Το Sonesta Beach Resort Bermuda ήταν ένα Honeymoon Haven την Ημέρα

Ένας παράδεισος για λάτρεις του νερού

Μια φορά κι έναν καιρό, το νεωτεριστικό Sonesta Bermuda Beach Resort ήταν ζωντανό με το γέλιο και τη δραστηριότητα. Χτισμένο σε μια παραθαλάσσια χερσόνησο, κατάφερε να φέρει τους επισκέπτες όσο το δυνατόν πιο κοντά στα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού.

Κατά την επίσκεψή μας στις Βερμούδες, πραγματοποιήσαμε μια περιπετειώδη περιήγηση, η οποία περιελάμβανε την απομάκρυνση πολλών από τα καλύτερα τουριστικά αποικιακά αποικιακά κέντρα του νησιού. Από όλα τα ακίνητα της Βερμούδας που είδαμε, το ένα ήταν πάνω από όλα τα άλλα για την τοποθεσία του: Sonesta Beach Resort Bermuda.

Το Condé Nast Traveller αξιολόγησε το Sonesta Beach Resort Bermuda ένα από τα κορυφαία 50 τροπικά θέρετρα του κόσμου.

Το Sonesta Beach Resort Bermuda, που έχει έκταση 25 στρεμμάτων, περιλάμβανε 400 δωμάτια και σουίτες που φαινόταν να ζητούν τη δική τους παραλία με ροζ χρώμα.

Διακοσμημένο σε μια παλέτα τροπικών παστέλ, κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτική βεράντα με θέα στο νερό ή σε τροπικό κήπο. Τα δωμάτια με θέα στον ωκεανό με κρεβάτι king-size ήταν τα πιο απαιτητικά μεταξύ των ζευγαριών διακρίσεων.

Κυριαρχώντας την άποψη, το θέρετρο αγκάλιασε τρεις φυσικούς κόλπους - το Boat Bay, τον Sinky Bay και τον Cross Bay και δημιούργησε μια σειρά κολπίσκων δίπλα στην άκρη του ωκεανού που αγάπησαν τα ζευγάρια. Ήταν ένα φυσικό γαμήλιο καταφύγιο .

Το Sonesta Beach Resort Bermuda είναι το No More

Αυτό το ξενοδοχείο έκλεισε μετά από έναν καταστρεπτικό τυφώνα και δεν ανακαινίστηκε ούτε ξαναχτίστηκε. Εάν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στην μηχανή του δρόμου - ίσως κάνατε μιά φορά ή γνωρίζοντάς το με φήμη - τα παρακάτω περιγράφουν τι έκαναν οι επισκέπτες στο Sonesta Beach Resort Bermuda κατά τη διάρκεια των ημερών του.

Λάβετε υπόψη ότι το θέρετρο δεν υπάρχει πλέον.

Επιστροφή στην Ημέρα: Διασκεδάστε στο χώρο

Το ευρωπαϊκό στυλ Spa στο Sonesta Beach Resort Bermuda ονομάστηκε ένα από τα κορυφαία 10 του κόσμου από τους αναγνώστες του Travel & Leisure.

Μια τελετή για να θυμάστε

Λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος των γραφικών θέσεων μέσα στην ιδιοκτησία, δεν είναι περίεργο πολλά ζευγάρια επέλεξαν να παντρευτούν στο Sonesta Beach Resort Bermuda. Τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος), τα ζευγάρια έπρεπε να εγγυηθούν ότι θα πληρώσουν για πλήρη υπηρεσία δείπνου για τουλάχιστον 30 άτομα.

Παιδιά και Συνέταιροι ήταν ευπρόσδεκτοι

Όπως και πολλά μεγάλα ξενοδοχεία, το Sonesta Beach Resort Bermuda δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να φροντίσει μόνο για γαμήλια πάρτυ, νεόνυμφους και ζευγάρια διακοπών. Έτσι, καλωσόρισε επίσης οικογένειες με παιδιά. Οι νέοι είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών τους, να γευματίσουν από ειδικό παιδικό μενού και να συμμετάσχουν σε συμβουλευτικά προγράμματα από τις 15 Ιουνίου έως την Ημέρα Εργασίας.

Το θέρετρο έκανε επίσης μια μεγάλη επιχειρηματική σύμβαση.

Πάει πάει πάει

Δυστυχώς, τα μόνα που έχουν απομείνει από το Sonesta Beach Resort Bermuda είναι τώρα οι αναμνήσεις των επισκεπτών και του προσωπικού που κάποτε είχαν το προνόμιο να περνούν το χρόνο τους σε αυτό το αγαπημένο θέρετρο σε ένα μαγικό περιβάλλον.

Ωστόσο, η μάρκα Sonesta ζει

Η Sonesta επεκτείνει το αποτύπωμα της στις Ηνωμένες Πολιτείες, προωθώντας τα ακίνητα ES Suites σε δευτεροβάθμια και τριτογενή αγορά. Στην Καραϊβική, οι μοναδικές επώνυμες ιδιοκτησίες της είναι το Sonesta Great Bay Beach Resort. Sonesta Maho Beach Resort, Καζίνο και Spa. και το Sonesta Ocean Point Resort, όλα βρίσκονται στο νησί St. Maarten.