Κατεψυγμένα στο απογευματινό τσάι του Sanderson's Mad Hatter

Αφεθείτε σε ένα απογευματινό τσάι εμπνευσμένο από

Το απογευματινό τσάι του Mad Hatter στο ξενοδοχείο Sanderson είναι ένα θαυμάσιο αφιέρωμα στο Lewis Caroll's. Παράγεται σε συνεργασία με τη Luna & Curious που σχεδίασε το μοναδικό μοναδικό ρολό και την έννοια του τσαγιού.

Για περισσότερες αναλύσεις τσαγιού το απόγευμα δείτε:
Το καλύτερο απογευματινό τσάι στο Λονδίνο .

Η απογευματινή αναθεώρηση τσαγιού του Madison Hatter στο Λονδίνο

Λατρεύω, γι 'αυτό θα έπρεπε να δοκιμάσω νωρίτερα αυτό το απογευματινό τσάι. Σερβίρεται στο ξενοδοχείο Sanderson δίπλα στην Oxford Street.

Το κτίριο της δεκαετίας του 1950 υπήρξε κάποτε το εργοστάσιο ταπετσαρίας Sanderson και παρόλο που δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό από το εξωτερικό (η αγγλική κληρονομιά έδωσε το κτήριο του κτιρίου Grade II έτσι ώστε να διατηρηθεί) το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε από τον γαλλικό σχεδιαστή Philippe Starck, θεατρικό εσωτερικό.

Το απογευματινό τσάι σερβίρεται στον κήπο της αυλής στο κέντρο του κτιρίου, το οποίο ήταν κάποτε όπου οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια ταπετσαρίας είχαν το μεσημεριανό τους γεύμα. Ο Philippe Starck εγκατέστησε έναν όμορφα σχεδιασμένο κήπο ιαπωνικού στιλ με τραπεζαρία κάθε πλευρά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο με προσεκτικά τοποθετημένους θερμαντήρες στην οροφή. Παρόλο που κάθισα έξω, η μόνη φορά που ένιωθα κρύο ήταν όταν άνοιξε η πόρτα στο εστιατόριο.

Κάθε τραπέζι είναι ήδη ντυμένος όταν φτάσετε με το μοναδικό πιατάκι και οι χαρτοπετσέτες είναι τυλιγμένες σε ένα αίνιγμα. Ένα εκλεκτό βιβλίο στο τραπέζι περιέχει το μενού και βρήκα ένα μουσικό κουτί κάτω που περιέχει κύβους και λαβίδες ζάχαρης.

Υπάρχουν τραπέζια για να φιλοξενήσουν μεγάλες ομάδες και κόμματα κότας / bachelorette είναι δημοφιλή εδώ. Βρήκα επίσης οικογενειακές γιορτές και πολλούς φίλους που απολαμβάνουν ένα απολαυστικό απόγευμα μαζί.

Προσωπικό
Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος από το προσωπικό του Sanderson, ειδικά στην περιοχή του εστιατορίου. Τα κέικ περιγράφηκαν με πάθος και γνώση και η αυτοπεποίθηση εκτιμήθηκε πραγματικά.

Επιλογή τσαγιού

Το υπέροχα μεταμφιεσμένο μενού δεν περιλαμβάνει τις επιλογές τσαγιού, αλλά αντί αυτού, τέσσερις μικρές γυάλινες φιάλες με πώματα, γεμισμένες με αρωματισμένα τσάγια, με μια κορδέλα για την ετικέτα κάθε, προσφέρονται στο τραπέζι για να διαλέξετε. Επέλεξα φράουλα και κρέμα "καθώς ταιριάζει τόσο καλά στην περίσταση, αλλά υπήρχαν επίσης ραβέντι και κρέμα γάλακτος, μήλο πίτα και σοκολάτα δυόσμου. Εάν προτιμάτε περισσότερα απλά τσάγια, υπάρχει επίσης ένα τυποποιημένο μαύρο τσάι και ένα Earl Grey που μου άρεσε αργότερα. Όλα είναι χαλαρά τσάι φύλλων και σερβίρονται σε μια όμορφη λευκή τσαγιέρα με μια μαύρη κορώνα χαρτιού. Γιατί μια κορώνα χαρτιού; Για να πλαισιώσετε το ποτ με το πρόσωπο του βασιλιά σε αυτό φυσικά!

Αρώματα αλάτι
Είμαι πάντα πρόθυμος να δω πώς τα σάντουιτς μπορούν να παρουσιαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Στον Sanderson τα σάντουιτς ήταν σαν μίνι ελβετικά ρολά. Ενώ τα γέμιση ήταν στην παραδοσιακή πλευρά - καπνιστό ζαμπόν Cumbrian με μουστάρδα ολικής αλέσεως, αγγούρι και κρέμα γάλακτος, καπνιστό σολομό, μαγιονέζα αυγού - τα ψωμιά ήταν περιπετειώδη και περιλάμβαναν λιαστή ντομάτα, σπανάκι, σκούρο ψωμί σίκαλης και λεμονόψαρο . Όλα ήταν φρέσκα και νόστιμα.

Εκτός από τα σάντουιτς υπήρχε και ένα μίνι quiche που ήταν ελαφρύ και χνουδωτό.

Τα scones ταιριάζουν στις γλυκές και αλμυρές κατηγορίες, καθώς είχαμε ένα τυροκομείο που σερβίρεται με βούτυρο βοτάνων και ένα σοκολατένιο κουτάλι που σερβίρεται με κρέμα και φράουλα.

Γλυκά κεράσματα
Το επάνω στρώμα του τραπεζιού είναι ένα πολύχρωμο τοπίο. Στην κορυφή είχαμε ένα ριγωτό φλυτζάνι με μπιζέλια που εξελίχθηκαν από αυτό και μια εξαιρετική μαρέγκα καρότου που στηρίζεται πάνω. Δίπλα στο τσάι ήταν μανιτάρια φράουλας και κρέμας marshmallow.

Τον λατρεύαμε το παραδοσιακό ρολόι σφουγγαριών της Victoria Tick και το σκεύος μαγγανιού που έμοιαζε με τη σκωρία και το οποίο ήταν επικαλυμμένο με λευκή σοκολάτα με μοτίβο ουράνιου τόξου ήταν θεϊκό. Το μαλακό κέντρο μάνγκο ήταν μια θαυμάσια έκπληξη και εξαφανίστηκε σαν κρόκος αυγού. Υπήρξε μια άλλη έκπληξη στο πράσινο τσάι matcha και μους σοκολάτας λευκής σοκολάτας, καθώς δεν ήταν μόνο το σκοτεινό τσάι σοκολάτας βρώσιμο, αλλά υπήρξε και η εμφάνιση καραμελών μέσα!

Ένα φίλτρο 'Drink Me' ήρθε σε ένα μικρό καφέ γυάλινο μπουκάλι με ένα άχυρο και μας ενθαρρύνουμε να πιπιλίζουμε σιγά-σιγά καθώς υπήρχαν τρεις γεύσεις για να απολαύσετε.

Κυριολεκτικά όλοι στο δωμάτιο είχαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους, καθώς προσπάθησαν αυτό το νόστιμο κέφι.

Jelly Wonderland
Εκτός από την υπέροχη τούρτα, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το «Jelly Wonderland» για ασυνήθιστους ζελέδες φρούτων που παρασκευάζονται σε μίκτες ζελέ τύπου βικτοριανού και παρουσιάζονται σε ένα πλούσιο καρότσι Phillipe Starck. Η ευτυχία πλήρωσε το δωμάτιο, όπως έπρεπε να απολαύσουμε αυτά τα παιδικά επιδόρπια.

συμπέρασμα
Το απογευματινό τσάι χρειάζεται σάντουιτς, γλυκά, κέικ και τσάι και όλα τα ναι, όλα αυτά τα στοιχεία είναι εδώ, αλλά με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο. Ενώ το απόγευμα το τσάι αλλάζει εποχιακά, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να ευχαριστεί.

Πληροφορίες για το απόγευμα τσάι

Τόπος συναντήσεως:
Η αυλή του κήπου
Ξενοδοχείο Σάντερσον
50 Berners Street, Λονδίνο W1T 3NG

Κοντινότερος σταθμός του μετρό:
Το Oxford Circus ή το Tottenham Court Road.
Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ημέρες και ώρες: Σερβίρεται καθημερινά από τις 11πμ έως τις 17:30.

Κόστος: Από £ 35 ανά άτομο.

Κωδικός ενδυμασίας: Έξυπνο περιστασιακό.

Κρατήσεις: 020 7300 5588

Φωτογραφία: Επιτρέπεται.

Οικογένειες: Καλώς ήλθατε.

Μουσική: Δεν υπάρχει μουσική υπόκρουση.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Παρόλο που δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, ο Dot Dash πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.