Το Ariel Sands Cottage Colony Hotel θα ανοίξει ξανά στις Βερμούδες

Μια απολαυστική αποικία εξοχικών κατοικιών που είναι και πάλι νέα.

Όταν ο Ariel Sands ξανανοίγει μετά την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου ανασυγκρότησης το 2017, οι φιλοξενούμενοι δεν θα βρουν απαραιτήτως τον Michael Douglas και την Catherine Zeta-Jones να κάνουν ηλιοθεραπεία δίπλα τους στην παραλία, στη λαμπερή αποικία εξοχικών κατοικιών της Βερμούδας. Ωστόσο, η γεύση και η επιρροή τους θα είναι πανταχού παρούσα.

Ενημέρωση σχετικά με τον Ariel Sands

Οι Βερμούδες είναι όλοι στην οικογένεια του Ariel Sands

Οι ρίζες του Michael Douglas είναι βαθιά εδώ: Η μητέρα του Diana Dill γεννήθηκε στις Βερμούδες, όπου η οικογένειά της έχει ζήσει για περισσότερα από 400 χρόνια.

Το ακίνητο κρατήθηκε στην οικογένεια της μητέρας του Ντάγκλας από τη δεκαετία του 1840 και ως παιδί πέρασε καλοκαίρια στο βάλτο νησί.

Στη δεκαετία του 1990, ο Μάικλ Ντάγκλας εντάχθηκε με αρκετούς συνεργάτες της οικογένειας Dill για να το αγοράσει και έριξε 5 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνιση του Ariel Sands. Το ξενοδοχείο παρέμεινε σε λειτουργία μέχρι το 2007.

Ariel Sands: Ο τρόπος που ήταν

Εκτός από το βραβείο Όσκαρ, ο Ντάγκλας συγκέντρωσε εντυπωσιακά βραβεία για τον Ariel Sands τότε. Το θέρετρο έκανε το περιοδικό Travel & Leisure το κορυφαίο δέκα κατάλογο θέρετρων που παρείχαν τις καλύτερες υπηρεσίες στην Καραϊβική και τις Βερμούδες.

Και μόνο για να υπενθυμίσει στους επισκέπτες που ήταν αφεντικό, το σαλόνι λόμπι της μοντέρνας και λαμπερής απόδραση της Βερμούδας ήταν διακοσμημένο με προσωπικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Douglas και φίλων (Jack Nicholson, Glenn Close, Jane Fonda, Kathleen Turner και Oliver Stone μεταξύ τους ).

Τα 47 σπίτια με πανοραμική σόμπα που καλύπτονται από το θέρετρο κάλυψαν τα 15 στρέμματα των λόφων με τα λουλούδια και την ώριμη εξωραϊσμό.

Οι εσωτερικοί χώροι συνδυάζουν αρμονικά το παραδοσιακό αποικιακό στυλ της Βερμούδας με τη διακόσμηση του country-club του Κοννέκτικατ.

Οι κολυμβητές χαίρονται στην θερμαινόμενη πισίνα γλυκού νερού του παλιού θέρετρου και σε δύο φυσικές ορνιθοπανίδες (με ψάρι για να ευχαριστήσουν τους αρχάριους snorkelers). Ένα άλλο perk: Ariel Sands παρείχε δωρεάν εξοπλισμό για αναπνευστήρα.

Οι παίκτες του τένις είχαν δύο γήπεδα, αμφότερα περιτριγυρισμένα από αυτόχθονες φύλλωμα και άναψε για παιχνίδι το βράδυ. Υπήρχαν επίσης δικαστήρια βόλεϊ και μπάντμιντον. Και sybarites θα μπορούσε να χαϊδεμένος με οποιουσδήποτε αριθμό επεξεργασιών δέρματος και σώματος στο The Spa στο Ariel Sands.

Οι ρομαντικοί οδηγήθηκαν στο υπαίθριο τζακούζι, στρατηγικά τοποθετημένο για ευχάριστη θέα στον ωκεανό.

Η ανακατασκευή του Ariel Sands

Το ξαναγεννημένο θέρετρο θα προσφέρει 28 πολυτελείς σουίτες και 26 εξοχικές κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων με θέα στον ωκεανό και εύκολη πρόσβαση στην παραλία. Σύμφωνα με τον ιστοχώρο της (ανασταλεί σήμερα), "Το νέο θέρετρο θα τιμήσει το πνεύμα του αρχικού Ariel Sands Hotel στην περιοχή δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ιδιωτικό μαγικό καταφύγιο σε ένα από τα πιο όμορφα και χαλαρωτικά μέρη της γης".

Τι νέο υπάρχει στο Ariel Sands

Οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές κατηγορήθηκαν για τη διατήρηση του μοναδικού χαρακτήρα του ακινήτου και του καταπράσινου τοπίου που έκανε τον Ariel Sands ένα ιδιαίτερο χώρο για γενιές επισκεπτών. Εδώ είναι που οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν σε:

Τι δεν θα αλλάξει ποτέ

Το Ariel Sands είναι ένα από τα λίγα προνομιακά ακίνητα της Βερμούδας που μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε μια ιδιωτική, ροζ-χρωματιστή παραλία γεμάτη από ήπια κύματα στη νότια ακτή του νησιού.

Και είναι εύκολο να φτάσετε στις Βερμούδες: Εξήντα χιλιόμετρα από την ακτή της Βόρειας Καρολίνας, το νησί είναι μόνο μια ώρα και μισή πτήση από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης και εύκολα προσβάσιμα από άλλες μεγάλες πόλεις.

Ariel Sands
34 South Road Road
Devonshire, Βερμούδες