Έργα οδοποιίας γύρω από το Reno

Οδήγηση ανατροπών και καθυστερήσεων στην περιοχή Reno / Tahoe

Η οδοποιία στην περιοχή Reno / Tahoe είναι σταθερή κατά τους θερμότερους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Μάθετε περισσότερα για τα έργα οδοποιίας Reno και τι να περιμένετε στους αυτοκινητόδρομους κατά την οδήγηση στην περιοχή Reno / Tahoe.

Διακρατικό 80 (I80) Δυτικά του Reno

Το Διεθνές Αεροδρόμιο 80 (I80) είναι η κύρια και πιο άμεση διαδρομή Ανατολής-Δύσης από το Ρίνο και πάνω από τα βουνά της Σιέρα Νεβάδα στην Καλιφόρνια. Υλοποιείται ένα μεγάλο, πολυετές κατασκευαστικό έργο που περιλαμβάνει πολλά τμήματα αυτοκινητόδρομου από τη γραμμή της πολιτείας Νεβάδα / Καλιφόρνια στο Colfax, CA.

Οι αυτοκινητιστές μπορούν να περιμένουν περιορισμένη κίνηση και καθυστερήσεις 24 ώρες το 24ωρο, ενώ το έργο είναι ενεργό.

ΗΠΑ 395 στο Ρίνο

Το Σχέδιο Βελτίωσης των ΗΠΑ 395 στο Reno θα δημιουργήσει ένα εμπόδιο επιβράδυνσης της κυκλοφορίας για περίπου τρία μίλια, όπου το 395 πλησιάζει τη διασταύρωση με το I80 (γνωστό ως Spaghetti Bowl). Οι αυτοκινητιστές και οι μετακινούμενοι θα έχουν καθυστερήσεις για περίπου 18 μήνες. Οι νέες λωρίδες κυκλοφορίας προς τα βόρεια του 395 θα ανοίξουν στα τέλη του 2011, με την ολοκλήρωση του έργου να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2012.

Οδικοί Κλεισμοί στο Reno και στο Washoe County

Για να μάθετε πού βρίσκονται υπό ανέγερση δρόμοι στο Ρίνο ή ότι έχουν παρεμποδιστεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο η κυκλοφορία, ελέγξτε τις οδικές κλεισίματα και περιορισμούς της πόλης. Για παρόμοιες πληροφορίες σχετικά με το County Washoe, ανατρέξτε στις Συνοπτικές Αναφορές Οδοποιίας της Περιφερειακής Επιτροπής Μεταφορών.

Γύρω από τη λίμνη Tahoe

Υπάρχουν πολλά έργα αυτοκινητοδρόμων που επηρεάζουν τις οδικές μετακινήσεις γύρω από τη λίμνη Tahoe. Μεγάλο μέρος της εργασίας έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την ποιότητα του νερού της λίμνης Tahoe βελτιώνοντας τα συστήματα αποστράγγισης για να συλλέξει απορροή ομβρίων υδάτων και να φιλτράρει τη βρωμιά, το πετρέλαιο και τα συντρίμμια προτού να μολύνουν τη λίμνη.

Η ιστοσελίδα του TahoeRoads.com έχει λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου ενός διαδραστικού χάρτη που δείχνει όπου γίνονται εργασίες και παρέχει λεπτομέρειες για κάθε έργο.

Όλοι γύρω από τη Νεβάδα

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών της Νεβάδα (NDOT) για πληροφορίες σχετικά με τα έργα κατασκευής αυτοκινητοδρόμων σε όλη την πολιτεία. Αν ταξιδεύετε μακριά από την περιοχή Reno / Tahoe, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να δείτε τι συμβαίνει κατά μήκος της διαδρομής που σκοπεύετε να πάρετε.

Ο ιστότοπος διαθέτει ένα διαδραστικό χάρτη που δείχνει τις ζώνες κατασκευής, παρέχει περιγραφές της εργασίας και εμφανίζει τις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου.

Αυτοκινητόδρομος 50 Κλείσιμο στο Echo Summit

Από την Τετάρτη, 11 Μαΐου, οι ΗΠΑ 50 θα κλείσουν στο Echo Summit για περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό είναι το πέρασμα της Σιέρα πάνω από τη νοτιοδυτική γωνία της λίμνης Tahoe Basin. Υπάρχουν, ωστόσο, άλλοι τρόποι για όσους χρειάζονται να διασχίσουν τη Σιέρα νότια της λίμνης Tahoe. Η κύρια παράκαμψη περιλαμβάνει τους αυτοκινητόδρομους 88, 49 και 16. Οι παρακάμψεις προσθέτουν έως και 35 μίλια για το ταξίδι και επιπλέον χρόνο, αλλά θα πάτε για να ταξιδέψετε μέσα από την Χρυσή Χώρα της Καλιφόρνιας και ίσως επισκεφθείτε κάποια μέρη που δεν έχετε ξαναδεί.

Πηγές: Τμήμα Μεταφορών της Νεβάδα (NDOT), Τμήμα Μεταφορών της Καλιφόρνιας (Caltrans).