Δωρεάν ταινίες στην περιοχή Reno / Tahoe

Οικογενειακή ψυχαγωγία ταινιών στο Ρίνο σε εξαιρετική τιμή - δωρεάν

Οι δωρεάν ταινίες του Reno αποτελούν ένα μεγάλο πόλο έλξης για οικογένειες με αυστηρούς προϋπολογισμούς. Αυτές οι αίθουσες δωρεάν ταινιών 2014 προσφέρουν φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία χωρίς να βάζουν μια πτυχή στο πορτοφόλι σας και σας παρουσιάζουν περισσότερους τρόπους για να τεντώσετε τα δολάρια που μπορείτε να έχετε για δραστηριότητες διασκέδασης. Όλες οι ταινίες δεν είναι απαραιτήτως κατάλληλες για όλους - φροντίστε να ελέγξετε τι εμφανίζεται στην οθόνη πριν εμφανιστείτε στην ταινία.

Artown ταινίες στο πάρκο

Κάθε βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της Artown (1 Ιουλίου - 31 Ιουλίου), οι ταινίες στο πάρκο θα προβληθούν στο Amphitheatre Wingfield Park στο κέντρο του Reno. Το κάθισμα είναι στο χορτάρι, οπότε φέρτε μια χαμηλή καρέκλα και κουβέρτα. Η ώρα για σόου είναι 9 μ.μ.

Δωρεάν ταινίες Τρίτης νύχτας στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Ρίνο

Αυτή η σειρά δωρεάν ταινιών θα προβληθεί στο Gateway Plaza μπροστά από τη φοιτητική ένωση Joe Crowley της UNR, ξεκινώντας στις 9 μ.μ. Φέρτε μια κουβέρτα με κουβέρτα και χαμηλή πλάτη. Θα υπάρχει δωρεάν ποπ κορν και ποτά. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα προβληθούν ταινίες στο θέατρο του 3ου ορόφου. Να θυμάστε ότι πολλές από αυτές τις ταινίες δεν είναι κατάλληλες για μικρά παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 784-6505.

Δωρεάν Κινηματογράφους στις Υποκατηγορίες Βιβλιοθήκης του County Washoe

Υπάρχουν δωρεάν οικογενειακές ταινίες κάθε μήνα σε διάφορους κλάδους της βιβλιοθήκης County Washoe. Εκτός από τις ταινίες, υπάρχουν πολλές άλλες δωρεάν μηνιαίες δραστηριότητες σε διάφορους κλάδους βιβλιοθήκης - φροντίστε να ελέγξετε στις αρχές του μήνα για να δείτε τι παίζει και σε ποιο κλάδο.

Τα παιδιά 9 και κάτω πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Δωρεάν Παιχνίδι Οικογένειας στην Βιβλιοθήκη του County Washoe

Το Reno Little Theatre παρουσιάζει τον Sleeping Beauty σε διάφορους κλάδους της βιβλιοθήκης County Washoe. Είναι ένα ζωντανό παιχνίδι, όχι μια ταινία. Αυτή η έκδοση είναι μια καταστροφική παραμύθι και θεατρική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

Δωρεάν ταινίες για οικογένειες στο Comstock Park

Η ελπίδα της Κοινότητας χορηγεί δύο βραδιές νύχτας ταινιών διασκέδασης Παρασκευής στο Comstock Park του Νότου του Reno (γωνιά Double Diamond και Carat).

Και οι δύο ταινίες θα αρχίσουν στις 8 μ.μ. και όλη η διασκέδαση, το φαγητό και οι ταινίες είναι εντελώς δωρεάν.

Δωρεάν καλοκαιρινές ταινίες στην κοιλάδα Squaw

Αυτές οι οικογενειακές ταινίες θα εμφανιστούν στο Events Plaza στο Village at Squaw Valley τα βράδια της Πέμπτης, ξεκινώντας στις 8:30 μ.μ. (επιτρέποντας ο καιρός). Φέρνετε κουβέρτες και ζεστά ρούχα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (866) 818-6963.