Μην χάσετε το κέντρο της Αλάσκας SeaLife στο Seward

Στερεωμένο στο τέλος της Highway 1 στο Seward κάθεται στο Alaska SeaLife Center . Μέρος ενυδρείο, εγκατάσταση μερικής αποκατάστασης ζώων, το κέντρο είναι μια δημοφιλής στάση για τους επισκέπτες σε αυτή την μικρή πόλη χερσονήσου Kenai. Το SeaLife Center είναι γνωστό στους κατοίκους της Αλάσκας ως χώρος σχολικών εκδρομών, ετήσιων εκδηλώσεων και ως τόπος μετακίνησης για τραυματισμένα ή άρρωστα θαλάσσια θηλαστικά. Στην πραγματικότητα, είναι η μόνη τέτοια εγκατάσταση σε ολόκληρο το κράτος και οι βιολόγοι σε όλο τον κόσμο έρχονται εδώ για να μάθουν περισσότερα για τα ενδιαιτήματα και τα θέματα που αντιμετωπίζουν αυτά τα πλάσματα.

Δεν είναι ένα ενυδρείο με την έννοια ότι τα ζώα ή τα πτηνά εκτελούν για τους επισκέπτες, κάθε πλάσμα που ζει στο κέντρο της Αλάσκας SeaLife είναι ωστόσο εκπαιδευμένο να επιτρέπει στους κατόχους και τους βιολόγους να αντιμετωπίζουν τραυματισμούς ή ασθένειες και να εκτελούν τακτικούς ελέγχους και επομένως οι επισκέπτες είναι έμπειροι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που εμπλουτίζουν τόσο τα σώματα των ζώων όσο και τα μυαλά.

Εάν η κρουαζιέρα σας στην Αλάσκα τελειώνει ή αρχίζει στο Seward, είναι πιθανό η γραμμή κρουαζιέρας να συστήσει μια επίσκεψη στο SeaLife Center. Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, ένα λεωφορείο μεταφέρει επιβάτες προς και από το κέντρο με αρκετό χρόνο για άλλες δραστηριότητες. Είναι επίσης δυνατό να περπατήσετε στο Alaska SeaLife Center από την αποβάθρα του κρουαζιερόπλοιου ή από την αποβάθρα τρένων της Αλάσκας , ακολουθώντας ένα επίπεδο πλακόστρωτο μονοπάτι για περίπου ένα μίλι σε κάθε δρόμο.

Το Alaska SeaLife Center βασίζεται σε δωρεές, επιχορηγήσεις και εισοδήματα για να διατηρηθεί η λειτουργία της μη κερδοσκοπικής εγκατάστασης, γι 'αυτό είναι μια αξιόλογη προσπάθεια να επωφεληθείτε από όλα όσα προσφέρει η ομάδα του αφοσιωμένου προσωπικού και των εθελοντών.

Ο τυπικός επισκέπτης ξοδεύει τουλάχιστον δύο ώρες περιπλανώμενοι τα ενδιαφέροντα εκθέματα, βλέποντας τα ζώα, τα shorebirds και τις θαλάσσιες "δεξαμενές αφής" που είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.

Κάτι για όλους

Τα παιδιά θα αγαπήσουν ιδιαίτερα την προσέγγιση του SeaLife Center για πρακτική μάθηση, με παιχνίδια, εύχρηστα κανάλια προβολής και ένα αλιευτικό σκάφος για να ανέβει και να "πλεύσει" σε μαγικούς προορισμούς.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τρέχοντα εκθέματα σκουπιδιών στην παραλία και ρωτήστε τα παιδιά σας για τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ποσότητας πλαστικού στα θαλάσσια ύδατά μας.

Το SeaLife Center διαθέτει ένα υπαίθριο κατάστρωμα προβολής και ευρύχωρα παράθυρα με υπέροχη θέα στον κόλπο της Ανάστασης. Όποιος και αν είναι ο καιρός, είναι ο έξυπνος επισκέπτης που βγαίνει έξω για να ακούσει τους γλάρους, τα λιοντάρια της θάλασσας και την κυκλοφορία των σκαφών πριν βγείτε κάτω στο ισόγειο και μια μοναδική εσωτερική θέα των δεξαμενών.

Εξερευνήστε την Θαλάσσια Άγρια Ζωή

Ακολουθήστε τον κύκλο ζωής του σολομού, μαντέψτε το βάρος ενός άσβεστου λιονταριού ή απλά κοιτάξτε τα ψάρια του ωκεανού που κολυμπούν λικνίζοντας γύρω από το πτερύγιο των υδρόβιων πτηνών. Το Alaska SeaLife Center προσφέρει πολλές ευκαιρίες να πάει «πίσω από τα παρασκήνια» για εκείνους τους επισκέπτες που θέλουν να συγκεντρώσουν μια ακόμη πιο προσεκτική ματιά στην άγρια ​​ζωή της ναυσιπλοΐας της Αλάσκας. Δοκιμάστε:

Το Alaska SeaLife Centre είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, με ημερήσιες ώρες από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. μεταξύ Μαρτίου και Σεπτεμβρίου. Οι επισκέπτες του χειμώνα έχουν την τύχη να έχουν λίγα πλήθη και πολύ δραστήρια ζώα και η άνοιξη φέρνει συνήθως στο μωρό κάθε είδους μωρά.