Απαραίτητη λίστα συσκευασίας της περιόδου Essential India Monsoon

Διαμονή άνετα κατά τη διάρκεια του μουσούρου στην Ινδία

Η εποχή των μουσώνων μπορεί να κάνει τα ταξίδια πιο δύσκολα στην Ινδία. Αν και ο καιρός παραμένει ζεστός, πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τυχαία βαριά βροχόπτωση (που μπορεί να εμφανιστεί από πουθενά!), Πλημμυρισμένους δρόμους και άφθονο λάσπη.

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πολλά για να παραμείνετε άνετα και να απολαύσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της βροχής. Ακολουθεί μια προτεινόμενη λίστα συσκευασίας για την Ινδία.

Είδη προς συσκευασία για το μουσώ στην Ινδία

Τι άλλο πρέπει να θυμάστε κατά τη διάρκεια του μουσώδους

Το ποσό της βροχής των μουσώνων που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε θα εξαρτηθεί από το πού θα επισκεφθείτε η Ινδία. Ορισμένες περιοχές, όπως το Ρατζαστάν, λαμβάνουν λιγότερη βροχή από άλλες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τι είναι ο μουσώνος πραγματικά στην Ινδία και να πάρετε κάποια έμπνευση ταξιδιού από αυτούς τους 7 Top Monsoon Destinations στην Ινδία.

Μια άλλη ανησυχία είναι να παραμείνουν υγιείς κατά τη διάρκεια του μουσώδους. Το δάγκειο, η ελονοσία και ο ιϊκός πυρετός είναι κοινά προβλήματα υγείας, μαζί με μόλυνση που προκαλείται από το νερό και μυκητιακές δερματικές παθήσεις. Ελέγξτε αυτές τις Συμβουλές για να μένετε υγιείς κατά τη διάρκεια του μουσώδους στην Ινδία.

Η αποχέτευση, αν και δεν είναι μεγάλη στις καλύτερες εποχές στην Ινδία, επιδεινώνεται πραγματικά κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δοθεί προσοχή στην υγιεινή του νερού και των τροφίμων .