Καλύτερα γεγονότα αποκριών στο SF

Ξεχάστε το πάρτι αποκριών σε μια βάρκα, όπου πρέπει να πληρώσετε μια κάλυψη $ 50 πριν το κόμμα αρχίσει ακόμα. Αν ψάχνετε για κάτι εξελιγμένο ή τρομακτικό ή απλώς θέλετε να boogie σας έχουμε καλύψει.

Κάτι εξελιγμένο

Ο Bruce Conner εμφανίζεται στο SFMOMA
Τίποτα δεν στοιχειοθετείται για τη νέα έκθεση, λένε, αλλά τα έργα του Conner θα προκαλέσουν φόβους τόσο πραγματικούς όσο και φανταστικούς. Θα είστε στο φόβο και το δέος της δύναμης των πυρηνικών βόμβων παρακολουθώντας την 37χρονη ταινία "Crossroads" του Conner. Το δωμάτιο γεμάτο "Angels" έχει μια φανταστική αίσθηση και οι πολλές φωτογραφίες του punk rocker της Conner μοιάζουν με κάποιο είδος τεκμηρίωσης ένα στοιχειωμένο σπίτι (κάτω από το κολάζ του "Frankie Fix").

Είναι αυξημένη spookiness.

Τα πλάσματα της νυχτερινής ζωής
Ανακαλύψτε την επιστήμη πίσω από τους λυκάνθρωπους, τους βρικόλακες και τα ζόμπι, συμπεριλαμβανομένων όσων έφεραν τον Frankenstein στη ζωή και πώς να επιβιώσουν μια επίθεση ζόμπι. Αγγίξτε τον ανθρώπινο εγκέφαλο και πάρτε ένα ζόμπι μακιγιάζ. Και έπειτα υπάρχει και ο διαγωνισμός drag show και κοστουμιών που φιλοξενούνται από το Peaches Christ - είναι όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από τον εορτασμό σας αποκριών.

Κούκλα κολοκύθας της Clancy
Ξεκινώντας για πρώτη φορά το 1979, αυτό το οικογενειακό έμπλαστρο είναι ένα από τα μοναδικά μπαλώματα που απομένουν στα όρια της πόλης. Τοποθετημένο στην άκρη του λόφου Twin Peaks, υπάρχει ένας λαβύρινθος σανό και αρκετές ποικιλίες κολοκύθας για να διαλέξετε.

Shocktoberfest: Τζάκ ο αναδιάταξη
Οι Thrillpeddlers παρουσιάζουν "φρίκη, τρέλα, εκβιασμούς και τραγούδια" για να σηματοδοτήσουν την 125η επέτειο από τις δολοφονίες του Jack The Ripper στο Λονδίνο. Το βράδυ περιλαμβάνει επίσης τρεις σύντομες ενέργειες και ένα φαντασμαγορικό φινάλε.
Στο θέατρο Hypnodrome, 575 10th St., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 30, 35. Για "ώριμα ακροατήρια".

Κάτι τρομακτικό

Presidio Pet Νεκροταφείο
Κάτω από το οδογέφυρο Doyle Drive, θα βρείτε ένα μικρό νεκροταφείο που περιβάλλεται από λευκό φράχτη. Πρόκειται για το νεκροταφείο Presidio Pet, το χώρο ανάπαυσης των κατοικιδίων στρατιωτικών αξιωματικών που ήταν τοποθετημένα στο Presidio. Ορισμένοι έχουν ονόματα, άλλοι είναι μόνο κατοικίδια ζώα. Είναι κάτι ανατριχιαστικό, ειδικά κάτω από τη βιασύνη του αυτοκινητόδρομου παραπάνω.

Το φάντασμα της λίμνης Stow
Υπάρχουν πολλές στοιχειωμένες γωνιές στην πόλη, αλλά η λευκή κυρία της Stow Lake παίρνει το κέικ. Η ιστορία πηγαίνει ότι μια γυναίκα είχε πάρει το μωρό της για μια βόλτα στο καροτσάκι. Ενώ καθόταν σε πάγκο κοντά στο νερό, ήρθε μια άλλη γυναίκα και οι δύο έπεσαν βαθιά στη συζήτηση. Όταν η γυναίκα γύρισε για να φύγει, το μωρό και το καροτσάκι που έφυγε. Σε πανικό, ρώτησε όλους γύρω από τη λίμνη εάν είχαν δει το μωρό της μέχρι που ο ήλιος άρχισε να θέτει. Τελευταία είδε το περπάτημα στο νερό. Τώρα, η λίμνη Stow είναι αρκετά ρηχή, αλλά υπάρχουν αναφορές από τότε που βλέπουμε μια γυναίκα σε άσπρη περιπλάνηση στη λίμνη τη νύχτα. Και αν λέτε "Λευκή Κυρία, Λευκή Κυρία, έχω το μωρό σας" θα εμφανιστεί. Να είστε προσεκτικοί όμως - μπορεί να σας στοιχειοθετηθεί για πάντα μετά από αυτή τη συνάντηση.

Αποδράστε στην κόλαση
Συνδυάστε ένα στοιχειωμένο σπίτι με ένα παιχνίδι διαφυγής δωμάτιο και έχετε την κόλαση στο οπλοστάσιο. Κάτω από το υπόγειο της έδρας του Kink.com, θα βρείτε κάποιες ταλαιπωρημένες, τρομερές και εντελώς τρομακτικές τακτικές που χρησιμοποιούνται σε αυτό το παιχνίδι διαφυγής. Δεν επιτρέπονται τηλέφωνα και σιγουρευτείτε πού τα ρούχα δεν σας πειράζει να έρχονται μακριά με λίγο ψεύτικο αίμα. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι αυτή η εμπειρία δεν είναι ασφαλής για τα παιδιά - ή για όποιον είναι ακόμη λίγο άβολα με γυμνό ή πικρό πράγματα στην κρεβατοκάμαρα.

Έχετε προειδοποιήσει.

Απόκριες Διεθνή μπάλα
Αυτή η σφαίρα με σάλσα περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα στις 9 μ.μ. και ζωντανή ζώνη salsa. Samba χορευτές, drummers, DJs και διαγωνισμό κοστουμιών.
Στο Fairmont Hotel, 950 Mason St., Σαν Φρανσίσκο 94110. Εισιτήρια $ 25 και άνω.

Απλά θέλετε να Boogie

Απόκριες Booootie
Το συγκρότημα House Smash-up Derby και ένας πλήθος από DJs εκτελούν, και ένα διαγωνισμό κοστουμιών μεσάνυχτα κρέμονται βραβεία μετρητών. Οι πρώτοι 300 κορίτσια που παρευρίσκονται στο κοστούμι παίρνουν ένα δωρεάν CD αποκριών Booootie.
Στο DNA Lounge, 375 11η Στ., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 15-30.

Badlands
Θέλετε να πάρετε κούκλα σε μια φορεσιά και να χορέψετε το άκρο σας; Βγείτε στη γραμμή Badlands στο Κάστρο. Ενώ υπάρχει συνήθως μια αναμονή για να μπει μέσα, το μπαρ φορτώνεται με κοστούμια party goers (ως επί το πλείστον gay άντρες-hey, είναι ένα γκέι μπαρ) και μουσική 90s μουσική με μουσικά βίντεο που ταιριάζουν.

Τα ποτά είναι φτηνά, κάτι που είναι καλό, επειδή τα μισά από αυτά μπορεί να καταλήξουν στο πάτωμα.