προσωπικό του Βοτανικού Κήπου του Ντένβερ. Θα θελήσετε να φέρετε τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί όταν ο ήλιος πέσει κάτω, ο λαβύρινθος μετατρέπεται στο "Dead Zone Scream Park". Δείτε φωτογραφίες από το λαβύρινθο του Chatfield Corn.

Κολοράντο στοιχειωμένο περιηγήσεις ιστορίας

Morrison ή Golden, Κολοράντο (που βρίσκεται 17 μίλια νοτιοδυτικά του Ντένβερ)

Ξαναζήστε την πνευματική ιστορία της Άγριας Δύσης με μία από αυτές τις πεζοπορικές εκδρομές μέσα από τις πόλεις Morrison ή Golden. Το "Ghosts and Legends Tour" μεταφέρει τους επισκέπτες μέσω του ιστορικού Morrison και απαντά στην ερώτηση, που έχει περάσει από αυτά τα κτίρια και των οποίων τα πνεύματα παραμένουν ακόμα;

Η εκδήλωση "Murder, Mayhem and Madness Tour" προβάλλει την κατοικία της ζυθοποιίας Coors και περιλαμβάνει ιστορίες ιστορίας του Χρυσοχόου με το lynchings, shootout, δολοφονία και πολλά άλλα.

Και οι δύο εκδρομές είναι στην λίστα "Δέκα καλύτερες περιπλανήσεις και περιηγήσεις Scary Story Around Denver" και είναι κατάλληλες για παιδιά, ωστόσο, το "Murder, Mayhem and Madness Tour", η γονική καθοδήγηση ενθαρρύνεται έντονα για παιδιά κάτω των 13 ετών.

Elitch Gardens FrightFest

Elitch Gardens
2000 Elitch Cir.

Το Elitch Gardens είναι ένα τοπικό θέμα και ένα πάρκο νερού που μεταμορφώνεται σε μια αποκριτική γιορτή που είναι οικογένεια με την μέρα και φοβίζει τη νύχτα. Τα μικρά φαντάσματα και τα ξωτικά μπορούν να απολαύσουν δωρεάν καραμέλες στο Trick ή Treat Trail και να συμμετάσχουν σε διάφορες διασκεδαστικές θεματικές εντυπώσεις.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν έναν αγώνα Ghouls, όπου οι νέοι πολεμούν μέσα από διάφορες προκλητικές θεματικές προκλήσεις στο δρόμο προς τη νίκη, Scream It Out, που απονέμει τον τίτλο του βασιλιά ή της βασίλισσας στο κορίτσι με το πιο δυνατό φωνάζωμα και φυσικά ένα διαγωνισμό κοστουμιών . Δημιουργικές ενδυμασίες ενθαρρύνονται, αλλά δεν μάσκες προσώπου ή μπογιά προσώπου λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Φως στο Κήπο

Βοτανικοί Κήποι του Ντένβερ
1007 St.

Οι κυριότεροι σταθμοί του Βοτανικού Κήπου του Ντένβερ παίρνουν επίσης το αποκριές πνεύμα με μια χώρα των θαυμάτων των φωτισμένων μονοπατιών και των φανών του Jack o 'lanterns. Εκτός από τις θεαματικές φωτιές, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως ζωντανή μουσική από το Jack Rice Music, μαθήματα χορού "Thriller" με περιπέτειες στο χορό, αποκριές ιστορίες από την Rachel Ann Harding, απομιμήσεις γλυπτικής κολοκύθας και δωρεάν ζωγραφική προσώπου.

Trick ή Treat Street

Το Παιδικό Μουσείο του Ντένβερ
2121 Παιδικό Μουσείο Δρ.

Για τρεις ημέρες, το Παιδικό Μουσείο του Ντένβερ φιλοξενεί την ετήσια εκδήλωση Trick of Treat Street. Από το τέχνασμα ή τη θεραπεία σε θέματα με θέμα το φθινόπωρο, καθώς και τις τρομακτικές δραστηριότητες επιστήμης με εκπαιδευτικούς μουσείων, τα μικρά τέρατα σας θα απολαύσουν εκπαιδευτική αποκριές διασκέδασης.

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.