Γυμνές Παραλίες και Θέρετρα - Πόροι και Οργανισμοί

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για ένα μήνα του μέλιτος ή μια ρομαντική απόδραση παίρνει για να πάρει τα ρούχα σας μακριά και frolic μαζί γυμνή σε ένα ζεστό, ασφαλές, ιδιωτικό μέρος. Έχω πάρει πολλά e-mail για το σκοπό αυτό, ρωτώντας που στον κόσμο ένα ζευγάρι μπορεί να βρει μια γυμνή παραλία ή ρούχα-προαιρετικό θέρετρο για να γυμνός όλα.

Γυαλιά ηλιοθεραπεία πιο δημοφιλής από ότι μπορείτε να σκεφτείτε: Μια πρόσφατη δημοσκόπηση Roper έδειξε ότι περίπου 40 εκατομμύρια Αμερικανοί γνώρισε κοκαλιάρικο βουτιά σε μικτή εταιρεία κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Ο καθένας μπορεί να γίνει γυμνιστής. Το υπόβαθρο, η ηλικία, το επίπεδο γυμναστικής και το χρώμα είναι ασήμαντα όταν πρόκειται για την απόλαυση της ελευθερίας του γυμνού. Αυτό είναι μέρος του γιατί ο γυμνισμός απευθύνεται σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μόλις το δοκιμάσετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το κοινωνικό γυμνό ενθαρρύνει τον αυτοσεβασμό, την αποδοχή του σώματος, το σεβασμό προς τους άλλους ανθρώπους και την μεγαλύτερη εκτίμηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Εάν είστε μέλος ενός ζευγαριού που θέλει να πάρει την πλήρη εικόνα προτού να βρεθείτε σε κάτι νέο, εδώ βοήθεια. Σε υπηρεσία προς εσάς, αγαπητέ αναγνώστη, έχω καθαρίσει τον Ιστό και παρουσιάζω αυτούς τους πόρους που παρέχουν σε βάθος πληροφορίες για το πού μπορείτε να απολαύσετε το κοστούμι των γενεθλίων σας και να υποστηρίξετε την πρακτική να το κάνετε αυτό.

Πριν πάτε Γυμνό

Γνωρίστε τον εαυτό σας με το Naturism
Συχνές ερωτήσεις, εθιμοτυπία και πολλά άλλα, μόνο σε περίπτωση που κάποιος από εσάς πρέπει να είναι πεπεισμένος.

Μια σύντομη ιστορία του Naturism
Εκεί που άρχισε αυτή η αισθησιακή εμπειρία.

Προστατέψτε το δέρμα σας
Πληροφορίες και σήματα έγκαιρης προειδοποίησης από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος.

Συμμετέχω

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κοινωνικό γυμνό, σκεφτείτε να συμμετάσχετε σε έναν οργανισμό που υποστηρίζει γυμνά αναψυχή. Ως μέλος, θα λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με προγράμματα και νέα δελτία για γυμνές παραλίες και άλλα μέρη όπου οι ενήλικες απολαμβάνουν κοινωνικό γυμνό.

Τα τέλη μπορούν να βοηθήσουν να υποστηρίξουν το άνοιγμα νέων γυμνιστικών συλλόγων, αποικιών, πάρκων, γυμνιστών παραλιών και γυμνών θέρεων στην περιοχή σας και επίσης να εκπαιδεύσουν το κοινό για τις απολαύσεις και τα οφέλη της γυμνής αναψυχής.

Αμερικανική Ένωση Γυμνών Αναψυχής
Η κορυφαία γυμνιστική οργάνωση που προωθεί την ελευθερία να απολαμβάνει τη διασκέδαση, την υγιεινή γυμνή αναψυχή.

Διεθνής Ένωση Naturists
Μια εκτεταμένη συλλογή συνδέσμων και πληροφοριών για τους γυμνιστές για να εξερευνήσετε το γυμνό τρόπο ζωής σε ένα περιβάλλον αποδοχής του σώματος. Περιλαμβάνει φωτογραφίες από φιλικές προς την οικογένεια γυμνές παραλίες, χειμερινές εκδηλώσεις γυμνιστών και φωτογραφίες από αγαπημένα γυμνά θέρετρα και παραλίες.

Γυμνά Νέα
(Ποιο είναι το πιο γυμνό από τα γυμνά νέα.) Βρείτε πιο εύκολο να μάθετε τα νέα των ημερών όταν παραδίδεται από μια όμορφη κοπέλα; Θα σας κοστίσει σχεδόν 200 δολάρια το χρόνο για μια συνδρομή, αλλά ίσως είναι προτιμότερο να παρακολουθείτε έναν πολιτικό που αντιμετωπίζει το Cheeto.

Γυμνά στα Νέα
Θα εκπλαγείτε από το πόσοι άνθρωποι πραγματοποιούν σπουδαία πράγματα όπως γυμνές καταδύσεις, βαρκάδα και μάλιστα με μια περιήγηση στο μουσείο που δεν φορούσε καθόλου ρούχα. Το Clothesfree παρέχει τρέχουσες εκδηλώσεις και ενημερώσεις στην παραλία σε αυτήν τη σελίδα και πολλά άλλα.

Nudist Explorer
Μηχανή αναζήτησης που είναι αφιερωμένη στο θέμα αλλά χωρίς συνδέσμους ενηλίκων ή σεξουαλικών ρητών.

Η κοινωνία Naturist
Είτε βλέπετε τον γυμνισμό ως τρόπο ζωής είτε ως αναψυχή, η TNS διερευνά τον γυμνισμό σε όλη του την ποικιλία.

Παγκόσμιος κατάλογος με γυμνιστές παραλίες και θέρετρα

Περιλαμβάνει: