Μην ημερήσια κρουαζιέρα με τα παιδιά μέχρι να διαβάσετε αυτό

Ρωτήστε ακριβώς για οποιονδήποτε επισκέπτη της Αλάσκας τι θα ήθελε να δει περισσότερο και δύο πράγματα κορυφαία στη λίστα. παγετώνες και άγρια ​​ζώα. Οι παγετώνες, τα τεράστια ποτάμια του χιονιού που συμπαρασύρονται σε αιώνες παγωμένες στρώσεις που καταλαμβάνουν ολόκληρο το σκόπευτρο μιας κάμερας. Η άγρια ​​φύση, ειδικά οι φάλαινες, οι γίγαντες ενός βαθιού, ψυχρού ωκεανού Ωκεανού, του οποίου το καθαρό μέγεθος προκαλεί στο στόμα να πέσει με θαυμασμό, ειδικά όταν πηδούν τους 40 τόνους σωματικού βάρους από το νερό.

Είναι σύνηθες για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων της Αλάσκας να βλέπουν φάλαινες και παγετώνες από τα κορυφαία καταστρώματα, αλλά για οικεία προβολή, δεν υπάρχει τίποτα σαν μια κρουαζιέρα ημέρας για να ανάψει η ανατίναξη της Αλάσκας. Αυτό διπλασιάζεται για τα παιδιά.

Σε σχεδόν κάθε πόλη του λιμανιού της Αλάσκας , οι κρουαζιέρες ημέρας είναι δημοφιλείς τρόποι για να δείτε τη δύναμη της Μητέρας Φύσης. Διαρκούν από λίγες ώρες έως όλες τις μέρες, οι ημερήσιες κρουαζιέρες επικεντρώνονται στις λεπτομέρειες της γεωλογίας, της χλωρίδας και της πανίδας κατά μήκος των ακανόνιστων ακτών της Αλάσκας και είναι απαραίτητο για όσους αναζητούν προστιθέμενη αξία νερού.

Τούτου λεχθέντος, η ημερήσια κρουαζιέρα με τα παιδιά απαιτεί λίγο επιπλέον προγραμματισμό και συζήτηση μεταξύ των μελών της οικογένειας, ειδικά εκείνων με πολύ μικρά παιδιά. Μικρότερα σκάφη, περισσότερες ώρες καθιστή ή όρθια και λίγες επιλογές για ψυχαγωγία είναι μερικοί λόγοι για να τριπλασιάσετε τη διαδικασία της κρουαζιέρας ημέρας με τα παιδιά, για να μην αναφέρουμε τον παράγοντα κόστους. Εξετάστε αυτές τις συμβουλές προτού πραγματοποιήσετε κρατήσεις και γνωρίστε την ανοχή του παιδιού σας για περιορισμένους χώρους, τραχίες θάλασσες ή κακές καιρικές συνθήκες.

Πόσο καιρό είναι η κρουαζιέρα;

Εάν μόλις αποβιβαστήκατε το κρουαζιερόπλοιο ή το πλοίο σας μετά από μέρες στο πλοίο, τα παιδιά σας μπορεί μόνο να θέλουν να κρατήσουν τα πόδια τους στην terra firma για λίγες ώρες κατά τη διάρκεια κλήσης σε λιμάνι. Κάποιες ημερήσιες κρουαζιέρες διαρκούν τρεις ώρες, μερικές εντείνονται σε εννέα. ζητήστε από την εταιρεία κρουαζιέρας ή από το προσωπικό της εκδρομής στην ξηρά σας πριν από τη δέσμευση.

Πώς η οικογένειά μου χειρίζεται κίνηση με βάση το νερό;

Ζητάτε από χαλαρά μέρη του κόσμου; Η επιβίβαση σε ένα σκάφος ημερήσιας κρουαζιέρας 70 ποδιών δεν είναι το ίδιο με ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο, απλά ρωτήστε το στομάχι σας. Ο σημερινός στόλος κρουαζιερόπλοιων είναι γενικά καλύτερα εξοπλισμένος για να χειριστεί τα ωκεάνια πρήματα ή να ξυπνήσει από τα μεγαλύτερα σκάφη, χάρη στην κατασκευή διπλού κύτους, καταμαράν, αλλά όχι όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν αυτά τα σκάφη. Επανεξετάστε προσεκτικά την πολιτική της εταιρίας για την προστασία της θάλασσας και την ανοχή της οικογένειάς σας πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Ειδικότερα, τα παιδιά μπορεί να απαιτούν λίγο πιο ήρεμη για την ημερήσια κρουαζιέρα τους, καθώς οι ευαίσθητοι κοιλιακοί τους δεν είναι ακόμη εξοικειωμένοι με την κίνηση ενός κουνιστή και κυλιόμενου σκάφους.

Πόσο ενδιαφέρονται τα παιδιά μου;

Οι ημερήσιες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων προσπαθούν να προσελκύσουν νέους επιβάτες κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων υψηλών εποχών. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν σελίδες χρωματισμού, βιβλία Junior Ranger και την παρουσία δασικής υπηρεσίας ή κυβερνητικής υπηρεσίας πάρκων για να κρατήσουν τα πράγματα να κινούνται κατά μήκος κατά τη διάρκεια των περιόδων μη άγριας ζωής ή να διέρχονται από τους παγετώνες. Τα περισσότερα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω μπορούν να εκτιμήσουν την ομορφιά της φύσης, τον άνεμο στα πρόσωπά τους και την εκτόξευση μιας φάλαινας, της βίδρας ή να σφραγίσουν το τόξο του λιμανιού. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα "κυνήγι σαρωτών" για να βρουν αετούς, βίδρες, ερυθρελάτες ή άλλες πτυχές της περιοχής.

Ορισμένα παιδιά προτιμούν να τραβήξουν βίντεο από την εμπειρία ή να κοιτάξουν μέσα από κιάλια σε αναζήτηση γήρανσης πάγου ή παραβίασης φαλαινών. Χρησιμοποιήστε τους οδηγούς πόρων των σκαφών για να βοηθήσετε στη δημιουργία της δικής σας έκδοσης του "Eye Spy".

Τα νεώτερα παιδιά μπορούν να προκληθούν σε πλοία ημερησίως κρουαζιερόπλοιων, κυρίως λόγω έλλειψης χώρου για να ανιχνεύσουν ή να κάμπουν. Λαμβάνοντας υπόψη την τάση των σκαφών να κουνήσουν και να υφαίνουν μέσα στο νερό, η ασφάλεια γίνεται επίσης ανησυχητική. Εάν επιλέγετε να κάνετε κρουαζιέρα με μωρά ή νήπια, ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες: Μεταφέρετε τα μωρά σε μπροστινό μέρος ή σακίδιο για να τα κρατήσετε κοντά σας. Ποτέ μην τοποθετείτε παιδιά στους ώμους σας. Ποτέ μην τους επιτρέπετε να σέρνουν ή να περπατούν μόνα τους οπουδήποτε στο σκάφος. Φέρτε απαλά (και πιο αθόρυβα) παιχνίδια για μικρά παιδιά με τα οποία μπορείτε να παίξετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και να έχετε αρκετά σνακ και ποτά για να κρατήσετε τα μικρά τους ικανοποιημένα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Έχουμε κατάλληλα ρούχα;

Τίποτα δεν καταστρέφει την ημέρα της εξερεύνησης της Αλάσκας περισσότερο από το να φοράει λάθος ταχύτητα. Οι κρουαζιέρες της Αλάσκας εμφανίζονται βροχή ή λάμψη, και συχνά υπάρχει περισσότερη "βροχή" από "λάμψη". Πάντα πακετάρετε τα παρακάτω αντικείμενα για μια ημερήσια κρουαζιέρα οπουδήποτε στην Αλάσκα: