Το Magellan's αποτελεί το one-stop shop για είδη ταξιδίου, εργαλεία και είδη ένδυσης

Τα άτομα που ταξιδεύουν με ταξίδια επισκέπτονται το Magellan's για τα τελευταία εργαλεία, τα αξεσουάρ και τα ρούχα

Το κατάστημα Dream Traveler

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Magellan προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεται ένας ταξιδιώτης περιπέτειας - ή θέλει - είτε πρόκειται για είδη ταξιδιού, προμήθειες, ρούχα ή αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 1989, η εταιρεία χτίστηκε με βάση την παροχή μοναδικών και χρήσιμων προϊόντων για ταξιδιώτες. Αργότερα, η Magellan έκανε επίσης τη μετάβαση στο Διαδίκτυο, φέρνοντας την μεγάλη απογραφή των προϊόντων της σε εκατομμύρια περισσότερους ταξιδιώτες που ποτέ δεν γνώριζαν ότι υπήρχε πριν.

Προσωπικό από έμπειρους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με το ταξίδι, θα βρείτε ό, τι μπορείτε να φανταστείτε στην ιστοσελίδα Magellans, και μερικά πράγματα που πιθανώς δεν γνωρίζετε καν υπάρχουν. Για παράδειγμα, εάν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας USB για τη φόρτιση του smartphone, του tablet και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, η Magellan σας καλύπτει. Θα βρείτε επίσης αποσκευές, πακέτα ταξιδιού και εύχρηστες θήκες για να φορέσετε στη μέση σας. Αυτά τα κομψά προϊόντα είναι ιδανικά για την ασφαλή φύλαξη μετρητών, πιστωτικών καρτών και άλλων σημαντικών εγγράφων. Πολλοί από αυτούς προσφέρουν ακόμη προστασία από τα κύματα RFID, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως για να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες ενώ ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Ρούχα ταξιδίου για κάθε περίσταση

Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών ενδυμάτων για άνδρες και γυναίκες. Για παράδειγμα, θα βρείτε μια ολόκληρη σειρά ενδυμάτων που είναι κατασκευασμένα για να παρέχουν προστασία τόσο από τον ήλιο όσο και από τα έντομα.

Θα ανακαλύψετε επίσης σακάκια, καπέλα, πιτζάματα και ακόμη και παπούτσια και κάλτσες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά με τον ταξιδιώτη στο μυαλό. Και φυσικά, οι κυρίες θα ανακαλύψουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κομψά σχεδιασμένες τσάντες για χρήση τόσο στο σπίτι, όσο και στο χτύπημα στο δρόμο.

Αν και αυτό δεν ήταν αρκετό, θα ανακαλύψετε επίσης συμβουλές σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στα αξεσουάρ ταξιδιού και τα είδη ένδυσης, καθώς και κάποιες προτάσεις για το πώς μπορείτε να ταξιδεύετε πιο ασφαλείς και πιο έξυπνοι.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ μπορείτε να βρείτε το τέλειο νέο εξάρτημα για να κάνετε τη ζωή στο δρόμο πολύ καλύτερα, θα μπορούσατε επίσης να σκοντάψετε σε μια πρόταση για το πώς να αποκτήσετε τις καλύτερες συναλλαγματικές ισοτιμίες, πώς να αποφύγετε το jet lag ή να αποφύγετε τα τσιμπήματα εντόμων και τα ηλιακά εγκαύματα πολύ.

Το καλύτερο από όλα τα πλάτη της Magellan που πωλεί με 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Η εταιρεία θέλει όλους τους πελάτες να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές τους, οπότε αν κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να το επιστρέψετε για τα χρήματά σας ή να το ανταλλάξετε για κάτι άλλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Δύο περιοχές για παρακολούθηση στον ιστότοπο του Magellan

Οι συχνές επισκέπτες στην ιστοσελίδα του Magellan θα βρουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες σελίδες για να κρατήσουν τα μάτια τους. Η πρώτη από αυτές είναι η σελίδα "Νέο Gear", η οποία αναδεικνύει τα τελευταία αξεσουάρ ταξιδιού, ρούχα, τσάντες, αποσκευές, ηλεκτρονικά και ούτω καθεξής. Η τακτική παρακολούθηση αυτής της σελίδας θα κρατήσει τους αγοραστές ενημερωμένους με τις πρόσφατες προσθήκες στον κατάλογο του Magellan κατά την άφιξή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι επίσης ένα καλό μέρος για να ψωνίσετε για δώρα για τον συχνό ταξιδιώτη στη ζωή σας επίσης.

Η άλλη σελίδα που θα σας ενδιαφέρει είναι το κατάστημα Outlet, όπου θα βρείτε προϊόντα που έχουν μειωθεί σημαντικά από την αρχική τους τιμή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα στοιχεία αυτά σημειώνονται κατά 60%, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά συναντάτε μερικές εντυπωσιακές ευκαιρίες. Εάν χρειάζεστε κάποια νέα εργαλεία ταξιδιού, αλλά έχετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, αυτό θα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τις αγορές σας. Η ποσότητα των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στο Outlet είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Magellan

Για να ελέγξετε όλα όσα προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα επισκεφθείτε το magellans.co m. Να είστε προειδοποιημένοι ωστόσο, μπορείτε να χάσετε το χρόνο του χρόνου όπως μπορείτε να δείτε όλα τα μεγάλα προϊόντα που πωλούνται εκεί. Οι συχνές ταξιδιώτες σίγουρα θα συναντήσουν αντικείμενα που δεν ήξεραν ότι χρειάζονταν, ενώ εκείνοι που ξεκινούν ένα μεγάλο ταξίδι για πρώτη φορά μπορούν να αποθεματοποιηθούν σε όλα τα πράγματα που θα κάνουν την επόμενη περιπέτεια τους πιο άνετη και βολική από ό, τι πίστευαν ότι είναι δυνατόν.