Ιρλανδική παρέλαση - Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Οι παραστάσεις του Αγίου Πατρικίου ξεκίνησαν το 1763 στη Νέα Υόρκη και όχι στην Ιρλανδία. Αυτό ήταν δεκατέσσερα χρόνια πριν από την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, έτσι βρισκόμασταν ακόμη μια βρετανική αποικία. Η πρώτη παρέλαση πραγματοποιήθηκε από ιρλανδούς στρατιώτες που υπηρετούσαν στον βρετανικό στρατό στις αποικίες. Η πρώτη παρέλαση δεν αφορούσε την πράσινη μπύρα ή τις λερέδες. Η παρέλαση δημιουργήθηκε αρχικά για να γιορτάσουν ιρλανδούς μετανάστες.

Δεν ήταν μέχρι το 19ο αιώνα που η γιορτή των 17 Μαρτίου έγινε διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμη και τώρα, η ημέρα του Αγίου Πατρικίου γιορτάζει την πολιτιστική πολυμορφία.

Φυσικά, ο Αρκάνσας έχει πάρει για τον εορτασμό. Έχουμε μια διασκέδαση παρέλαση στο Little Rock και μία από τις πιο διάσημες παρελάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες στα Hot Springs.

Little Rock στο North Rock Parade:

Η ετήσια παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Little Rock παρουσιάζεται από την Ιρλανδική Πολιτιστική Εταιρεία του Αρκάνσας. Η παρέλαση περιλαμβάνει παραδοσιακό ιρλανδικό φόρεμα, τσάντες, κελτική μουσική και διάφορα διασκεδαστικά επιπλέουν. Η παρέλαση περιλαμβάνει κλόουν, Ιρλανδούς Wolfhounds, αυτοκίνητα αντίκες, διακοσμητικά πλωτά και άλλα. Συνήθως συμβαίνει το Σάββατο πιο κοντά στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Η παρέλαση και οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι δωρεάν και φιλικές προς την οικογένεια.

Που:

Η παρέλαση αρχίζει στο Little Rock και τελειώνει στο North Little Rock. Το Parade ξεκινά από το Irish Pub του Dugan στην (401 East 3rd Street, Little Rock, AR 72201) και η σειρά των παρατάξεων θα βρίσκεται στην 4η οδό.

Η παρέλαση στρίβει δεξιά στην Rock Street, στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στο 3ο, αριστερά στο Sherman, αριστερά στη λεωφόρο Clinton και περνάει από την αγορά του ποταμού. Η παρέλαση στρίβει δεξιά στη γέφυρα του Main Street και ταξιδεύει στην ιστορική περιοχή των τεχνών Argenta . Οι τρεις καλύτεροι χώροι προβολής και επιδόσεων για την παρέλαση είναι η τρίτη οδός, η περιοχή River River και η περιοχή της Argenta Arts.

Μετά την παρέλαση:

Το 2016, το πρώτο ετήσιο Φεστιβάλ Αργεντινής της Ιρλανδίας θα πραγματοποιηθεί μετά την παρέλαση. Θα υπάρξουν μουσικές παραστάσεις και παραδοσιακές ιρλανδικές χορευτικές παραστάσεις στο τρίγωνο. Ανάμεσα στην ψυχαγωγία θα είναι οι παραδοσιακές χορευτικές παραστάσεις της Ιρλανδίας από τη Σχολή Ιρλανδικού Χορού McCafferty και την Σχολή Ιρλανδικού Χορού O'Donovan. Θα υπάρχουν επίσης έξι ζυθοποιίες και τρία τρόφιμα τροφής. Θα έχουν επίσης δραστηριότητες για παιδιά. Το φεστιβάλ υποστηρίζεται από την εταιρία Diamond Bear Brewing Company.

Το φεστιβάλ είναι επίσης δωρεάν, αλλά τα ψώνια και τα ποτά δεν είναι.

Ιρλανδική Pub & Γιορτές στο Cregeen's:

Αν θέλετε απλά να απολαύσετε εορταστικές εκδηλώσεις, πηγαίνετε στο Irish Pub του Cregeen, που βρίσκεται στην Argenta. Έχουν πολλές καλές ιρλανδικές grub και ποτά. Έχουν ζωντανή μουσική την ημέρα του Αγίου Πατρικίου από τον Jeff Coleman και τους Τροφοδότες. Η χρέωση κάλυψης είναι $ 5.

Πότε:

Η παρέλαση αρχίζει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2016 στις 1 μ.μ. Το ιρλανδικό φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 μ.μ. στο 6ο και Main στο North Little Rock.

Παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στον κόσμο - Hot Springs:

Η Παρέλαση Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του κόσμου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου στο Hot Springs. Βρίσκεται στην ιστορική οδό Bridge (χάρτης) στο κέντρο της Hot Springs.

Η οδός Bridge έγινε διάσημη στη δεκαετία του 1940, όταν το πιστεύουν ή όχι από το Ripley's "The Shortest Street in the World". Είναι πολύ διασκεδαστικό.

Άνθρωποι από όλη τη χώρα έρχονται να δουν αυτή την παρέλαση, οπότε γίνεται λίγο γεμάτος.

Το 2016, ο Κέβιν Μπέικον είναι ο μεγάλος κριτής με τον αδελφό του Μιχαήλ. Ο Gary Busey είναι επίσης ένας ειδικός προσκεκλημένος.

Περισσότερες πληροφορίες .

Άλλες ιδέες διασκέδασης του Αγίου Πατρικίου:

Αν θέλετε να μείνετε στο Little Rock Side του ποταμού, όλα τα μπαρ θα είναι ανοιχτά. Πολλοί σερβίρουν πράσινη μπύρα για την περίσταση. Αν με ρωτάς, καλύτερα να πηγαίνεις σε μια από τις υπέροχες μικροσκοπικές μας μπύρες και να παίρνεις μια κανονική μπύρα.

Δείτε αυτό τον κατάλογο ιρλανδικών παμπ και μπαρ για ειδικές εκδηλώσεις.