Πού είναι το Paradise Hotel;

Η τοποθεσία είναι το αστέρι αυτής της εκπομπής.

Η σειρά πραγματικότητας Paradise Hotel που έτρεξε σε Fox-TV από το 2003-2008 είχε θεατές που αναρωτιούνται πού, πότε και πώς θα μπορούσαν να κάνουν check in. Ενώ η αγωνία του "ποιος ζεύγος και ποιος παίρνει ξεκίνησε" format είναι λιγότερο από πριτσίνισμα, η πανέμορφη τοποθεσία του Paradise Hotel είναι ένα μυστήριο που αξίζει να επιλυθεί.

Αν και το περιβάλλον δεν αποκαλύφθηκε, οι ενδείξεις ήταν άφθονοι:

CLUE # 1: Είναι από έναν κόλπο

Κατά το άνοιγμα και όλη την ώρα του Paradise Hotel, οι θεατές αντιμετωπίστηκαν σε εναέριες βολές ενός γραφικού κόλπου.

Η μακρινή ακτή ήταν επενδεδυμένη με κτίρια χαμηλού ύψους, των οποίων τα φώτα σπινθήκαν στο νερό τη νύχτα.

CLUE # 2: Βρίσκεται σε μια τροπική τοποθεσία

Πλούσιοι φοίνικες και άλλη τροπική βλάστηση εκτίθενται.

CLUE # 3: Είναι μια σύντομη πτήση από το Λος Άντζελες

Εφόσον το Fox, το δίκτυο που αρχικά έβαλε το πρόγραμμα, περιλαμβάνει ένα διαδραστικό στοιχείο στην εκπομπή (ένα μέλος του ακροατηρίου αντικαθιστά ένα από τα hotties της εκπομπής κάθε εβδομάδα), ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι η τοποθεσία του Paradise Hotel δεν ήταν μεγάλη απόσταση από το Fox Στούντιο παραγωγής τηλεόρασης στο Λος

Αυτό εξάλειψε την Καραϊβική - και επεσήμανε το Μεξικό, το οποίο διαθέτει πληθώρα θέρετρων για να διαλέξετε. Ήταν το Κανκούν; Δεν το σκέφτηκα. τα κτίρια στον κόλπο ήταν σχετικά χαμηλά και το Κανκούν είναι αρκετά χτισμένο. Cabo San Lucas; Οχι πάλι; τα κτίριά τους είναι αραιά και πιο ξεχωριστά. Hmm ... θα μπορούσε να είναι Acapulco, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν από τους πιο διάσημους και όμορφους κόλπους στον κόσμο.

Red Herring: Είναι το Paradise Hotel σετ;

Το ερώτημα κατά πόσο το Paradise Hotel είναι πραγματική ή έτοιμη για τηλεοπτική θέση αυξήθηκε από ένα από τα show credits: "Paradise Hotel σχεδίασε η Jana Jaffee". Εντάξει ... αλλά δεν κατάλαβα ότι η Φοξ έβγαζε να χτίσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο από το έδαφος. αυτό θα κοστίσει εκατομμύρια δολάρια.

Πιθανότερο, ο σχεδιαστής εργάστηκε με ένα υπάρχον θέρετρο για να φανεί πιο φωτογενές και να είναι πιο προσιτό σε κάμερες.

CLUE # 4: Το ακίνητο είναι μαυριτανικό στυλ

Φυσικά, το Paradise Hotel είναι μια ευάερη, λευκή πλύση δομή με άφθονα αρχιτεκτονικά στοιχεία της Μαυριτανίας ή της Arabesque. Ωστόσο, η kitschiness τους είπε ότι δεν ήταν αυθεντικά. Αυτό σίγουρα δεν ήταν το Μαρόκο.

CLUE # 5: Διαθέτει ξεχωριστή πισίνα

Μια αόρατη πισίνα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι κάποιος κολυμπά στον κόλπο. Ναι, αλλά πολλά μέρη διαθέτουν κάτι παρόμοιο. Δεν υπάρχει βοήθεια εκεί.

CLUE # 6: Το ξενοδοχείο Paradise Hotel Bulletin Board

Αχα! Ακριβώς όταν ήμουν έτοιμος να το εγκαταλείψω, συναντήθηκα στη θέση αυτή στο μήνυμα του Paradise Hotel:

Το Paradise Hotel βρίσκεται στο Ακαπούλκο του Μεξικού Το ξενοδοχείο ήταν αρχικά ένα σπίτι με το όνομα Casa Arabesque, το οποίο ανήκε στην Ιταλίδα Baron DiPortanova, ήταν ένα σπίτι και μια κατοικία για τους πλούσιους και διάσημους, αυτούς που γνώριζαν Μετά την αποβίβαση του βαρώνος, το σπίτι έγινε "ξενοδοχείο." Η παραλία χρησιμοποιείται συχνά ως τόπος όπου οι επισκέπτες παντρεύτηκαν και στη συνέχεια αναφέρεται ως Villa Arabesque ....

Αυτό το πολυτελές κομμάτι του παραδείσου ήταν επίσης στην ταινία Άδεια να σκοτώσει (1989) James Bond.

Ανάμεσα σε πολλές ανέσεις και δωμάτια, διαθέτει τρεις πισίνες, μια βεράντα στην οροφή, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, θέατρο, χορό, υπαίθριο ανελκυστήρα που κινείται στα πολλά επίπεδα του ξενοδοχείου και πολλά άλλα .

Λοταρία!

Πραγματικό Ρομαντικό στο Ακαπούλκο

Αν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στο Ακαπούλκο, υπάρχουν πολλά ρομαντικά σημεία για να εξετάσετε εκτός από το Paradise Hotel. Ένας από τους πιο γνωστούς είναι ο Las Brisas, ο οποίος έχει υποδεχθεί ζευγάρια για γενιές. Οι ιδιωτικές του καζιτίνες βρίσκονται σε ένα λόφο (φτάνετε σε ένα ροζ τζέπη που παρέχεται από το ξενοδοχείο) και διαθέτουν ιδιωτική ή ημι-ιδιωτική πισίνα.

Από τη βεράντα, υπάρχει μια καταπληκτική θέα στον κόλπο του Ακαπούλκο. Και καθώς κοιτάζετε προς τα κάτω στο Paradise Hotel, έχετε την ικανοποίηση να γνωρίζετε ότι είστε πραγματικά ερωτευμένος - όχι απλώς προσποιώντας για να πάρετε 15 λεπτά φήμης στην τηλεόραση.