Ανασκόπηση εργαλείων: Γρανίτης Gear Cross-Trek 26 "τροχός Duffel

Το σακίδιο έχει αποτελέσει τη βάση της περιπέτειας για δεκαετίες και για καλό λόγο. Ένα καλό πακέτο όχι μόνο σας επιτρέπει να μεταφέρετε όλα τα εργαλεία σας με ασφάλεια και ασφάλεια, είναι επίσης εξίσου βολικό για την πλοήγηση σε ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο, όπως είναι για χρήση σε ένα μονοπάτι. Αλλά μερικές φορές ένα σακίδιο απλά δεν παρέχει το επίπεδο της ευελιξίας, ή της χωρητικότητας αποθήκευσης, που χρειάζεστε για ένα μεγαλύτερο ταξίδι. Δεν είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για τη μεταφορά κάτι σαν φόρεμα ή άλλα αντικείμενα που δεν μπορούν απλώς να γεμιστούν σε μια τσάντα.

Για εκείνες τις περιπτώσεις, χρειάζεστε κάτι πιο εκλεπτυσμένο.

Εισαγάγετε το Cross-Trek Wheeled Duffel από το Granite Gear, ένα κομμάτι αποσκευών που μοιάζει με μια τυποποιημένη βαλίτσα που προσφέρει τη δύναμη μιας τσάντας duffel και μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε σακίδιο σε περιόδους ανάγκης. Αυτή είναι μια τσάντα που χτίστηκε με τον ταξιδιώτη περιπέτειας, αν και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων.

Κατασκευασμένο από απίστευτα ανθεκτικά υλικά, το Cross-Trek Duffel έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται όχι μόνο στη φθορά που έρχεται μαζί με το (κακό) χειρισμό στο αεροδρόμιο, αλλά και στην έκθεση στα στοιχεία. Τα ιδιόκτητα υφάσματα Repelaweave και Repelagrid της Γρανίτης Gear βοηθούν στο να στεγνώνουν εντελώς το εσωτερικό της τσάντας, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιεχόμενο από την υγρασία. Δύο μεγάλοι ιμάντες συμπίεσης - γεμάτοι με πόρπες υψηλής ποιότητας - βοηθούν στην ασφαλέστερη προστασία των εσωτερικών αντικειμένων, αποτρέποντάς τους από τυχαία σκασίματα κατά τη μεταφορά τους.

Αυτό παρέχει μια ωραία αίσθηση ασφάλειας και η συνειδητοποίηση ότι τα εργαλεία σας θα φτάσουν στον προορισμό σας σε ένα κομμάτι και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

Το Cross-Trek έρχεται επίσης εξοπλισμένο με ένα σύνολο πολύ τραχιών τροχών που είναι τόσο καλό όσο οτιδήποτε που βρήκα σε ένα κομμάτι αποσκευών. Είτε τυλίγετε την τσάντα πάνω από μια εντελώς επίπεδη και λεία επιφάνεια είτε το τράβηγμα σε έναν πλακόστρωτο δρόμο, αυτοί οι τροχοί είναι μέχρι την πρόκληση.

Μια υψηλής ποιότητας, τηλεσκοπική χειρολαβή, κατασκευασμένη από αεροσκάφος αλουμινίου, βοηθά στη διαδικασία αυτή. Όταν δεν χρησιμοποιείται, η χειρολαβή εξαφανίζεται επίσης μέσα σε ένα περίβλημα με φερμουάρ.

Αν προτιμάτε να μην στρέψετε τις αποσκευές σας, το Cross-Trek σας έχει καλύψει με μερικές άλλες επιλογές επίσης. Παραδείγματος χάριν, έχει αρκετές λαβές στην κορυφή του ποδιού που βοηθούν όταν το σπρώχνει από το ένα σημείο στο άλλο και υπάρχουν κρυμμένοι ιμάντες ώμου και ζώνη ισχίου που γρήγορα μετατρέπουν την τσάντα σε σακίδιο όταν χρειάζεται. Και οι δύο επιλογές γίνονται πολύ χρήσιμες, αλλά όπως κάποιος που ταξιδεύει με ένα τυπικό duffel το Σαββατοκύριακο, η έλλειψη ενός σφιγκτήρα ώμου φαινόταν σαν μια εποπτεία κατά περιόδους. Ακόμα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις άλλες διαθέσιμες επιλογές για τη μεταφορά της τσάντας γύρω, δεν ήταν κάτι που μου έλειπε για πολύ.

Μέσα, η τσάντα είναι αρκετά ευρύχωρη, παρέχοντας άφθονο χώρο για να φέρετε ό, τι χρειάζεστε σε ένα παρατεταμένο ταξίδι. Περιλαμβάνει επιπλέον διαμερίσματα που είναι χρήσιμα για τη διατήρηση της οργάνωσης και εκτιμώ ιδιαίτερα την εσωτερική τσέπη που δημιουργήθηκε για την αποθήκευση βρώμικων πλυντηρίων ρούχων. Αυτό βοηθά πραγματικά να διαχωριστούν τα καθαρά ρούχα σας, διευκολύνοντας τον εντοπισμό των αντικειμένων που θέλετε ή χρειάζεστε.

Μια κουρτίνα διαχωρισμού με φερμουάρ προσθέτει επιπλέον ευελιξία συσκευασίας από την άποψη της οργάνωσης, αν χρειαστεί, αλλά βολικά απομακρύνεται όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το Cross-Trek Duffel που δοκιμάσαμε ήταν το μοντέλο των 26 ιντσών, το οποίο παρέχει περίπου 4800 κυβικά εκατοστά χώρου. Σε σύγκριση με ένα σακίδιο, το αποτέλεσμα είναι περίπου 78,5 λίτρα χωρητικότητας - πολύ μεγαλύτερο από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς έχουν ένα τυπικό αλλά θα πρέπει να διαπιστώσετε ότι ακόμα δεν υπάρχει αρκετός χώρος για ό, τι θέλετε να φέρετε μαζί σας, υπάρχει ένα επεκτάσιμο διαμέρισμα με κατώτατη πτώση, το οποίο μπορεί να προσθέσει επιπλέον 18% στην χωρητικότητα.

Στο τελευταίο μου ταξίδι δύο εβδομάδων μέσω της Αιγύπτου , πήρα την ευκαιρία να βάλω το Cross-Trek μέσα από τους ρυθμούς του. Όχι μόνο είχε καλή εμφάνιση στο αεροδρόμιο, αλλά έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε λεωφορεία, να φωνάξει μέσα από την έρημο στην κορυφή ενός τετραπλού 4x4 και ένα βράδυ κάμπινγκ στη Σαχάρα.

Μέσα από όλα αυτά, η τσάντα εμφανίστηκε θαυμάσια και ήρθε στο σπίτι αναζητώντας σχεδόν ολοκαίνουργια. Εκτός από λίγο άμμο και βρωμιά στο εξωτερικό, η τσάντα μοιάζει με ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου, και παραμένει εντελώς απαλλαγμένη από κόγχες, scuffs, και δάκρυα που συμβαίνουν συχνά σε ένα παρατεταμένο ταξίδι.

Ήμουν εντυπωσιασμένος εξίσου με την ικανότητα του duffel να καταπιεί όλα τα εργαλεία που έφερα μαζί στο ταξίδι. Είμαι ένας πασίγνωστος ελαφρύς συσκευαστής τις περισσότερες φορές, αλλά η αυξημένη χωρητικότητα και το υψηλότερο επίπεδο ευελιξίας που μου δίνει το Cross-Trek μου επιτρέπουν να απολαύσω μερικά επιπλέον στοιχεία που κανονικά δεν θα έκαναν το κόψιμο. Το μοντέλο των 26 "δεν είχε κανένα πρόβλημα να μεταφέρει όλα όσα χρειάζονταν και μου έδωσε αρκετό χώρο για να φέρω μερικά πράγματα και με μένα.

Η συλλογή Cross-Trek περιλαμβάνει μια ποικιλία τσαντών σε διάφορα μεγέθη. Το γρανίτη Gear ξεκινά τη γραμμή με σακίδιο 36 λίτρων υψηλής ποιότητας, αλλά δεν περιλαμβάνει τη λαβή και τους τροχούς που υπάρχουν στα άλλα μοντέλα. Από εκεί, η εταιρεία προσφέρει δύο τσάντες με τη μορφή του 22 "Wheeled Carry-On και ένα παρόμοιο μοντέλο που περιλαμβάνει ένα αφαιρούμενο πακέτο των 28 λίτρων. δοκιμάζονται και το μοντέλο 32 "είναι σχεδόν πανομοιότυπο, εκτός από τις αλλαγές στο μέγεθος.Κόσου 189 δολάρια και 209 δολάρια το καθένα, το οποίο τους κάνει μια σχετική συμφωνία, όλα τα πράγματα που εξετάζονται.

Αν βρίσκεστε στην αγορά για ένα νέο κομμάτι αποσκευών και θέλετε κάτι που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας σε οποιαδήποτε περιπέτεια, είναι δύσκολο να νικήσετε τις τσάντες Cross-Trek duffel. Είναι ανθεκτικά, ευπροσάρμοστα και ευρύχωρα, που είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όταν χτυπάτε το δρόμο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι μια τσάντα που μπορεί να επιβιώσει σχεδόν οτιδήποτε και θα παραδώσει τα εργαλεία σας στον προορισμό σε ένα κομμάτι. Το Granite Gear έχει έναν πραγματικό νικητή στα χέρια του εδώ, και περιμένω ότι αυτό είναι ένα προϊόν που θα είναι πολύ δημοφιλές στους περιπλανώμενους ταξιδιώτες.