Κορυφαία Υπαίθρια Αξιοθέατα στο Ώστιν

Πού να βρείτε λόφους και πηγές και άλλα πράγματα διασκέδασης

Το Ώστιν είναι τυχερό να έχει τόνους πράσινου χώρου, μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας και τρύπες κολύμβησης. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σημεία μέσα και γύρω από την πόλη.

1. Barton Springs

Η πισίνα των 3 στρεμμάτων, που τροφοδοτείται με άνοιξη, παραμένει σε σταθερή θερμοκρασία 68 μοίρες όλο το χρόνο. Είναι μακράν το καλύτερο μέρος για να βρίσκεστε στα μέσα του καλοκαιριού, αν θέλετε να δροσιστείτε, να κολυμπήσετε γύρους, να κολυμπήσετε με αναπνευστήρα ή να απολαύσετε φανταστικούς ανθρώπους που παρακολουθούν.

2. Τοποθετήστε Bonnell

Μια ιδανική τοποθεσία για ένα ρομαντικό πικνίκ, το Mount Bonnell έχει θέα στη λίμνη Austin και έχει πανοραμική θέα στο κέντρο της πόλης. Θα ανεβείτε μια μακρά σκάλα, όμως, πριν να απολαύσετε το τοπίο. Πάνω από 770 πόδια ψηλά, το λόφο είναι ένα από τα ψηλότερα στο κεντρικό Τέξας.

3. Λίμνη Lady Bird

Ακριβώς νότια του κέντρου της πόλης, η λίμνη Lady Bird είναι το κέντρο αναψυχής της πόλης. Για θαλάσσια διασκέδαση, μπορείτε να νοικιάσετε κανό, καγιάκ, αγκυροβόλιο και, για τους ρομαντικούς στην καρδιά, ένα paddleboat με τη μορφή ενός γιγαντιαίου κύκνου. Ένα μονοπάτι πηγαίνει γύρω από ολόκληρη τη λίμνη, αλλά μπορείτε να πάρετε μια συντομότερη διαδρομή διασχίζοντας τη λίμνη Lamar Boulevard και S. 1 οδού.

4. Zilker Park

Με 350 στρέμματα για περιπλάνηση, μπορείτε να παίξετε το Frisbee στο Μεγάλο Χλοοτάπητα, να τροφοδοτήσετε πάπιες κατά μήκος του Barton Creek ή να επισκεφθείτε το Κέντρο Φύσης του Όστιν και το φιλικό προς τα παιδιά του Dino Pit. Το Zilker φιλοξενεί επίσης το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ Όστιν.

5. Barton Creek Greenbelt

Η πράσινη ζώνη είναι ένα ελάχιστα ανεπτυγμένο μονοπάτι που ξεκινά από το πάρκο Zilker και τρέχει μέσα από 800 στρέμματα στο δυτικό Ώστιν.

Μετά από έντονες βροχές, αναπτύσσονται αρκετές οπές κολύμβησης κατά μήκος του Barton Creek. Η περιοχή έχει επίσης μια σειρά από τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που είναι δημοφιλείς στους αναρριχητές.

6. Πάρκο μητροπολιτικής Emma Long

Το πάρκο μπορεί να πάρει λίγο καυλιάρης τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, αλλά είναι ακόμα ένα εξαιρετικό μέρος για ένα ομαδικό πικνίκ. Μπορείτε να χαλαρώσετε κατά μήκος της όχης της λίμνης, να παίξετε βόλεϊ ή να κάνετε μια βόλτα στο φιλικό προς τα σκυλιά μονοπάτι της Τουρκίας.

Η λίμνη δεν είναι πολύ μεγάλη σε αυτό το σημείο, αλλά η μικρή περιοχή κολύμβησης προστατεύεται από τη διέλευση από την κυκλοφορία πλοίων.

7. Νυχτερίδες της Γέφυρας του Συνεδρίου

Το δημοφιλέστερο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης δεν απογοητεύει ποτέ. Ακόμη και αν τους έχετε δει πριν, μπορείτε να δείτε τα 1,5 εκατομμύρια νυχτερίδες από διαφορετικό πλεονέκτημα, όπως σε ένα καγιάκ ή σε ένα σκάφος για πάρτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι συγκεντρώνονται στο πεζοδρόμιο κατά μήκος της γέφυρας της Avenue Congress. Μπορείτε επίσης να φέρετε μια κουβέρτα και να χαλαρώσετε στην πλαγιά του λόφου δίπλα στη γέφυρα.

8. Βοτανικός Κήπος Zilker

Ο ειρηνικός ιαπωνικός κήπος είναι το αγαπημένο μου σημείο. Διαθέτει λίμνες γεμάτες με ψάρια koi, μικρά γέφυρα με τα πόδια και εξωτική χλωρίδα. Την άνοιξη, ο κήπος πεταλούδας είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των μικρών. Πολύχρωμα λουλούδια και πεταλούδες είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις.

9. Μπαλκόνι Canyonland Διατήρηση

Μια ομάδα ελάχιστα ανεπτυγμένων πάρκων, το Balcones Canyonland Preserve απαιτεί την εγγραφή εκ των προτέρων στον ιστότοπό του για οδηγημένες πεζοπορίες. Μία από τις πιο παρθένες εκτάσεις γης στο Ώστιν, τα πάρκα είναι το σπίτι του σπάνιου χρυσού με μάγουλα και του μαύρου σκελετού vireo.

10. Πάρκο Cedar Bark

Ένα μέρος του Πάρκου Πάρκων Βετεράνων, το πάρκο Cedar Bark Park εκτείνεται σε πέντε στρέμματα και περιλαμβάνει μια λίμνη, πηγή βρύσης και ακόμη και ντους για τους συντρόφους σκυλιών σας.

Τα σκυλιά είναι ελεύθερα να πετάξουν έξω από το λουρί σε δύο περιφραγμένες περιοχές, ένα για μεγάλα σκυλιά και το άλλο για pooches κάτω από 30 κιλά. Υπάρχουν επίσης σηματοδοτημένα μονοπάτια για περπάτημα μέσα στο πάρκο για όσους μπορεί να θέλουν να περπατήσουν με το κατοικίδιό τους μέσα στα σκυλιά που ζαλίζουν. Για τα σκυλιά που δεν είναι εξοικειωμένα με την εμπειρία εκτός λουριού, μια βόλτα γύρω από το πάρκο στο λουρί είναι ένας καλός τρόπος να τα εισαγάγεις σε όλα τα νέα ερεθίσματα. Μια μικρή προβλήτα παρέχει το ιδανικό στρώμα εκκίνησης στη λίμνη για περιπετειώδη νεογνά. Μεγάλο μέρος της επιφάνειας του πάρκου είναι βρωμιές και χαλίκια, επομένως πιθανότατα θα έχετε ένα σκύλο καλυμμένο με λάσπη πριν τελειώσει η επίσκεψη. Το μόνο μειονέκτημα σε όλο το ευρύχωρο χώρο είναι η έλλειψη σκιάς. Υπάρχουν μερικοί σκιασμένοι πάγκοι και οι εθελοντές έχουν φυτέψει πολλά δέντρα που τελικά θα παρέχουν σκιά. Προς το παρόν, φέρτε άφθονο νερό για τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε το αντηλιακό.

Το πάρκο δεν έχει συνοδό ή διαιτητή, έτσι οι επισκέπτες αναμένεται να αστυνομεύονται και να κρατούν τα σκυλιά τους καθ 'οδόν πάντα. Δεν επιτρέπεται η χρήση τροφής ή σκύλου στο πάρκο, αλλά ορισμένοι ιδιοκτήτες σκύλων παραβιάζουν κατά καιρούς αυτόν τον κανόνα, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε σκυλάκι φιλονικίες.