Τι αεροδρόμιο της Μυανμάρ: Γιανγκόν ή Μανταλάι;

Εξερεύνηση των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των δύο κορυφαίων διεθνών αεροδρομίων του Μυανμάρ

Στην πραγματικότητα, η χώρα του Μυανμάρ έχει τρεις διεθνείς πύλες, όχι δύο. Το νεότερο αεροδρόμιο της χώρας βρίσκεται στην ολοκαίνουργια πρωτεύουσα Naypyidaw , ακριβώς στη μέση του πουθενά όσον αφορά τους τουρίστες. Έτσι για τους σκοπούς αυτού του κομμάτι, ας υποθέσουμε μόνο δύο επιλογές.

Ακόμη και για μια χώρα τόσο μεγάλη όσο η Μυανμάρ, δύο είναι άφθονα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Mandalay είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μυανμάρ, τοποθετώντας τους ταξιδιώτες πιο κοντά στις πιο αγαπημένες τουριστικές στάσεις της χώρας. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Yangon , που βρίσκεται πολύ πιο νότια, είναι παλαιότερο αλλά έχει καλύτερες διεθνείς συνδέσεις από το βόρειο αντίπαλο του.

Από την ώρα γραφής, καμία από τις διαδρομές αυτών των αεροδρομίων δεν συνδέεται με προορισμούς πέραν της Ινδίας ή του Κατάρ. Από τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη, οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για πρώτη φορά στη Μιανμάρ θα πρέπει να προγραμματίσουν μια μετακίνηση σε έναν από τους διεθνείς κόμβους της Νοτιοανατολικής Ασίας - π. Χ. Το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης -

Με αυτό το εκτός δρόμου, ποιο αεροδρόμιο στη Μιανμάρ πρέπει να πετάξετε;